Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bank Zachodni WBK

Wiecie dlaczego warto być z atrakcyjną szczupłą niż z obrzydliwą grubaską ?

Polecane posty

Gość shfh
wlasnie to samo mialam m.in na mysli miasto widmo ;]

To moze my zalozymy temat: '' Wiecie dlaczego warto byc z pieknym, bogatym, muskularnym facetem niz z chudawym frustratem?''. No wlasnie faceci, jak tam wasze muskuly? Jak babka ma byc szczupla z ladnym biustem, to facet przy niej musi byc muskularny. A to tez wymaga pracy i to nie malej niestety!!!!

Gość Autorze dlaczego
Zrozumcie autora, musi jakoś odreagować swoje niepowodzenia życiowe. To z pewnością łysiejacy trzydziestolatek z obwisłym brzuchem i peniskiem 10 cm :)

ej no sa takie przypadki że ludzie są otyli przez leki choroby hormony bez przesadyzmu to rozumiemale potepiam kobiety które są maciorami ale tylko z powodu swojego lenistwa nie mówie o siłowni czy aerobikach ale jak wstydzą sie zapierniczac to w domu mogą zrobic pare pompek przysiadów i kilka kółek wokoło chaty to nic nie kosztuje jedyne co straca to cm i kg już nie wspomne że ciąża nie jest żadną wymówka

Gość W jakiejś tam części autor
ma racje. Młodych grubasek wciąż przybywa. Za dużo paskudnego, łatwego żarcia, zamiast zbastowania i "zadania sobie trudu" zjedzenia czegoś zdrowszego. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, jak te grube dziewczyny nic nie robią sobie ze swojego wyglądu i paradują w szmatkach, które nie są dla nich:o. Wczoraj zwróciłam uwagę na trzy takie, które obok przechodziły. Białe bluzeczki, opinające i uwidaczniające pięć ogromnych fałd na brzuchu:o, krótka spódniczka przy nogach-baleronach :o, podczas kiedy większość szczupłych ubrane były w maskujące ciuchy:o................Jednak, ponieważ sama jestem kobietą, mogę to samo powiedzieć o facetach. Naprawdę przystojnych i zadbanych jest jak na lekarstwo. Zdecydowana większość to panowie mali, grubi i łysiejący :o. Nie ma na kim oka zawiesić na Polskich ulicach, taka prawda:(.

Gość Bank Zachodni WBK
Dlatego jestem zdania, że należy mierzyć siły na zamiary i GRUBE nie powinny ubierać się w ubrania dla zadbanych dziewczyn bo to zakrawa na kpinę. Wystające fałdy tłuszczu są obrzydliwe :o A do tego obcisłe bluzeczki - z czym do ludzi ?? Macie sklepy typu PUSZYSTA PANI, tam się ubierajcie, nikt nie będzie Was krytykował a tak to robicie z siebie pośmiewisko a później się dziwicie, że po was jadą :o