Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłam dziś test ciążowy

zrobiłam dziś test ciążowy

Polecane posty

i jest negatywny. Bardzo chce być w ciązy i caly cykl ten wyjatkowo dziwnie sie czuje. cigle mam w podbrzusuz motyle i ciagnięcie. Cykle mam 28-30 dniowe. Dziś mam 26 dzień cyklu a podejzewam ze w ciaze zaszlabym w oklicach 10 dnia cyklu. Robie sobie nadzieje, wiem... tyle tylko ze piersi bolaly od ponad tygodnia mocno a dzis juz mniej :( wkrecam pewnie, ale czy test pokazalby ciaze?

? mam dzis mega dola ;/

Gość noi??????
??

Niestety to moze być objaw zbliżajacej się miesiaczki (ja mam tak... najpierw mnie tydzień bolą dosyć mocno a przed okresem ustaje), ale też moze ciąża... niby od 2tyg ciazy bolą piersi, ale nie wiem, nie byłam w ciąży :D

oczywiście, że mógł nie pokazać :) Mi chociaż byłam w ciąży test też wychodził negatywny. Głowa do góry! :)

Gość test sie robi
w dniu spodziewanej@

Gość nie dołuj się...
Pozekaj do terminu @,u mnie trzy testy po terminie były negatywne a dopiero czawrty wykazał ciążę.Objawy mogą wskazywać i na ciążę i na okres.Możesz tylko poczekać ,ewentualnie zrobić betę...

Nataliee a kiedy robilas? Jak myslisz że kiedyś mialas owu? Moze tak byc ze to zlizajacy sie okres, i w sumie tak myslalabym gdyby nie to tAKIE CIAGNIECIE W BRZUCHU I TAK JAK BY MI SIE TAM CZASEM PILECZKA OBIJALA ;) poza tym bolo mnie tez plecy, zrobilam dzis ten test bo pomyslama ze skoro by owulacja byla tak szybko... No nie wiem co mam myslec

Gość test sie robi
mnie tez ostatnio bolalo i nie jestem w ciazy kazdy miesac jest inny a ile sie starasz?

Gość nie dołuj się...
Ja miałam zawsze wcześnie wcześnie owulacje,właśnie około 10 dnia i testy wychodziły negaywne nawet po terminie @.A w ciąży byłam 5 razy(trzy stracone),więc mam doświadczenie...Nie ma reguły.Ciąża to biologia a nie matematyka...

Ja miałam cykle 30 dniowe, więc w sumie praktycznie tak samo jak u Ciebie. Piersi mnie bolały jak przed okresem, a potem w ogóle przestały boleć i to było dla mnie podejrzane ;) Test robiłam 5 dni przed terminem - negatywny. Potem 2 dni przed terminem, też negatywny, no i ostatni test zrobiłam jeden dzień po terminie i wyszła bladziutka kreska.

) Dziekuje za pocieszenie, troche mi sie poprawia nastrój. Staramy sie dwa lata. Nigdy tak sie nie czulam jak teraz. Bola mnie troche jajniki, a juz od 3 dni czuje sie dosc mocno tak jak bym miala okres. Ale prawie przez caly cykl jest dziwne uczucie w brzuchu

no wlasnie mnie bolay mocno, tak ze po schodach nie moglam zejsc a teraz tylko tak jakby gruczoly w srodku

Gość nie dołuj się...
To trzymamy kciuki:-)

poczekam do srody, jak nie dostane okresu to zrobie jeszcze jeden test, kupilam dzis sobie 2 sztyki po 5 zł ;) hehehe plecy mnie bola caly czas no i zawsze mi sie przed okresem chcialo slodkiego starsznie duzo a teraz nie mma ochoty, ale moze sobiej uz wkręcam. Co mnie dziwi ostatnio to tez to ze czulam kilka razy krew w ustach ;) Moge sobie cos wkrecać, sama nie wiem.

Dziękuję Wam za kciuki! Na pewno dam tu znać jak to się zakończy.

Gość zamienię się
Autorko, chętnie się z Tobą zamienię - ja zobaczyłam 2 kreseczki, a;e nie jest to dla mnie poeód do radości.

zamienie się - to ja idę na taki uklad ;) A dlaczego mowisz ze nie powod? ile masz lat?

Gość izeeeeczka
wiesz może za wcześnie zrobiłaś. U mnie było tak że po 4 dniach po spodziewanej miesiączce była bardzoooo blada kreseczka, a dopiero gdy robiłam tydzień po to ta druga była już bardzo widoczna, Więc nie pozostaje nic jak poczekać albo ewentualnie beta

w pn mam badania i tak mysle ze moze poprosze o bete tez. ;)

Gość zrobilam dzis test
koniec zludzen, wlasnie po seksie zaczelam plamic :(

Gość endżi1985
witajcie dziewczyny mam pytanie okres mi się spużnia już tydzień czasu i wczoraj wieczorem zrobiłam test wyszedł negatywny ale dalej nie mam tego okresu czy jest możliwe że test się pomylił mam nadzieję że się nie pomylił bo jeszcze nie chciała bym być w ciąży

Gość mamamamama26
jak już robicie testy itd to zwiększajcie szanse na poprawność testów - róbcie je z pierwszego porannego moczu - niepijcie nic w nocy i najlepiej przez kilka godz niesikać - najlepiej od wieczora - niepatrzcie na to co piszą na testach że wynik po 6 dniach itd ja miałam test pepino z auchana za 4 zł więc nie żaden firmowy i własnie tak zrobiłam w 26 dc (cykle 27 dniowe) - od ok. 20 niesikałam już (czasem jest cieżko ale jakoś wytrzymałam ) i test zrobiłam o 6 rano i wyszła baladziutka kreska - odrazu poleciałam na bete i była już ponad 200

Gość zrobilam dzis test ciązowy
ja robila okolo 10.00 Po stosunku mialam plamienie i myslalam ze ot okres, ale juz nic nie ma ;/ Może sobie robie nadzieje znowu ;/ Jesli sie spoznia to rob test!

Gość mamamamama26
to mogło być plamienie spowodowane seksem a nie okresowe więc zrób test z samego rana - idź teraz ostatni raz się wysikaj i niech się tam tworzy stężenie moczu do rana :) powodzenia!!!

W terminie gdy miałam miec okres pojawiło się plamienie,chyba 2-dniowe. Zrobiłam sobie test i były 2krechy.Tez się dziwnie czułam...

Gość ddaaggaa
Daj na luz :) Nie nakrecaj sie bez potrzeby, nie warto. Bedziesz w ciazy to bedziesz a jak nie, to bedziesz sie starac dalej. Wazne, zeby chec zajscia w ciaze nie stala sie dla Ciebie obsesja. Powodzenia zycze :)

Gość zrobilam dziś test ciążowy
no i dziś ciagle brzuch boli na @, nie ma krawienia, nie ma plamienia, sluz może jest tylko bardzij żólty - przepraszam za dokladność ;) Może jednak? Czekam do jutra bo jutro jest moj 28 dzien cyklu w zaadzie, i zrobie z porannego moczu bo jajniki bolą, bolą mnie tez piersi ale najbardzije wieczorem, po zdjęciu stanika. Masakra ;) Dzis dotknęlam swoja szyjkę i jest lekko otwarta... ;/