Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak slowwwwwww

I znowu trafilem na wariatke

Polecane posty

Gość brak slowwwwwww

pierw 2 miesiace rozkochiwala mnie pod plaszczykiem przyjazni a potem jak przyszly uczucia jednego dnia sie jej odwidzialo i 0 kontaktu kobieta 28 lat juz 2 raz trafiam taka czy nie ma juz normalnych kobiet ? trace nadzieje ze trafiam na psychiczne wariatki

Gość Franek Strzelba
widocznie widziała w tobie tylko kolege... i to wszystko

Gość misslady
chyba tracisz nadzieje, ze poznasz normalna? a nie tracisz nadzieje, ze poznajesz wariatki :O

Gość marcin84w
też trafiam na takie wariatki.Do nich nie dociera że facet 28 letni spotyka się z kobietą w celu matrymonialnym a przyjaciółki to ja miałem w szkole. Najpierw pogździ się taka z tępym lowelasem spod Mińska a potem szuka przyjaciela do wypłakania się bo tamten taki zły.Potem wraca się sypać. Jak mi kobieta jeszcze raz powie że super jestem przyjacielem to chyba jej liścia strzelę

tzw."wariatki" to coraz szersza grupa społeczna - zagubione, zmienne , niezdecydowane , nie wiedzące czego chcą , szukające niespełnionego ideału itd kobiety nie wiedzą , czy sie angażować , czy nie - ze strachu...:P

Gość Kasiawojnarr
"Do nich nie dociera że facet 28 letni spotyka się z kobietą w celu matrymonialnym a przyjaciółki to ja miałem w szkole." co ty pleciesz? faceci w wieku 28 lat nie spotykają się z kobeitami w celach matrymonialnych , tylko po to aby ją zaliczyć

Gość rita z kitą
marcin84w i ty chcesz powiedziec, ze szukasz zony? jesli tak-jestes ewenementem w tym przedziale wiekowym ;)