Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati20 pati

do wszystkich mam:P

Polecane posty

Gość pati20 pati

witam moj synek ma 11 miesiecy od jakiegos 1,5 miesiaca chodzi przy meblach , jak go trzymam za raczki to chodzi do przodu ale sam jeszcze nie , trzyma sie np. mebli i na chwile sie puszcza i stoi przez np 5 sekund nie trzymajac sie :) myslicie ze za niedlugo bedzie sam chodzic?:)

Gość mam taki sam problem..........
myslimy, myslimy......zacznie chodzic kiedy zacnie.a skad my mozemy wiedziec??

Gość moje dziecko byla na tym etapi
etapie ok 9 miesiaca, wlasnie stala sama ok 5 sekund, jak miala 10,5 miesiaca zaczela chodzic.po drodze bylo chodzenie za 1 raczke, i proby robienia ok 3 kroczkow samodzielnie. czyli nauka samodzielnego chodzenia zajela jej ok 1,5 miesiaca

jakis czas zanim zaczela sama chodzic stala samodzielnie coraz dluzej i dluzej i chwile przed postawieniem pierwszych samodzielnych krokow stala sama ok 1-2 minuty.

Gość mama 3latka
Pati,zacznie już niedługo chodzic a wtedy zatęsknisz za tym jak jeszcze tego nie robił:) Podobnie z mową-marzyłam aby mój młody zaczął gadac a teraz czasem tęsknie za tym jak mówił mało.Gada nawet jak śpi .

mamo 3 latka, szczerze mowiac ja wole jak corka chodzi niz jak raczkowala;p ja moge sobie posiedziec na lozku a ona sobie chodzi kolo zabawk, bawi sie sama, czasem cos mi przyniesie zebym sie z nia pobawila. ale duzo czasu spedzamy na dworze i mala caly czas jest na placu zabaw np na nozkach i wtedy musze za nia chodzic;) ale to lepsze niz etap raczkowania bo nie chciala siedziec w wozku a na czworaka balam sie ja puscic zeby w cos np ostrego lapki nie wlozyla. najgorszy byl etap chodzenia za 1 raczke. non stop musialam za nia, trzymac ja itp. ale troche teskno mi do czasow kiedy byla tylko lezacym niemowlakiem, a ja mialam na wsyztsko czas;)