Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ins

praca :(

Polecane posty

cześć, jestem studentką z Lublina i szukam pracy...już z miesiąc...rozesłałam mnóstwo CV, w internecie, chodziłam po starym mieście, dałam ogłoszenia...praktycznie zero odzewu...zbliża się lipiec a ja jestem bez pracy...chyba moim największym minusem jest brak doświadczenia...no ale w końcu gdzieś muszę je zdobyć, nie? Poza tym sraaaasznie potrzebuję kasy...co dzień o tym myślę i już się niemal popłakałam...nie wiem, co robić...macie jakiś pomysł? Zaraz zwariuję :(

Gość dziaddek
mozesz w cv napisac ze pracowalas w jakiejs firmie i podac numer znajomej zeby to potwierdzila oczywiscie ta firma mogla upasc wiem ze to nieladnie ale bez doswiadczenia nie biora taka prawda

Gość szukajaca zawsze
tam TPSA ma centrum ksiegowe chyba w L-nie. Poszukaj. Albo w okolicy to centrum jest Powodzenia!:)

no ale gdzieś je trzeba zdobyć, nie? A gdzie? W PRACY... :(

Gość aaaaaaaaaxddd
a studiowalas jaki kierunek? czy po szkole jestes ???

boję się, że jest już za późno, bo skończył się rok szkolny i pozajmowali miejsca...lublin jest straszny, nie ma pracy, a jeśli już jest, to nisko płatna :( chociaż wzięłabym i nisko płatną, cokolwiek... co za straszne miejsce :(

Gość szukajaca zawsze
oo dziaddek :)🖐️

Gość szukajaca zawsze
Telekomunikacja Polska S.A.. Centrum Operacji Księgowych. Kancelaria. ul. Chodźki 10a, 20-093 Lublin .

szukająca zawsze -i tam przyjmują studentów?

dziękuję ci bardzo :) od razu w poniedziałek się tam wybiorę :) dałaś mi nadzieję :)

Gość szukajaca zawsze
musisz byc uparta, nawet jakbys miala narobic ulotek i zostawiac je...ja jak nie mialam pracy (mieszkam w Warszawie!) to bylam w takiej desperacji, ze chcialam na ulicy rozdawac, ze szukam pracy. Wysylaj CV gdzie sie da. Tylko wpisz jakies doswiadczenie, jakiekolwiek-nawet zakres dat sam, myslnik i slowo pracowalam albo pracuje. A jakby co to powiesz, ze szukasz lepszej pracy. Chwalebniejsze jest robic cokolwiek zarobkowo niz nie robic nic. Powodzenia, bo bedzie trudno :o Ja szukalam pracy miesiacami i latami nim zaczelam ja znajdowac :(

Gość szukajaca zawsze
uparcie choc tam kilka razy. Czasami chodzenie gdzies kilka razy sie sprawdza

Gość aaaaaaaaaxddd
szukajaca zawsze- a jakie studia konczylas?

ok, dzięki...nie sądziłam, że będzie aż tak trudno chociaż wiedziałam, że nie będzie łatwo...

Gość szukajaca zawsze
aaaaaaaaaxddd-Finanse i rachunkowosc i zarz. z marketingiem Z praa jest potwornie trudno i wiesz, mi nikt nie dodawal slowa otuchy a potem tutaj sie wyplakiwalam w ost.latach i jakos szlo :(:o:) Lece. 3maj sie🌻

Gość jolek 222222222222222222222
W Lublinie bardzo cięzko z pracą, też z tego powodu iż takie studenciny wezma wszystko za każdy grosz aby sobie dorobić. Pracodawcy wolą coróż zatrudniać nowych studentów niż zatrudnić jedną osobę na etat. Uważam , iż studenci są przekleństwem tego cholernego miasta.

jolek -masz rację, za dużo tu studentów :(

wejdź na moją stronę http://pewny-ebiznes.cba.pl dowiesz się tam badzo wiele informacji na temat zarabiania w internecie. Ja to praktykuję i się z tego utrzymuję, zresztą nie tylko ja bo znam wiele takich osób. Serdecznie zapraszam.