Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaxxx2131

Czy on zdradził?? Jak myślicie?

Polecane posty

Gość Monikaxxx2131

Rok temu mój chłopak dał mi swoje hasło do nk i chyba o tym zapomniał ponieważ dwa dni temu kiedy napisała do mnie ,,wiesz jakaś laska do mnie napisała " zapytałam co a on na to ,,a nie żartowałem ". Coś mnie podkusiło zeby tam wejść i odczytałam wiadomość od poznanej przez niego 2 tyg temu dziewczyny ,,Witaj moja przygodo miłosna jak sie czujesz , dziwnie to zabrzmi ale ja niewiele pamiętam ;* " napisałam do niego ze chyba mnie kłamie i zaraz wejde sprawdzić na na nk sama. zalogowałam sie po raz 2 i wiadomości nie było. Wkurzyłam sie i napisałam ze o wszystkim wiem, ze odczytałam wiadomość. On tłumaczył sie ze to koleżanka z którą przyszedł jego kolega świętowac na imprezie awans i on tylko z nią zatańczył a jej sie coś pokręciło. Powiedział ze wysłał jej wiadomość na nk zeby sie odczepiła po czym usunął nk i fb. Stwierdził ze nie powie mi o tym bo nie chce mnie denerwować.... :/ Napisałam do tej dziewczny , stwierdziła że mojego chłopaka nie zna , napisalam jej wiadomość na która odpisała po 20 min że wie jednak kto to jest i ze pomyliła się wysyłając wiadomość do niego Coś mi tutaj nie gra Prosze o wsze zdanie i pomoc...

Gość dhsank
zdradził :classic_cool: :D

Gość lady-lady
po co dajesz ten sam temat dwa razy??

Gość Monikaxxx2131
Bo desperacko szukam odpowiedzi

Gość kurkova karolinka
to juz ja znasz gdyby nie mial nic na sumieniu nie usunal by fb i nk proste