Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
alyssa17

On nie chce mnie znać :(

Polecane posty

Nie wiem co mam zrobić..mój chłopak nie chce mnie już znać . Myśli ze go zdradzilam w wcale tak nie było.. Dodam że jestem młoda i zaczynam liceum. Tydzień temu pokłocilismy sie przed spotkaniem i zerwalismy..chodź my tak zawsze mamy ze zrywamy a potem wracamy do siebie.. I w ten sam dzień zadzwonił mój kolega , byłam załamana i z nim wyszlam. Siedzieliśmy na ławce i on objął mnie ramieniem aż tu nagle pojawił sie moj chlopak..Zabrał mnie domu.. nie chciał mnie słuchać :( Poszłam do niego następnego dnia a on kazał mi wypieprzać :( Więc napisalam dlugi list do niego..przyznam sie poniżyłam się w nim..otworzyłam w nim swoje serce że nie moge życ bez niego ze bede czekać na niego itp. Jego już nie ma w Polske bo wyjechał wczoraj i przyjedzie w wakacje. Rozstalismy sie bez pozegnania..wiem że to juz koniec..gdyby był to moze by sie dało to naprawić..Ale on tam zapomni o mnie..Bardzo się kochalismy, bylismy ze soba dwa lata. Wiem ze jestem młoda ale ja nie chce innego...Przez cały okres nszego związku z nikim nie wychodzilam..chodź raz tez zawiodlam jego zaufanie ale to nie byla do konca moja wina..Musialam sie po prostu wygadac.. Mysle ciągle o nim.. Nawet mi nie odpisal na ten list..wiem ze go zranilam ale nie powinien sie tak zachowywac.. Nie chce mi zyc..planowalismy razem przyszłośc a teraz wszystko sie rozpadło.. Nic mnie nie cieszy..jestem ciągle smutna:( Doradźcie coś prosze bo ja nie wiem juz co robic :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować