Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 megannnxxx

Bra-fitter

Polecane posty

Go艣膰 megannnxxx

Ostatnio tak modne i promowane dobieranie stanik贸w,偶e i ja se da艂am skusi膰.W艂a艣nie otworzy艂 si臋 u nas sklep "sensual" wi臋c zajrza艂am.Pani mnie zmierzy艂a ,偶e mam 70 GG ale co tam...kupi艂am zap艂aci艂am 170 z艂 po czym po ca艂ym dniu fiszbiny tak mnie pokaleczy艂y,偶e na mie艣cie musia艂am chodzi膰 bez stanika...oczywi艣cie Pani mi 偶adnej kasy nie odda艂a... W triumph z kolei mam rozmiar 80 F ,staniki du偶o lepsze ,ale za tak膮 cen臋 169 z艂 to rewelacji te偶 nie ma... a Wy gdzie kupujecie staniki?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 za艂amany wojtek
na bazarze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berenicca
ja kupuje w h&m, lub atlanticu w cenie 40-100z艂 i jestem b. zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 F&F
F&F

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla mnie sprawa jest prosta
w r贸偶nych sklepach. najcz臋艣ciej kupuj臋 bielizn臋 marki: samantha, corin, ostatnio kupi艂am konrad i te偶 fajny a cena przyst臋pna. triumpha nie lubi臋. zawsze co艣 nie tak. a najpi臋kniejszy stanik mam chantelle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megannnxxx
W atlanticu nie ma rozmiar贸w F :( a F&F tez raczej s艂abo z wyborem (model,kolor) jak mnie dobijaj膮 te fiszbiny w ka偶dym szok!!!

Udost臋pnij ten post

ale jak ty to zrobi艂a艣, 偶e fiszbiny ci臋 pokaleczy艂y? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megannnxxx
Hmmm to nie ja to ta Pani...藕le mi dobra艂a pod biustem ,偶e mia艂am niby 70 i ca艂y dzie艅 chodzi艂am w tym staniku,troch臋 mnie uwiera艂,ale my艣l臋 sobie mo偶e dlatego ,偶e jest nowy...a potem masakra jak mnie Pani w Triumph zobaczy艂a to stwierdzi艂a 偶e mog艂am sobie krzywd臋 zrobi膰... i takim sposobem biustonosz Freya za 170 z艂 le偶y nieu偶ywany...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megannnxxx
mnie naprawd臋 jest ci臋偶ko kupi膰 dobry biustonosz p艂ac臋 nie ma艂o :( ostatnio w debhenams kupi艂am zap艂aci艂am 20 euro piekny czarny g艂adki idelany,ale i tak czuj臋 te druty...za ciasny nie jest na pewno...

Udost臋pnij ten post

ale druty gniot膮 ci臋 w 偶ebra, czy wbijaj膮 ci si臋 w pier艣? mo偶e za ma艂e miseczki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megannnxxx
w 偶ebra...miski s膮 ok :) ile ja bym da艂a za komfortowy stanik...

Udost臋pnij ten post