Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uknino

kiedy wprowadzac dziecku nabial i w jakiej postaci?

Polecane posty

Gość uknino

Mamusie doradzcie kiedy wprowadzac nabial dziecku i co podawalyscie najpierw? serki, jogurty, twarog? I jakich firm- bo takie z Auchan to raczej nie dla dziecka... p.s. sloiczkowe dania nie wchodza w gre

Gość gość
Jogurciki są teraz z bobovity dla maluchów

Gość uknino
widzialam te jogurty ale ja mysle o normalnym nabiale a nie firmowkach za ktore krocie sie placi :) Mam kolezanke, ktora podaje serek waniliowy 8 m-cznemu dziecku...

Ja też podawałam serki waniliowe (danio) i to znacznie szybciej niż Twoja koleżanka, bo mój syn zajadał je już w 5 miesiącu.

Gość gość
No serki waniliowe też jak najbardziej Moja siostrzenica również jada ma 7 miesięcy Mój syn 4 miesiące i też posmakuje sobie czasem zwykłe waniliowe Nic w tym złego nie ma Kiedyś nie było wymyśleń i dzieci zdrowe :)

No właśnie, kiedyś nie było takiego nacisku na to, od kiedy co wprowadzać. Teraz na dzieci trzeba chuchać i dmuchać wg tych wszystkich poradników. Dobrze, że nie czytałam tych wszystkich artykułów i nie dałam się zwariować.

ja od 10-11 mies dawałam ale moja ma skaze więc nie mogłam wczesniej, ale bym smiało od 9 dawała, może nie danio ale np serek wiejski