Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jugh5ugh45ughu

matka sie dziwi czemu jestem nieudacznikiem

Polecane posty

Gość jugh5ugh45ughu

ojciec alkoholik-sama jestem dda niska samoocena spowodowana biedna i otyloscia -pasla mnie od malego byle gownem w wieku 12 lat wazylam 87 kilo dzisiaj problemy mam z jedzeniem i odchudzaniem sie zadnych zainteresowan w nas nie odkryla -zawsze wszedzie bylo za drogo czy to kurs tanca, malowania czy wycieczki szkolne nigdzie nigdy nie wyslala na wakacje zawsze w miescie, szok przezywam jak jade nad morze he nigdy nie przymusila do nauki bylebym zdawala od klasy do klasy to i ja mialam to w dupie dzisiaj skonczylam badziewne studia i siedze na bezrobociu z powodu otylosci nie moge znaleźć mezczyzny;)

Gość jugh5ugh45ughu
a jak ktos ma miekka?:o

To ma wała. Ja też mam miękką, ale nie dopuszczam do tego, żeby mnie moja dupcia zabolała :O. Jak sama o siebie nie zaczniesz walczyć, to nikt tego nie zrobi.

Gość jugh5ugh45ughu
codziennie walcze:o i co i gowno chyba mam niska samoocene nie wiem czemu ale czuje sie duzo gorsza od innych;/ mniej zdolna brzydsza

Gość barbaragroch
Ale utrzymywali cie w trakcie studiów?

Gość tyttyty
ja tez po studiach i 3 rok bez pracy, ale chlopaka mam, nie jestem otyla, wrecz przeciwnie

Gość jugh5ugh45ughu
i wy tak te dzieci na ten gowniany swiat sprowadzacie:o czasem wolalabym zeby mnie nie bylo

Gość fgggg
no i jeszcze masz chlopaka, ktory chce miec z toba dziecko, dziwne

Gość Ja tez jestem nieudacznikiem
Jestem otyla, bez zainteresowan bo byly "za drogie". Faceta mam, ale nie umiem byc w udanym zwiazku, bo nigdy jako dziecko nie czulam sie kochana. Uczylam sie swietnie, ale nie mialam mozliwosci rozwijania tego, bo kasy na to nie bylo. Marzylam o dodakowym jezyku, ale za drogo. Na wakacje nie jezdzilam, bo nie bylo nas stac. Nawet wlasnego kata nie mialam jako dziecko. Do tego dochodzily awantury w domu, przez co jestem znerwicowana i moja samoocena jest mniejsza od 0. Wybralam kiepskie studia, bo z powodu niskiej samooceny balam sie, ze nie poradze sobie na innych. Siedze na bezrobociu i przez nadwage nie moge znalezc pracy. Dziekuje moim rodzicom za utrzymywanie mnie, ale mialam cholernie kiepskie dziecinstwo i przez to dzis jestem nieudacznikiem.