Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsidjcdijcfjjjj

DEKOLORYZACJA WŁOSÓW - DO PAŃ

Polecane posty

Gość jsidjcdijcfjjjj

hej, wczoraj miałam dekoloryzację włosów, by móc z czarnego przejść na soczystą malinę, niestety wyszedł czerwony, przez głupotę fryzjerki, dziś po umyciu są rude, jutro znowu idę do fryzjera (innego) i powtarzam farbowanie na soczystą malinę, myślicie że chwyci mi na rudo-czerwono-różowe włosy? i czy znów będę musiała dekoloryzować?

Gość to js
czarwony bardzo szybko sie splukuje, a jeszcze z wlosych dekoloryzwoanych to wogole ten barwnik nie ma sie na czym zatrzymac

Gość jsidjcdijcfjjjj
wiem, ale to dobrze bo nie chce tego koloru co mam teraz. Dlatego zastanawiam się czy malina chwyci mi na kolor który mam aktualnie

Gość olllllllaaaaaaaaaa
no wlasnie, moze ci pokryc ale czerwienie i rudosci to chwila i sie zmywaja niestety

Gość jsidjcdijcfjjjj
a i jeszcze pytanie, czy to normalne że po dekoloryzacji i farbowaniu całkowicie przestały wypadać mi włosy? ;p zawsze moim problemem było to że włosy bardzo wypadały pomimo ze były zdrowe, i odżywione, a dziś po umyciu, nałożeniu odżywki, etc, spadł mi może jeden włos z głowy :D

Gość jsidjcdijcfjjjj
kurde, boję się że nie wyjdzie mi kolor, i tylko zniszczę sobie włosy ;(

Gość olllllllaaaaaaaaaa
ja rozjasnialam czesto, raz mialam ciemne raz rude, nie wypadaly mi, teraz mi wszystko wychodzi po okolo pol roku, nie daje sobie rady z wypadaniem

Gość to js
skoro chcesz miec taki kolor to nie pozostalo ci nic innego jak czeste farbowanie ich tylko musisz dobrac dobra farbe albo lepiej szaponem koloruj raz w tygodniu, a jak ci twoje wlosy odrosną to juz brdzie wporzadku i tyle

Gość jsidjcdijcfjjjj
aż się boję.. ja rozjaśniałam pierwszy raz w życiu, a włosy odżywiam tylko BIOWAXEM ludzie po chemioterapii to używają, dobra odżywka, a raczej maska, spróbuj, dzięki niej (a używam ją z pół roku) nie mam ani jednego włosa rozdwojonego, są gęste,i odżywione, ale dekoloryzcja wszystko popsuła, po myciu są najgorsze, bez odżywki by się nie obyło

Gość jsidjcdijcfjjjj
no właśnie myślałam żeby jutro farbe nałozyć, a później juz tylko szampon koloryzujący, ale zastanawiam się czy ten szampon nie zniszczy mi włosów bardzo..

Gość to js
ja jeszcze polecam kollos mleczna odzywke

Gość jsidjcdijcfjjjj
jest dobra? ;D spróbuj tej maski z waxa, włosy na pewno wrócą do swojej dawnej kondycji po jakimś czasie; )

Gość to js
ja farbowalam wlosy szamponem marion i w sumie to ich nie nieszczyl zauwazalnie ale wlosy potem smierdzialy no i szybko zlazil, ja mialam rozjasniane wlosy, potem przyciemniane farbą, potem koloryzowane na czerwono tym marionem