Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porady szukam

ona wodnik, on byk

Polecane posty

Gość porady szukam

wszedzie pisza, ze to nie ma sensu, a jak to wygląda w praktyce, ma jakiekolwioek szanse?

Gość sama go zatrzymałaś
bykowi trzeba rogi odciac inaczej nie ma sensu. Bo przypomina z zachowania barana - pusty i uparty:O

nie sprawdzi się, spróbowałam raz z panem bykiem, ciagle mnie cos w nim irytowała, a to gesty, a to zachowanie, sposób myslenia, za duzo niedociągnięc, praca nic nie zdołasz wiec marne szanse

Gość Fortuna się kołem toczy trala
A wodniczki to jakie niby są ? Byki jakie są takie są i nic wam do tego,tego się już nie da zmienić.

Gość kaniuuuuuly
przeciez byk nie lubi wody....

Gość Alekssia
No ja zawsze jak zaczelam ie spotykac z jakis chlopakiem to sprawdzalam z jakiego jest znaku ;P Pierwszy byl blizniak i pisalo ze super zwiazek, idealnie do siebie pasujemy...i co? spotykalismy sie 3 tyg, w sumie to nawet nie zdazylam go dobrze poznac...w chwili obecnej jestem juz 2 lata z Bykiem i nie poiem, bo czasem mnie denerwuje, ale to chyba w kazdym zwiazku tak jest ;) Jednakze zgodze sie z jednym....tamtego znalam 3 tyg ale pamietam go do dzis i jak go widze to mi serce chce przez gardlo wyskoczyc i budzi we mnie jakie emocje, natomiast moj chlopak tak na mnie nie dzialal jak sie zaczelimy spotykac a teraz to juz sie do siebie przyzwyczailismy...czasem mam wyrzuty suienia ze mysle o tamtym...