Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lenusia

dziecko chore a dzis sobota co robic?

Polecane posty

Co mozna zrobic jak moj synek dzis obudzil sie z goraczkaa 38 stopni i chorym gardlem,podejzewam angine ale nie jestem pewna. Gdzie mozna z nim jechac? na izbe przyjec? maz mowi ze bedziemy czekac tam 3 godzinuy bo zawsze tyle chetnych co robic?

Gość shfh
ja bym narazie sprobowala poprostu zbic goraczke i zaleznie od kaszlu odpowiedni syrop . fakt ze czasami sie troche czeka ale nie wydaje mi sie aby bylo dluzej niz przy zwyklej wizycie, to zalezy od pory roku kiedy zachorowania sa najwieksze .;]

Gość kilkaliterdlapseudo
poszukaj w internecie pod chasłem nocny dyżór lekarski gdzie jest w twojej okolicy. istnieją takie placówki, ja sama jakiś czas temu musiałam skożystać bo miałam 40 stopni gorączki a byłam po operacji, pojechałam do szpitala a oni mnie skierowali właśnie na ten dyzór

Gość ja miałam taką ciąże
jak angina, to rzeczywiście lekarz potrzebny, skąd wiesz że to angina?

Gość ja miałam taką ciąże
nula: nie masz sie do czego przyczepić? :o tyle że się komuś alt wcisnął o klawisz za późno - zwykła literówka

Gość no i co...
do szpitala na izbę przyjęć - proste. Powodzenia albo do przychodni dyżurującej.

Gość mamamamama26
hmmm niemasz czegoś takiego jak opieka całodobowa? u mnie w przychodni zdrowia jest też opieka całodobowa i jest lekarz pediatra i lekarz internista i przyjmują od 19 do 7 rano, w weekendy i święta

Gość alaaa maaaa kotaaaa
a prywatny lekarz ?

Gość nie panikuj!!
od razu dziecku nic nie bedzie!Zbijaj goraczke i obserwuj

u mnie w mieśćie też jest opieka weekendowa,ale w razie czego dzwoń do prywatnego lekarza

Gość ddaaggaa
A nie mozesz jechac z dzieckiem na pogotowie do przychodni? Albo na izbe przyjec do szpitala? W sumie z sama goraczka 38 stopni odesla Cie z kwitkiem, ale skoro dziecko ma gardlo zawalone, to powinni je przyjac i jak postawia diagnoze zapisac leki.