Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam! 2 misiące temu miałam stresującą sytuacje... w sumie to ja ja tak nazywam (pieścilismy się z chłopakiem oboje w majtkach i on miał wytrysk i mokre bokserki, leżał na mnie i bałam się że jego plemniki jakoś "przesiąkneły" przez moje majtki i dostały się do pochwy). Po tygodniu zrobiłam test-negatywy. Następnego tygodnia dostałam okres (z normalnymi objawami PMS-u. Spóźnił się 2 dni wiec w dniu spodziewanego okresu zrobiam test- również negatywny). Okres był normalny 5 dniowy. Minął miesiąc, zrobiłam jeszcze 2 testy (żeby wykluczyć ewentualną ciąże- bo czytałam w internecie o przypadkach kobiet w ciąży które niby miały okres. W poniedziałek dostałam okres i był normalny- tzn 5 dni krwawienia. Tak więc mam pytanie- czy 4 negatywne testy mogłyby się aż tak pomylići nie wykryć ewentualnej ponad miesięcznej ciąży?? Dodam, że mam wątpilwości bo wydziela mi się jakis biały płyn z sutków. Dodam, że pojawił się on może tydzień po stresującej sytuacji więc gdybym była w tej ciązy to chyba jeszcze za wcześnie na mleko. Czytałam, że to może być wysoka prolaktyna która ujawnia się podczas stresu. Co o tym myślicie??

22! wiem, że nie można wierzyć we wszystko co się słyszy albo czyta! ale cały czas można przeczytać że testy są niewiarygodne, a w ciązy można mieć jednak okres...

czasami testy zawodza to prawda czasami mają kobiety okres w ciąży ale nie zachodzi sie przez bielizne:)

gdyby to ktoś inny napisał też stwierdziłabym że to bzdury. Jednak gdy ktoś sam jest w takiej sytuacji wszystko się zmienia. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Więc jak uważasz że jestem głupia i dziecinna to nie odpisuj na moje posty- po prostu je zignoruj.