Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arrre

co ja dzis nie zrobilam z wlosami...

Polecane posty

Gość Arrre

za namową przyjaciolki przefarbowalam się na blond. z brązu. jak to zrobilam? najpierw rozjasniacz, pozniej dwie farby - jedna z safiry piasek pustyni druga jakas taniutka biala wręcz. kolor wyszedl spoko, na gorze jasniutkie, na dole ciemniejsze. wzielam nozyczki i uciachalam moje wlosy o jakies 15 cm. na początku mi sie plakac chcialo, teraz juz lepiej. ALE mam gęste i grube wlosy, wyglądam jak alicja w krainie czarow, wiecie. poprostu na rowniutko scięte, takie grube na dole. myslicie ze jak pojde jutro wycieniowac to będzie to ok wygladac?

Gość jhajhsa
na początek proponuje naukę jezyka ojczystego :o

Gość Arrre
niestety w moim wypadku na takie rzeczy juz za pozno. Dobrze ze pzynajmniej ladna jestem :)

Gość Arrre
a gdzie zrobilam błąd? nie chce mi sie pisac polskimi znakami.

No to jesteś głupią blondynką. Twoje włosy stały się grubsze... Ok ale tan efekt jest chwilowy. po nałożeniu tylu farb po prostu je spaliłaś. Radzę Ci kupić dobrze nawilżającą odżywkę. Jeżeli już tak bardzo chcesz być głupia, to zacznij rozjaśniać włosy u fryzjera, a najlepiej pasemkami. Jak nie posłuchasz tej rady niedługo będziesz płakać, ze Twoje włosy to wypadające siano. To była zła decyzja

Gość Arrre
nie spalilam ich. są dalej gladkie i mocne. jedynie koncowki sie porozdwajaly ktore juz scielam.

Teraz nie widać, ale za parę dni... Sama się przekonasz. Narazie to efekt farby. Później staną się szorstkie i matowe. Radzę kupić dobrą odżywkę i najlepiej jakiś 'silk' do włosów, bo będą bardzo napuszone.

Gość Arrre
ma silk. :)

Brawo za odwage :D :D :D Ja kiedys tak czarnego chcialam sie pozbyc...i po rozjasniaczu wyszla mi jajecznica na glowie :) Zolto- bialo- sraczko-buraczkowe....Efekt, obcielam sie na chlopczyce, pomalowalam na czekolade i teraz juz jak odrastaja, sa w miare. Idz je wycieniowac i dobrze bedzie, kup sobie jakas odzywke z dave ( granatowa- stara edycja, teraz sie nie orientuje) nakladaj spore ilosci i trzymaj jak maseczke przez 15 min, zawiniete w reczniku....Odzyskaja sile zanim skanczyssz butelke. Pozdrawiam ps. ja nawet polskich znakow nie mam :P

Gość wopl
dzięki za odpowiedz :D ja się juz jakos przyzwyczailam, ale moja mama przyszla i mowila ze dziwne, ze moze sie przyzwyczai ale jakos dziwny ten blond :O

Gość wopl
to ja arrre jc, zmienilam nick do innego topiku

Gość nic ci nie będzie ja
też tak nieraz robiłam - i włosy są w porządku :-)

Gość kimkolwiekdzown
up

Gość Gościnnie Kamila
Chciałam zapytać co sie stało z twoimi wlosami czy faktycznie duzo wypadlo ich czy nie lysiejesz? bo zrobilam dwie farby pod rzad i cholernie sie boje efektu ;( moje wlosy wydaja sie teraz zdecydowanie ciensze i suchsze ale nadal sa miekkie w dotyku, juz nie chodzi o to czy wypadna mi koncowki tylko czy przez to nie beda mi odrastac wlosy w niektorych miejscach cos typu zniszczenie cebulek.. bylam taka glupia okropnie sie martwie prosze o jakies odpowiedzi !