Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana26

Suchy Zębodół

Polecane posty

Gość załamana26

Witam,dwa tygodnie temu poszłam wyrwać dolną lewą 6 rwanie było ciężkie dentystka bardzo się męczyła aż przeklinała,na szczęście udało się wyrwać no i do domciu bez żadnych wskazówek co dalej a jest to pierwszy usunięty ząb tak że zielonego pojęcia nie miałam co robić na dodatek nie kazała mi przyjść nawet na kontrole ale i tak poszłam po tygodniu,powiedziała że mam zębodół i wysłała do domu nic nie robiąc:( ale wczoraj 2 tygodnie po wyrwaniu zaczęło mi bardzo mocno pulsować było to tak uciążliwe że poszłam do innego stomatologa i okazało się że mam ten suchy zębodół!!!A rana powinna być czyszczona lekarz wczoraj zrobił mi płukanie dał opatrunek i kazał przyjść za 3 dni bo weekend,boję się czy po tak długim czasie nic tam się nie narobiło:( Wogóle to proszę was napiszcie czy po tym czyszczeniu i płukaniu leciała wam krew z rany??? I ile takich czyszczeń i płukań potrzeba żeby się wkońcu wygoiło:(

Gość a nie Prosciej
bylo wczesniej dbac o zeby?

Gość załamana26
A no tak człowiek mądry po fakcie:(

Gość załamana26
Mieliście może pulsowanie w dziąśle??? ile może to pulsować??:(

Gość idz Do dentysty
a jak cos sie dzieje, to na ostry dyzur, zamiast pisac tutaj. A w przyszlosci dbaj o reszte zebow, zeby nie latac ze sztuczna szczeka na stare lata. Przy okazji musisz wstawic cos na miejsce tego wyrwanego zeba, bo reszta sie rozejdzie i bedziesz miala 'wrzuc zeton' jak Chylinska kiedys:))