Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapytujacy Diabul

Chce ktos pogadac?

Polecane posty

Coz. Zaczme od tego ze bylem na imprezie i popilem. Ja, jak to prawik typowy musialem zwalczyc batalie ze samym soba zeby w ogole sie tam pojawic. Wypilem swoje, mimo wszystko nie pognalem na parkiet, opory nabyte w szkole nadal dzialaja. Wracajac z imprezy nie mialem pojecia co ze soba zrobic. Przechodzac obok mieszkania, w ktorym mieszkalem jakis czas ze swoim psem poczulem tesknote. Straszny bol zadawalo mi wracanie do domu rodzicow, zwlaszcza po pijanemu. Stwierdzilem wiec, ze sie wlamie i udalo sie. Cicho dotatrlem na miejsce i teraz leze sobie w lozku na ktorym kiedys lezalem ze swoim psem snujac plany na przyszlosc, nikt nie wie nic o mojej obecnosci. Czuje sie zle i chce mi sie plakac. Jednak nie, nie bede plakal, gdyz mi wstyd przed samym soba. Pragne smierci, jednak sam nie jestem w stanie siebie zabic. Mowia ze mlody jestem i cale zycie przede mna, jednak ja wiem ze nic nie wyjdzie, ze przegram zycie. Na ewentualnym pogrzebie zaplacza dwie osoby.. Reszta ma mnie w doopie. Kurrwa nie wierze w nic, jednak jesli reinkarnacja to prawda to w takim razie place wielka kare za poprzednie zycie. Cierpienie psychiczne jest duze...

Gość ...kulka
co piłeś ... co ćpasleś...?

Gość sluchamyodjuszh!!!???
s tego co wiemy to do pogadania ma pan wystarczajaco spraw w ,,realu,, zeby pan nie musial na forach internetowych