Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolnik zły

sąsiad chce sie sądzić ponieważ............

Polecane posty

Gość rolnik zły

W czasie kradzieży na mojej działce warzyw wpadł w pułapkę gdzie była masa gwoźdźi i szkła różnej wielkości.Sam znalazłem go kwiczącego z bólu z poprzebijanymi stopami.Ponoć jedną mają u amputować On chce się ze mną sądzić.Czy ma do tego prawo?

Gość Jakaska
Ma prawo, ale przeciez chcial cie okrasc, wiec jak juz to wina byla by z jego winy. ty chciales sie tylko w ten sposob bronic. t osamo jak alarm. Zakladasz ty...a to ze ktos wlalamal sie na twoja posesje..i np w czasie alarmu spadl mu na glowe ten alarm i sie rozbil to juz nie twoja wina ;)

Gość moim zdaniem ma prawo ale
sąd zdecyduje :) Sądzę, że nie masz dowodów na to, że przyszedł on kraść, a nie pożyczyć korkociąg, albo poprosić o zawiezienie do szpitala swojego dziecka które nagle doznało wypadku.

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaa
mysle ze nie jest w stanie udowodnic ze celowo podlozylas te gwoździe, poza tym co on robil na twoim terenie? to byl wypadek wiec guzik osiągnie, taka sprawa tez kosztuje, wątpie czy na to pojdzie

Gość helga33333
Sam się wjebał w te gwoździe więc nie może, mógł patrzeć pod nogi.

Gość rolnik zły
Była ponoć 2 w nocy. Ten stary menel jak już od x czasu bywało przychodził wziąść sobie coś na obiad.Nie pomagały rozmowy ,często natomiast groził mi siekierą jak mu zwracałem uwagę.Więc się wkurwiłem i ma za swoje ale czy sąd to zrozumie.Żałuję tylko że dzwoniłem na pogotowie mógł tam zdychać z nogami w rowach i nie było by sprawy

Gość seksowny taboret
ja bym zrobil kupe do tego rowu

Gość moim zdaniem ma prawo ale
Takie sytuacje bywają "trudne moralnie" że tak powiem, ale tak naprawdę zdecyduje sąd. W sądzie nie obowiązują zasady z podstawówki, że winny jest ten kto zacżął, co nie znaczy, że nie masz podstaw żeby się bronic. Życzę powodzenia i poradź się jakiegoś adwokata, któremu dokładnie wyłuszczysz sprawę.

Gość Fan Kalafiora
daj mu kalafiora.Kalafiory łagodzą obyczaje