Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tośka;)

Jak to zrobić?

Polecane posty

Gość Tośka;)

Witam , mam szesnaście lat chciałabym w przyszłości ( tzn. na tych wakacjach) lecz nie wiem jak mam mu to powiedzieć. Do tej pory ograniczaliśmy się tylko do pieszczot ( Ja bez koszulki i górnej części bielizny On również bez koszulki. Tak pieśliliśmy się godzinami. ) Ja chciałabym jednak coś więcej. Oczywiście jego męskość jest cudowna i ogromna ( wiem to od dawna - z pieszczot przez bieliznę ) . Ale do sedna : Jak mam mu to powiedzieć? Chamskie komentarze zachowajcie dla siebie . Z góry dziękuję ;)

Gość jesli sam nie chciał tego
to pewnie nie pociagasz go, musisz być brzydka i nieatrakcyjna, nie jestem chamski tylko szczery, przykro mi 🖐️

normalnie powiedziec. tylko czy jestes gotowa na konsekwencje (czytaj dziecko? bo zaden srodek nie zabezpiecza w 100%)

Gość zrób mu soczysty OzP
:D

Gość ŁO RETY ALE PROBLEM
ICONA CO TU POROBIOSZ

A ten Twój chłopak to nie jest tak naprawdę homoseksualistą? Bo ja tam nie wyobrażam sobie, żebym nie próbował zrobić więcej. Więc jak on będzie próbował więcej to wystarczy, że go nie zatrzymasz. No, oczywiście jest kwestia prezerwatywy. Musiałby być przygotowany albo Ty się zaopatrz. A jeszcze lepiej będzie (i nie do końca wprost) jak zapytasz: "a może kupimy sobie gumowe ubranka na następny raz?".

Gość m e here now
Stary satyr - ale sie usmialam z komentarzy ktore zostawiles dla siebie:)))))

Gość Tośka;)
Już odpowiadam : 1) JESLI SAM NIE CHCIAL TEGO: Wcale nie jestem brzydka , wcale nie chodzi o to! Chciał, ale On wie, że dopóki ja nie bd chciała, nie bd gotowa to stopujemy. 2) LEVVIATAN : Biorę tabletki antykoncepcyjne ale to na regulacje ... A on w portfelu ma zazwyczaj baloniki '' - ale dzięki za pomysł i troskę. 3) STARY SATYR: Wielkie dzięki za filozofowanie . I mój facet na 200% nie jest homoseksualistą, jest mi wierny , uczciwy i ma zbyt wielki szacunek do mnie by zrobić coś bez mojej zgody, bez zapytania , samowolnie. Chyba tyle z tych postulatów.

bardzo dobrze ze podchodzisz do tego odpowiedzialnie bo nie kazda nastolatka tak robi zasugeruj mu to delikatnie w czasie pieszczot pytaniem masz ochote na cos wiecej mam nadzieje ze chlopak nie pomysli ze chodzi mu loda ;D ile ze sobą jestescie?