Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak soobie mysle

Nowa moda slubna - kupony toto-lotka zamiast kwiatow

Polecane posty

Gość tak soobie mysle

Co sadzicie o tej modzie ? Wiekszosc par prosi na slub o kupony zamiast np kwiatow , bombonierek. Kiedys panstwo mlodzi chcieli zabawki , ksiazki dla biednych dzieci .

Gość reusa25
fajne, podoba mi się, lepsze niż kwiaty a zabawki, cóż nie ma obowiązku pomagac dzieciom

Gość tak soobie mysle
no jasne , nie ma obowiazku , ale te kupony to takie jakby zachlanne . Kasa i jeszcze raz kasa .

Gość reusa25
cóż złego w tym, że chcą miec więcej, takie życie, pomysl gdzie my żyjemy, młodzi ludzie czesto przez 30 lat kredyt na mieszkanie spłacają więc każda młoda para chciałaby mieć kasę, mnie to nie dziwi i zachłannościa bym tego nie nazwała

Gość tak soobie mysle
kiedys slyszalam ,ze nie powinno sie dawac kuponu , bo mozna oddac swoj szczesliwy los

Gość mnbvcxz^^^
1 kupon to przeciez tylko 3 złote.. jak młodej parze przyniesie szczescie to super :)

Gość tak soobie mysle
moze macie racje , ale zabawki czy ksiazki to takie od serca podarowanie dzieciom .

nie od serca tylko od gości też mi pokazywanie jakie się ma wielkie serce jak prezenty dla dzieci pochodzą od gości mi się lotek podoba, ja lubię sprawdzać zakłady a gośc może kupić jeden los i zaoszczędzić na kwiatkach:)

Gość taaaa tylko ze tu nikt tak
naprawde nie mysli o tym ,ze gosc zaoszczedzi na kwoatkach tylko o tym ile moze wygrac

naprawde nie mysli o tym ,ze gosc zaoszczedzi na kwoatkach tylko o tym ile moze wygrac

*na kwiatkach Ja mysle ,ze jednak zabawki sa od serca , niewazne zepodarowane od gosci . Ale mlodzi sami rezygnuja z kwiatow proszac o zabawki . To nie od serca ?

Gość pewnie tak---oplpo
a ja bylam na weselu gdzie mlodzi zamiast kwiatow chcieli zdrapki

ja mialam napisane w zaproszeniach ze chcemy kupon zamiast kwiatow. mimo tego niektorzy wraz z kuponami przyniesli bukiety. i tak pozniej te kwiatki gnily w garazu bo nie bylo ich gdzie postawic a co dopiero jakby kazdy przyniosl kwiaty? http://www.youtube.com/watch?v=6BnT_wkuMBA Nie sugerować się nickiem - jestem dziewczyną :D http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2rc3o3bf8.png

Gość kasia heje
w kazdym domu dziecka maja w chuuj zabawek:o

Gość coz za debilna
popieram. kazdt dom dziecka ma duzo zabawek. za duzo.

Gość Marionnetka
Myślę, że to fajna alternatywa :-) Kto wie, może kupon będzie szczęśliwy, więc jak na początek nowej drogi życia zastrzyk gotówki bardziej ucieszy młodą parę niż kwiaty :P

ja też uważam że to dobry pomysł, a domy dziecka już nie chcą miśków... moja koleżanka napisała żeby zamiast kwiatków maskotki i potem objeżdziła wsztskie domy dziecka dookoła i nikt nie chciał bo za dużo mają. Już lepszym pomysłem są przybory szkolne (kredki, farby ,zeszyty itp) tym bardziej że rok szkolny za pasem...