Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megannnxxx

Bra-fitter

Polecane posty

Gość megannnxxx

Ostatnio tak modne i promowane dobieranie staników,że i ja se dałam skusić.Właśnie otworzył się u nas sklep "sensual" więc zajrzałam.Pani mnie zmierzyła ,że mam 70 GG ale co tam...kupiłam zapłaciłam 170 zł po czym po całym dniu fiszbiny tak mnie pokaleczyły,że na mieście musiałam chodzić bez stanika...oczywiście Pani mi żadnej kasy nie oddała... W triumph z kolei mam rozmiar 80 F ,staniki dużo lepsze ,ale za taką cenę 169 zł to rewelacji też nie ma... a Wy gdzie kupujecie staniki?

Gość załamany wojtek
na bazarze

Gość berenicca
ja kupuje w h&m, lub atlanticu w cenie 40-100zł i jestem b. zadowolona

Gość F&F
F&F

Gość dla mnie sprawa jest prosta
w różnych sklepach. najczęściej kupuję bieliznę marki: samantha, corin, ostatnio kupiłam konrad i też fajny a cena przystępna. triumpha nie lubię. zawsze coś nie tak. a najpiękniejszy stanik mam chantelle.

Gość megannnxxx
W atlanticu nie ma rozmiarów F :( a F&F tez raczej słabo z wyborem (model,kolor) jak mnie dobijają te fiszbiny w każdym szok!!!

ale jak ty to zrobiłaś, że fiszbiny cię pokaleczyły? :o

Gość megannnxxx
Hmmm to nie ja to ta Pani...źle mi dobrała pod biustem ,że miałam niby 70 i cały dzień chodziłam w tym staniku,trochę mnie uwierał,ale myślę sobie może dlatego ,że jest nowy...a potem masakra jak mnie Pani w Triumph zobaczyła to stwierdziła że mogłam sobie krzywdę zrobić... i takim sposobem biustonosz Freya za 170 zł leży nieużywany...

Gość megannnxxx
mnie naprawdę jest ciężko kupić dobry biustonosz płacę nie mało :( ostatnio w debhenams kupiłam zapłaciłam 20 euro piekny czarny gładki idelany,ale i tak czuję te druty...za ciasny nie jest na pewno...

ale druty gniotą cię w żebra, czy wbijają ci się w pierś? może za małe miseczki?

Gość megannnxxx
w żebra...miski są ok :) ile ja bym dała za komfortowy stanik...