Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black_adder

Doszliśmy z żoną do wniosku, że zrobimy wolnyzwiązek i jest z tym problem

Polecane posty

Gość black_adder

Od dłuższego czasu nasze małżeństwo było jak martwe. Nie będę tego dokładnie opisywał, wiadomo o co chodzi. I pewnego dnia moja żona tak prosto z mostu oświadczyła, że nasze małżeństwo nie wygląda tak jak oczekiwała i, że podoba się jej kolega z pracy i zaproponowała mi żebym też sobie kogoś znalazł. Po prostu wolny związek. Pomysł mi się spodobał i się zgodziłem. Oszczędziliśmy sobie rozwodu, czyli podziału majątku i niepotrzebnych kłótni. W domu się nie kłócimy i możemy ze sobą miło rozmawiać więc po co rozwód? No ale trwa to już miesiąc, a ja nie mogę znaleźć dziewczyny! Moja żona zabawia się w najlepsze, a ja nie mam kochanki. Kobiety ode mnie uciekają, kiedy słyszą, że mam żonę. Gdzie mogę znaleźć kobietę chętną na sex bez zobowiązań, której nie będzie przeszkadzało, że facet jest żonaty? Jak na razie odnoszę wrażenie, że takich nie ma!

Gość ile masz latttt
skąd jesteś, jak wyglądasz i jakiego masz penisa?

Gość ja jestem chetna fajna 26 lat
zalezy mi tylko na sexie

Gość fuj fuj.....................
psiarze....

Gość black_adder
Jestem z Łodzi i mam 34 lata. Jak jesteście zainteresowane to mogę wysłać zdjęcie. Penisa mam 18 cm.

Gość ile masz latttt
no to niestety, ja jestem z Wawy 🖐️

Gość black_adder
szkoda :(

Gość ile masz latttt
poza tym wolę żonatych z tradycyjnym podejściem do związku :classic_cool: dam Ci radę: nie mówi kobietom, że macie "wolny związek". po pierwsze nie uwierzą, po drugie laski lubią wyzwania, a żonaty, któremu żona pozwala mieć kochankę już nim nie jest :D

Gość black_adder
Czyli lubisz podkradać mężów innym kobietom? Nieładnie, nieładnie :P Hmm, myślałem, że jak nie będę tego mówił to by odstraszało kobiety, ale w sumie nie zaszkodzi spróbować zrobić tak jak piszesz. Dzięki ;)