Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flottka1991

Kazdy zarabia tyle, ile jest warta jego praca

Polecane posty

Gość Flottka1991

Dlatego osoby malozarabiajace niech nie narzekaja, ale wezma sie do pracy

Gość Flottka1991
Ja stoję dzień w dzień pod Sękocinem i wiecie... Moja praca jest dużo warta. Nie narzekam.

Gość Flottka1991
Udaję tam Klaudiusza Sevkovica, gwiazdę pierwszej edycji Big Brothera. Z kasy ze wspólnych zdjęć z fanami wystarcza mi na dwanaście plasterków mortadeli, ale przynajmniej robię to co kocham.

Gość to co napisałaś to
psełdokapitalizm oderwany od życia. Życie nie jest takie proste. Ja zarabiam dobrze ale jedyne co konkretnie powiem o moich zarobkach to: Zarabiam tyle co wszystcy, ZA MAŁO!!

Gość fajuś, gdzie teraz piszemy?
:classic_cool: :P

Gość nie prawda kazdy zarabia
tyle ile ktoś mu zechce zapłacić :D

Gość rtres
kazdy zarabia tyle ile ktos mu chce zaplacic . Przyklad ? Malysz zarabiał mniej od polskich piłkarzy . A jak wiadomo polska pilka nozna to żart .

No jak to, gdzie :O Tam, gdzie zawsze :classic_cool: Tylko muszę się wylogować :P A Ty napisz w międzyczasie coś jeszcze, bo nie wiem, czy mój namierzalnik ma rację :classic_cool: A Ty drugi orendżu masz rację, ale to tak jakby ten ktoś uznał właśnie, ile ta praca jest warta, nie?

Gość achtunk achtunk
sufity zawieszone :classic_cool: 😘 :P

Gość ciekawska......
Bzdura, jak nic! Zadna praca się sama nie zrobi, trzeba do niej czasu, wysiłku i kogoś. A ci zakichani pracodawcy, którzy zdzierają do bólu z wypłat pracownikom, zostawiając im jałmużnę, niech się nie panoszą, bo przyjdą czasy, że zwykły pracownik będzie w cenie!! Praca to nie leżenie, albo przekładanie papierków dla picu i należy sie za nią solidna zapłata!!

Gość podstawowa zasada kapitalizmu
Płaci się najmniej jak za coś się da. Uwzględnia to jakość. Więc zarabia się tyle ile uda się utargować tak by i mnie i płacącemu wyszło na swoje. A bez targu to płacący da tak mało jak mu się uda by kogoś do zrobienia znaleźć.

Gość bchgmghk
ile ta praca jest warta, nie? raczej nie . Bo telewizja polska zarabiała na malyszu miliony z reklam ( na jednej osobie )8 milionw ogladalnosci a na spotkaniach reprezentacji tyle kasy nie zarobi , bo ogladalnosc niska - nikt nie oglada kopaczy .. zreszta jest ich 12 zawodnikow a malysz jeden .. Wiec nawet jesli maja 4 mln widzow to nalezy to podzielic przez 12 zawodnikow co daje mniej niz 1 mln widzow na pilkarz . Kiepsko

Gość bchgmghk
pilkarze prawdopodbnie dziela sie z telewizja zyskami 50 / 50 a malysz dzielił sie 95% zysku dla telewizji , 5% dla malysza inny podział wypracowanych zyskow .

Gość bksalckjas
długo nad tym myślałeś? ciągle piszesz to samo

Gość a ty weź do łapy słownik
ortograficzny

Aaaa :D Trochę czasu mi to zajęło, ale już nie mam watpliwości :classic_cool: Co Ty wyczyniasz z tym mieszkaniem w ogóle, dziewczyno :classic_cool::P Odświeżyć lamperie, lastryko i gites :classic_cool: A tu taki koniec świata 😭:classic_cool:

Gość Dżanina Polka de tyrd
Człoeku, mam jeszcze kibel i łazienkę do rozkucia, o jakim lastryko Ty mi tutaj mówisz :classic_cool: Może chcesz zarobić? Płacę w browcach ale wiesz, robota ma być na glanz :classic_cool:

Gość notariusz to dziwny przykład
dwustronny: pewność, zaufanie i .. monopol korporacji. Dziwne jest to, że bez monopolu ginie poprzednie. :)

Na glanz to Ci mogę posprzątać butelki po robolach :classic_cool: Jeśli chodzi o lastryko to mam je właśnie i bardzo sobie chwalę - wystarczy zamieść i jest porządnie :classic_cool: Ale jak chcesz! Naoglądałaś się zachodnich żurnali to rób se po swojemu :P Dobra, nie piszę nic więcej, bo rozpierrdalam temate :classic_cool: