Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak zalatwic sprawe z siostra

Jak zalatwic sprawe z siostra.

Polecane posty

Gość Jak zalatwic sprawe z siostra

Sytuacja wyglada nastepujaco. Mam starsza siostre. Zaszla w ciaze 3 lata temu i zdecydowala sie na slub (czego dzis zaluje, bo slub z powodu ciazy, a teraz sie nie uklada). Mieszka u rodzicow razem z mezem, ja takze mieszkam w tym domu. Siostra bedac jeszcze panna czesto sprowadzala swojego chlopaka na noc do domu, jezdzila do niego na noce, wyjezdzali razem, nocowali itp- bylo wporzadku. Teraz ja opisze moja sytuacje. Mam narzeczonego,nigdy nie nocujemy u siebie, widzimy sie tylko w dzien. Siostra ciagle robi mi glupie docinki, ze jak mam faceta to pewnie zaraz sex(jestesmy para od 2 lat), ze zaraz zajde w ciaze, ze na wakacje jedziemy zeby spac ze soba. Rece mi opadaja, robi takie aluzje przy rodzicach co wpedza mnie w zaklopotanie. Probowalam z nia rozmawiac, bezskutecznie. Jak jej w koncu dopiec by przestala wygadywac takie rzeczy? Dodam jeszcze, ze jak sie spotykam z narzeczonym to ona przechodzi pod drzwiami co 5 minut by sprawdzic, czy cos nie robimy. Mam 23 lata, ona 27.

Gość oj tam
Powiedz jej że chyba zapomniała jak to jest kiedy się jest młodym i zakochanym :P I że to że ona zaszła w niechcianą ciąże to nie znaczy że podzielisz jej los. A co do chodzenia co 5 minut pod drzwiami, otworzyłabym drzwi i zapytała czy chce się przyłączyć albo bezpośrednio popatrzeć skoro taka ciekawa jest...może głupio się jej zrobi i da Ci spokój.

Gość jennifer988
Powiedz jej ze nie jestes taka jak ona i umiesz sobie ulozyc zycie , i niech sie nie boi bo nie popelnisz takich bledow jak ona czyli slub ze wzgledu na dziecko !! Mi sie wydaje ze twoja sis jej zazdrosna ze ci sie uklada w zwiazku a jej malzenstwo to czysta pomylka i dlatego ci dowala .

Gość jhkjhkjh
siostra spierdoliła swoje życie dlatego musi Ci dokopać, powiedz jej żeby: zmieniła swoje zachowanie, zajeła się swoim bachorem i podziękowała swoim rodzicom za dach nad głową bo niczego w życiu nie osiągnęła ...

Gość taki jeden z miasta
dwa hasła: przyganiał kocioł garnowi lub nie pamięta wół jak cielęciem był :)

Gość nic dodac nic ujac sama prawda
wiesz co wal prosto z mostu , bez zadnych wyrzutow sumienia ,ze chyba zapomniala co jeszcze niedawno robila , ze w ciazy byla jak wychodzila za maz i zeby sie od cievbie odczepila , bo ty nie jests nia i wiesz co masz robic. Wal prosto z mostu , nie krepuj sie ani rodzicow ani szwagra . Niech ona poczuje sie zaklopotana to w koncu przestanie! Po prostu odbij pileczke i zrob to tak ,zeby ja zatkalo !