Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

kolonoskopia

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

miał ktoś takie badanie, da się przeżyć, ostatnio zauważyłam śluz i krew w kale i myślę że nie obejdzie się bez tego badania

Gość kebab z damaszku
ja mialem, 5lat temu. niezbyt przyjemne

Gość wrednamalpa26
he he to mnie pocieszyłaś

Gość kebab z damaszku
ciezko bylo dzien przed, musialem wypic kilka litrow takiego tragicznie paskudnego napoju, ktory mial zazadanie przeczyscic cie. i latalem do kibla co kilkanascie minut przez pare godzin po tym napoju, a byl on niesamowcie paskudny, a bylo go kilka litrow do wypicia

Gość kebab z damaszku
zdiagnozowali mi zespol jelita drazliwego. czyli ogolnie nic strasznego

teraz juz tego płynu nie daja.Ja musiałam taki roztwór do rozcieńczenia kupic,ale on bez smaku był.Miałam pół roku te badanie i chyba nic lepszego nie wymyslili od tego czasu.

Gość wrednamalpa26
z tym płynem to mnie nie pocieszyłeś bo ja nawet zwykłego syropu nie przełkne od razu mam odruch wymiotny

Gość kebab z damaszku
dla mnie tym calym badaniu nie byla njgorsza strona fizyczna, bo wcale nie bolalo raczej, w kocu bylo znieczulenie, napewno troch beznadziejne uczucie, ale zdecydowanie gorsze dla mnie bylo fakt ze oglada moja doope i jeszcze wklada tam rurke, ja pier.dole to bylo straszne, od psychicznej strony. tymbardziej ze to byla kobieta, a na dodatek nie byla to jakas stara raszpla, tylko na oko 40paro letnie i nie brzydka..no masakra poprostu

Gość wrednamalpa26
e tam tym to ja aż tak się nie przejmuję, boje się również tego że powiedzą że mam raka, dlatego też między innymi zwlekam z tym badaniem