Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szantynka955

Banki chińskie na rozstępy i cellulit

Polecane posty

Gość szantynka955

hej, dużo czytałam na temat wpływu masażu bańkami chińskimi na cellulit, a ciekawa jestem czy masaż ten może sprawić, że białe rozstępy staną się mniej widoczne (bo że znikną to niemożliwe)

Gość Korra.
Mnie też to interesuje .

Gość Damroka 190000
najlepszym zabiegiem na rozstępy i cellulit jest zabieg SPM wykonany na urządzeniu niemieckiej firmy Weyergans. Zabieg polega na masażu w podciśnieniu specjalnymi szklanymi koncówkami. Co ciekawe , SPM swietnie radzi sobie również ze starymi rozstępami oraz tzw. bryczesami. Skora po zabiegu moze byc nieco zasiniona- sam zabieg moze troche za pierwszym razem bolec - wrazenie jest takie, jakby ktos rozcieral skore od wewnatrz. Jesli planuje się plaze lub randke - trzeba zaplanować. Metoda daje unikalne rezultaty . Jesli chodzi o gabinet , moge polecic w Krakowie Doris Dorin. W innych miastach wystarczy wprowadzić w Google SPM digital. To naprawdę dziala!

Gość veroni666666
Polecam Spm Digital. Ja chodzę do małego gabinetu w Krakowie. Ceny są rewelacyjne. Za spm uda i pośladki płacę tylko 100 zł, a przy większej ilości zabiegów są zniżki. Polecam serdecznie. Podaję kontakt 883201022

Gość Ja po miesiącu
masowania nóg bańkami 20 min dziennie pozbylam sie cellulitu. Zadne zabiegi, zadne kremy. Olej, bańki i masaż. Najprostsze i tanie metody okazują się często najlepsze. Warto spróbować, bo to nic praktycznie nie kosztuje. Tylko troche wysiłku. W najgorszym wypadku będziemy mieć tylko jędrniejszą skórę. Od razu ostrzegam. Wychodzą na początku masowania siniaki, które z czasem schodzą. Jak skóra będzie już dobrze rozmasowana, to mimo masażu już się pozniej nie pojawiaja. Masować trzeba na granicy wytrzymalosci bolu. Bólu w pozniejszym okresie tez juz pozniej nie bedziemy odczuwac. Pozdrawiam i polecam :)

Gość szczesciara jestes
Ja po miesiacu - a jaki duzy mialas cellulit? masz jakies zdjecia przed i po ? ;)