Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bank Zachodni WBK

Wiecie dlaczego warto być z atrakcyjną szczupłą niż z obrzydliwą grubaską ?

Polecane posty

Gość Bank Zachodni WBK

Bo nawet niech ta atrakcyjna szczuplutka dziewczyna Cię zdradzi to lepiej jeść TORT w towarzystwie niz GÓWNO w samotności :classic_cool: Taka prawda drogie panie. Dlatego teraz piję toast za umiejące o siebie zadbać szczupłe dziewczyny :-)

Gość Bank Zachodni WBK
A masz rację kolego, o tym nie pomyślałem :-) Gruba jest gorsza pod prawie każdym względem, no może latem jedynie da Ci cień, ale pod warunkiem, że na nia się nie patrzysz bo to grozi wymiotami :o

Gość x vvbbnmmm
Nie rozumiem dlaczego grube kobiety porównujesz do GÓWNA. Rozumiem, że mogą ci się nie podobać ale żeby je tak nazywać to juz gruba przesada. Przecież nie jedna z nich jest zapewne więcej warta od ciebie.

Gość x vvbbnmmm
Nie pomyśl tylko że jestem gruba i mnie uraziłeś. Jestem młoda i piękna i u mnie zapewne nie miałbyś szans ze względu na charakter.

Gość Bank Zachodni WBK
Nie znasz mojego charakteru niewiasto więc nie komentuj. Ja jedynie nie mam szacunku do dziewczyn, które nie potrafią zapanować nad swoim wyglądem i nie szanują się. Po co szanować kogoś kto siebie nie szanuje ? :o Szczupłe i zadbane zaś mają u mnie ogromny szacunek właśnie za to, że potrafią o siebie zadbać. Więc dlaczego mnie źle oceniasz niewiasto ? :o

Gość jfjdfjhfdhjfdsjhfksd
Ja chcę przytyć 3 kg i nie wychodzi :O

Gość klhlihlh
myslisz z grubsze panie nie mogą byc seksowne? są bardzo seksi i kobiece.

Gość A wlasnie, ze nie :):):)
Jeszcze nie widziałem grubej seksownej.

Gość Bank Zachodni WBK
jem kupkę, hihi :D

Gość Bank Zachodni WBK
męska rzecz - zapomniałeś dodać do tego jeszcze facetów z wzrostem poniżej 185 cm :-P

Gość kokokokoko
może dlatego tak Cię ocenia, że o ile nadwaga w miażdżącej części przypadków jest wynikiem zaniedbania to szczupłość wielu kobiet to nie jakieś ich szczególne zadbanie a nie nieprzeciętny metabolizm? który zresztą z wiekiem zwalnia, dlatego w wyższych grupach wiekowych nadwaga jest bardziej powszechna? poza tym każda ROZGARNIĘTA kobieta niezależnie od wagi gardzi ludźmi takimi jak Ty :)

Gość A wlasnie, ze nie :):):)
A kazdy rozgarniety facet gardzi grubaskami.

Gość kokokokoko
to inaczej pojmujemy rozgarniętego faceta, bo dla mnie rozgarnięty facet nie gardzi nikim, co najwyżej stwierdzi że gruba to dla niego nieatrakcyjna

Gość kokokokoko
poza tym "bycie grubaską" może się CZASOWO zdarzyć KAŻDEJ kobiecie. i sprawa zakończona. nie chciałabym faceta, który by się mną brzydził czy gardził bo np. przeleżałam całą ciążę biorąc hormony i schudnięcie zajmie mi kolejne pół roku po ciąży albo dlatego że przytyłam 15 kg bo wpadłam w depresję i schudnięcie to kolejnych kilka miesięcy. idiotyzm.

Gość Bank Zachodni WBK
kokokoko - a powiedz mi, czy w Oświęcimiu widziałaś grubasów ? Nie ? A to dlaczego ? Zastanów się proszę przez chwilę i odpowiedz. Prawda jest taka, że w większości te krowy same sobie zapracowały na swój obleśny i odpychający wygląd. Pomijam osoby chore, ale to są skrajne przypadki. Reszta po prostu nie umie jeść jak człowiek i tyje wprost proporcjonalnie do ilości pochłaniającego jedzenia. Idąc dalej, jeśli wiesz, że masz tendencje do tycia to jesz takie rzeczy aby z siebie nie zrobić tucznika, chyba, że zamiast żywić się jedzeniem dla ludzi pragniesz jeść paszę dla świń to co innego :o Poza tym są siłownie, baseny, fitness Cluby dla kobiet. Można jeździć rowerem, biegać. Ale nie. Po co ? Łatwiej jest narzekać i zwalać winę na geny, tendencję do tycia i dziurę ozonową :o A na koniec jeszcze narzekać, że faceci ich nie zauważają :o Przecież to takie niepoprawne politycznie :o Och nie dobrzy faceci a feee :o

Gość kokokokoko
a ja tylko mówię że CZASOWO może się to zdarzyć każdej kobiecie i wcale nie jest takie rzadkie. a schudnięcie zajmuje trochę czasu, więc nie pieprz, bo jesteś zwykłym prostakiem.

Gość saloon hansesn
bank zachodni wbz pierdolisz jak potluczony! powiedz mi jeszcze jaka to dla ciebei jest gruba dziewczyna? bo jak czytam wypowiedzi niektorych debili na kafe to gruba to taka ktora ma 168 cm i wazy 70 kg i to juz jest grubas..posralo was ludzie, polski sa piekne i zadbane dziewczyny jezdzcie do ameryki to tam zobaczycie grubaski! mnie bardziej opdraza dziewczyna ktora chleje jak chlop, klnie co drugie slowo i pali fajki, a do tego ma pustke we lbie

Gość Bank Zachodni WBK
Co Ty opowiadasz, że każdej kobiecie ? Kobieta która cały czas dba o siebie nie ma możliwości roztycia się. Wiadomo, że kiedy jest w ciąży i później po ciąży może mieć KILKA NADPROGRAMOWYCH kilogramów, ale później od razu można to zrzucić. Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz, ale moje koleżanki, które rodziły i to niektóre już dwa razy jakoś wróciły do stanu sprzed ciąży. Wiadomo, piersi nie są już tak jędrne jak poprzednio, ale figura jest wciąż bez zarzutu. Ale to wymaga wielu wyrzeczeń. One chodziły na basen, biegały, jeździły rowerem, chodziły na fitness. A nie siedziały przed TV i jęczały jak Bridget Jones jaka to jestem gruba i że faceci to świnie. WSZYSTKO WYMAGA WYRZECZEŃ, NIE MA NIC ZA DARMO. Więc skończ szukać wymówek tam, gdzie ich nie ma ok ? Bo to na prawde żałosne jest i zakrawa na kpinę :o

Ej no powiedzcie mi czy 60kg to gruba? Bo przed ciaza wazylam 50kg po ciazy 80. Teraz waze 60 i dalej sie odchudzam, ale jedno mnie interesuje. Czy juz moge sie uwazac za szczupla, czy jeszcze nie?

Gość shfh
Przestancie wymagac tylko od kobiet , spojrzcie na siebie , prawda jest taka ze duza ilosc facetow to zwykle brudasy , ktorzy sami siedza glownie przed tv lub kompem do tego zlopiac piwsko , opona rosnie a calowonie sie z takim smierdzielem po procentach tez nie jest fajne. wiec ocencie najpierw siebie pozniej wymagajcie od innych.

Gość Bank Zachodni WBK
shfh - współczuję Ci facetów na jakich trafiasz. W moim towarzystwie takich cudaków nie uświadczysz. Zmień zatem znajomych, może w końcu trafisz na normalnych zadbanych facetów - czego Ci życzę :)

Gość shfh
akurat trafilam dobrze ;] ale wiem jakie sa realia , nikt nie jest idealny ;]

A tak na prawde, to wkurzaja mnie tacy szowinisci co od lasek wymagaja nie wiadomo czego a sami wygladaja jak kupa!

Gość Autorze dlaczego
masz taki złodziejski nick?

Bo wiecie, wydaje mi sie ze tego typu tematy na tym forum zakladaja samotni frustraci, ktorzy nie maja nic lepszego do roboty, tylko przesiadywac na kafeterii. Jak macie takie wysokie wymagania co do kobiet, to jak wy sami wygladacie?