Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ourlineeeeeeeeeeee

Jestem zazdrosna o swoją przyjaciółkę

Polecane posty

Gość ourlineeeeeeeeeeee

Do naszej dwójki zaczęła się wtryniać trzecia koleżanka i boję się, że przez nią nasze relacje się zmienią. Zawsze trzymałyśmy się tylko we dwie i nie chcę nikogo trzeciego :(

na pewno sie zmienią .... przykro mi ale nie masz wyłączności na Nią. ale jako jej przyjaciółka możesz wymagać większej uwagi :)

Gość ourlineeeeeeeeeeee
To chyba będę musiała zaakceptować :(

Gość ourlineeeeeeeeeeee
Ale boję się też, że mnie oleje i zostanę sama :(

Gość prawda w oczy kole.....
jest z ciebie wielka egoistka...chcesz miec przyjaciolke na wlasnosc...w jakim swiecie ty zyjesz?hello! oprocz ciebie jest na swiecie 6 miliardow osob!!!jezeli chcesz dla przyjaciolki dobrze to pozwol jej robic co chce a nie zachowujesz sie jak 5 latka zazdrosna o swoja mlodsza siostre

Gość ourlineeeeeeeeeeee
Ale ja o tym wiem i nie mam zamiaru jej czegokolwiek zabraniać. Poprostu boję się zmiany w naszych relacjach i tego, że np. zejdę na dalszy plan...

Gość ourlineeeeeeeeeeee
upupup

Gość Małaaaaa128wiiii
A ja mam podobny problem , tylko że 2 koleżanki się zaprzyjazniły z moja przyjaciółka , a moja przyjaciółka , ciągle chodzi z nimi gdzieś a mnie olewa , i czuje że się ode mnie oddaliła :( :( :( :( :( poprostu ze mną już praktycznie nie gada , tylko liczą się dla niej te dwie :( :( :( :( :(

Gość gość
proste, to przeciez nie jest prawdziwa przyjaciolka. olej to, jezeli jest prawdziwa przyjaciolka to ma czas dla kazdego. poznaj tez jakas kolezanke i zacznij wychodzic bez niej, zobaczysz:)