Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulankot

jaka farba do włosów blond

Polecane posty

Gość lulankot

Witam mam pytanie od 2 lat maluje włoski na blond wychodzi mi taki sredni blond i włosy wyglądają naturalnie ale co jakis czas musze zamalowywac odrosty polećcie mi farbe blond która w najmniejszym stopniu niszczy włosy bo zniszczyłam sobie troszke włoski.Uzywam odzywek masek troche odzyły .Jednak nie chciałabym rezygnowac z blondu pomóżcie

Gość oby nie rozjasniacz
Oby nie rozjasniacz moja siostra tak rozjasniła ze musiała sciąć na chłopaka bo spaliła włosy

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja uzywam palette ale ona niszczy włosy za to kolor wychodzi platynowy bez zółtych odcieni:)

Gość lulankot
pomórzcie nikt nie odpisze?

Gość dfdffgfgfg
kup sobie slownik ortograficzny i poczytaj zanim zaczniesz farbowac lepetyne głabicho

Gość farbiatkot
ja próbowałam wszystkiego prawie tzn.farb wszystkich blond i zrezygnowałam mam teraz ciemno wisniowy braz blond jest dobry dla naturalnych blondynek jak dlugo bedziesz malowac na blond to z twoich włosów nie bedzie co zbierac powodzenia

Gość no fakt mamy dowód
Mamy dowód ze brunetki są głupie a farbują się na blondynki z tąd takie opinie o blondynkach WYSZłO SZYDłO Z WORKA hahahahahahahahahahahahahahahaha.........................................

Gość nerwosolllll
jak ty dfg i coś tam morzesz się śmiać z kogoś jak sama niepoprawnie piszesz w języku polskim ja mam taką zasadę jak sama czegoś nie umiem nie śmieję się z kogoś

Gość frfrfrfrfryutio
nie urzywaj pallete niszczy nic potem nie zrobisz z włosami a dla entuzjastów słownika ortograficznego niech nauczą się sami pisać