Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confuseddddd

Związek i papierosy

Polecane posty

Gość confuseddddd

nie jestem nałogowa palaczką,jedna paczka starcza mi na tydzień mojemu chłpakowi, przwszkadza nawet ta niewelka ilość;/ nie ma nic przeciwko,kiedy palę podczas grilla,czy innej imprezy nie znosi jednak kiedy pale wedłu niego"bez powodu" dzisaj rano była taka sytuacja,że zapaliłam sobie na balkonie od słowa do słowa wywiązała się kłótnia i wyszło na to,że postawił ultimatum albo o albo fajki;/ troche to dziwne... oboje mamy po 28 lat,jesteśmy ze soba prawie 2 lata uważacie,że ma racje?

wez przestan teraz fajki a po slubie co bedzie? kurwa, co to ma byc, niech spierdala powiedz ze wolisz fajki :P

Gość confuseddddd
jeszcze ten tekst,"że palenie przed zjedzeniem czegokolwiek, jest mega obrzydliwe i na samą mysl zbiera mu sie na wymioty"

w ogóle jak można,stawiać na szali związek z papierasomai??? kurwa,no bez przesady

Gość Poljjgsdjhjs
Wiesz co mi się wydaje, że facet szuka powodu do rozstania, a fajki są tylko wymówką. Tym bardziej, że nie palisz dużo. Mój facet też nie pali, a ja wymalam minimalnie paczkę dziennie i nigdy się nie kłóciliśmy o papierosy.

Gość reusa25
ma chłopak rację

tu wlasnie nie chodzi o fajki, bo jakkby mu chodzilo tylko o twoje zdrowie to by mu to przeszkadzalo wszedzie, na imprezie TEZ... dupek jest i tyle, niech spada na bambus!

Gość confuseddddd
co do tego,że szuka powodu do rozstania,to nie zgodze się zawsze marudził na tema fajek mówi,że przeszkadza mu smród tytoniu,kiedy sie do mnie prztula,narzeka,że wlosy śmierdzą, policzki itp. toleruje,tylko tzw. palenie okazjonalne

Gość confuseddddd
jeśli chodzi o zdrowie,to takie popalniae tylko na imprezach nie ma az takiego wpływu,jak codzienne

dobra ja juz nic nie pisze... powodzenia, nie radze zrezygnowac z fajek, teraz to fajki, pozniej bedzie co innego, a moze on niech tez zrezygnuje z czegos co mu sprawia przyjemnmosc a czego nie musi robic ;)

Gość confuseddddd
tiuriu,dzięki ze cokoliwek napisałaś oczywiście jedna strona mnie myśli to samo co Ty ale druga, uwzględnia potencjalnie wkurwiający fetor dymu papierosowego byłam ciekawa opinii inyych,stąd ten post

Gość Poljjgsdjhjs
Wydaję mi się, że ta rozmowa i tak do niczego nie doprowadzi. Powodzenia.

Gość confuseddddd
dlaczego nie doprowadzi??? to,że chciałam zasięgnąc opinii innych osób, nie znaczy,że mam sobie wmówić,że mój chłopak chce mnie zostawić gdyby chciał,to znalazłby przynjamniej 5 innych powodów aniołek ze mnie żaden

Gość confuseddddd
rozumiem,że nikt inny głosu nie zabierze?

a mi się po prostu wydaje, że facet nie wytrzymał i powiedział ci prawdę palacze po prostu śmierdzą, śmierdzą ich ręce, ubrania, włosy raz w życiu pocałowałam palącego faceta i przyjemność porównywalna do całowania się z popielniczką:P

Gość confuseddddd
on mi te prawde powtarzał w sumie od początku skarży sie,że chce mnie przytulić i zamiast zapachu włosów czuje dym

widzisz nie ma zalet palenia papierosów wady -nawet jak palisz paczkę na tydzień to w miesiąc przepalasz 40zł, co na rok daje 480zł -palenie paczki na tydzień też odbija się na zdrowiu -jesli nie byłabyś nałogową palaczka to po prostu zrobiłabyś przyjemnośc swojemu facetowi i rzuciła. W końcu nie jestes uzalezniona więc ot tak możesz przestac palić?:) -papierochy mają wpływ na cerę -no i co będzie jak zajdziesz w ciążę -poza tym śmierdzisz dymem i twój facet ma o to pretensje, nie?:) wypełniaj ankiety i wymieniaj na doładowania:) https://www.askgfk.com/reg/?x=f9a293db83a9359 21508325b618ffc43&srcid=253 klikaj w banery i zarabiaj:) http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=chasse

To po chooj drązysz temat , skoro facetowi od poczatku przeszkadza fakt, ze palisz. Smierdzisz petami jak stara popielniczka i jeszcze sie dziwisz :O A on pewnie miał dzisiaj gorszy dzien i wyszła wielka awantura i lepiej sie nie ośmieszaj takimi "mądrościami" :O : "jeśli chodzi o zdrowie,to takie popalniae tylko na imprezach nie ma az takiego wpływu,jak codzienne" -------------------------------------------- "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne":classic_cool:

Gość confuseddddd
Czarna Anielico dzięki.masz racje,to samo przed chwilą powiedziała mi moja przyjaciółka Enfant Terrible de Kafeteria Tobie również dziękuje,trafiłaś w sedno