Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

camember

ciekawe ksiązki

Polecane posty

Interesują mnie ciekawe "kobiece" książki. Ostatnio czytam głównie kryminały i thrillery, więc wdzięczna byłabym za jakieś "lekkie" podpowiedzi :)

Matka Ryzu Rani Manicka... Zajebista ksiazka tytul nie zaciekawy dlatego nie moglam sie zabrac do tej ksiazki ale jak juz zaczelam to przeczytalam jednym tchem ... Naprawde polecam extra książka!!!

Z ciekawych kobiecych książek, zaznaczam że nie romansidła to: Tysiąc wspaniałych słońc-naprawdę dobra, o dwóch kobietach z Afganistanu Dama z jednorożcem Tulipanowa gorączka Mambo kings spiewają o miłości Tajemna historia Kwietniowa czarownica- psychologiczna, dużo różnych emocji Woda i lód, lód i woda- podobnie jak wyżej Dziewczyna Hudiniego- trochę z wątkiem sensacyjnym Zupa z granatów-w sama raz na lato Bardzo fajne ksiązki są w serii "z miotłą"

Gość camember in orange
sram do encyklopedii w BN :classic_cool:

Gość iuytr
Ja jestem ciekawa co myslicie na temat ebooków ? Czy chetnie zamieniacie ksiazki własnie na ebooki ?

Ja wole czytać książki w tradycyjnej wersji. NIe ma to jak wziąć nową książkę z półki i delektować się jej charakterystycznym zapachem. POza tym ciężko mi czytać tekst bezpośrednio z komputera. Podobno w Stanach ebooki są bardzo popularne, ale do tego trzeba kupić odpowiedni sprzęt. A Ty często czytasz w ten sposób?

Gość znacie jakieś
o burzliwej miłości, z domieszką sensacji?