Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Germaine Geer

Akademia Muzyczna w Bydgoszczy-wasze opinie

Polecane posty

Gość Jaki wydział Cię interesuje
Jeżeli instrumentalny to wszystko zależy na jakiego trafisz proferoora

Gość Wszystkoz zależy od tego
jak jesteś zaawansowana tzn.czy jesteś bardzo dobra. W tej chwili nie wiem ile jest miejsc i ile kandydatów się zgłosiło.To zależy pewnie od tego ile absolwentów ukończyło uczelnię .Jak więcej to profesor moze też dostanie więcej godzin. Zawsze tak było ,że na fortepian to były 3,4 miejsca może więcej.

Gość Uczelnia jest presiżowa
Blechacz wygrał konkurs inni też mają dobre osiągnięcia na konkursach. Jest paru dobrych profesorów. Uczyła tu przecież wspaniała pianistka i pedagog pani T.Szebanowa.

dzieki za info. nie chodzi o mnie a o brata. dstal sie do bydgoszczy i zastanawialam sie czy ta uczelnia jest wytarczajaco dobra dla niego:) moze brzmi to jak snobizm:) ale on jest genialny i chcialam jak najlepiej dla niego...

Gość landryn
hej, a macie jakieś konkretne zdanie na temat wydziału jazzu na tej akademii?

Wydział jazzu jeden z gorszych w Polsce, ale za to łatwiej się dostać. Chciałabym startować na fortepian jazzowy. Czy mógłby ktoś mi przybliżyć jak wyglądają egzaminy wstępne z improwizacji? Czy dostaniemy temat z harmonią a'vista, czy dadzą czas na przygotowanie?

Gość Melomaniaczka
hej:) mam takie nietypowe pytanie... mam nadzieję że ktoś mi odpowie!!! Dzisiaj szłam ulicą Zamoyskiego w okolicach skrzyżowania z paderewskiego i usłyszałam jak ktoś gra na skrzypcach przepiękny utwór. Niestety próby szukania (ciężko znaleźć cokolwiek konkretnego wpisując piękny utwór na skrzypce:P) na nic się zdały. Jeśli przeczytałaby to osoba która to grała tudzież ktoś kto zna tą osobę i wie co to za utwór to bardzo proszę o odpowiedź! Wiem że prosze prawie o niemożliwe, ale cuda się zdarzają, a świat jest przeciez taki mały:)

Gość Wokla
Up Wie ktoś jak z wokalistyką?

Gość gość
wie ktoś jak jest na chwilę obecną z wokalistyką jazzową?

Gość ladivina
Jak wygląda poziom wokalno-aktorskiego w Bydgoszczy?