Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halka^^

Podajcie mi chociaż jeden powód, dla ktorego KOBIETA POTRZEBUJE MĘŻCZYZNY!!!!

Polecane posty

Gość Halka^^

Podajcie mi chociaż jeden powód, dla ktorego KOBIETA POTRZEBUJE MĘŻCZYZNY!!!! ?????? no po cholerę jej

Gość ateras
po to by przynosił do domu kase

Gość wwewewe
żeby miec kogo kochac :) komu masowac plecki, mowic slowa pelne czulosci, miec z kim chodzic za reke, komu sie podobac, dla kogo kupowac sobie nowe ubrania ;)

Gość Halka^^
Kasę sama zarobię

Gość ateras
no to ty mozesz nie miec faceta bujaj sie

Gość Pinkossss
Bo miałaby za łatwo w życiu jakby nie było kogoś dla kogo musiałaby prać brudne skarpety, gotować obiad, prasować, sprzątać itd.. Dziewczyny ale jesteście masochistki !

Gość dla mnie sprawa jest prosta
miłość

Gość zadowolonaaa z tej sytuacji
by w czasie zakupów, gdy kobieta jest w przymierzalni, miał jej kto torebkę potrzymać

Gość Dwugłowa Biedronka
dla jednego plemnika.

Aby moc: - uprawiac sex !! - miec sie do kogo tulic w nocy w lozku - miec komu przygotowywac ulubione desery i dania - miec kogo kochac, okazywac czulosc i dawac milosc - sie czasem wyplakac, gdy cos poszlo nie tak, i zeby poglaskal po glowce, wyprzytulal i pocalowal - sprowadzil na ziemie, gdy zaliczam jakis odlot z glupiego powodu :D - mobilizowal

Gość jajko niespodzianka
Rozumiem ,że to odwet na założony kilka dni temu temat " po co istnieją kobiety" hah, zauważyłam ,że w tamtym temacie jednak mężczyźni naskakiwali na kobiety i raczej mieli postawę szowinistyczną, a w tym temacie, kobiety wypowiadają się o wiele bardziej łagodnie i starają się jednak znaleźć jakąś odpowiedź na to pytanie. Każdy człowiek jest tak naprawdę samowystarczalny, zamiast seksu może się masturbować, możemy sami zarabiać pieniądze,możemy zastąpić bliskość rodzina i przyjaciółmi. Tak naprawdę wiążemy się bo tego chcemy, czujemy taką potrzebę, chcemy być kochani, chcemy mieć wsparcie, kogoś zaufanego itd. każdy kto kocha ten wie. A tak poważnie to do: - robienia masażu -dźwigania zakupów -kupowania kwiatów i prezentów -zabierania do kina i na kolacje -do smarkania im w rękaw gdy mamy PMS -do tego by chodzili nam po tampony - do tego by chodzili rano po bułki (rano wygląd zombie=nie można iść do sklepu) - do obierania ziemniaków i zmywania naczyń - do zachcianek seksualnych - do tego by było na kim uwalić podczas oglądania filmu - do tego by karmił kota gdy cię nie ma w domu - do tego by pomógł ci wybrać , które buty są ładniejsze ;]

Gość dgdsgfdgfg
do ruchania i niczego wiecej sie nie nadaje

Gość Rozczarowana25
ja sie zastanawiam jak można spać z facetem w jednym łóżku, przecież wszystkim rano jedzie z mordy

Gość jajko niespodzianka
Dlatego wymyślono pastę do zębów i szczoteczkę , wiesz?

kobietom też rano jedzie

zapomniałam dodać znak zapytania na koniec :)

A ja zauwazylam jeszcze jedno: W sexie, gdy kobieta ma ochote na cos nowego, chce cos wyprobowac, albo prosi aby facet cos jej zrobil- mezczyzna szaleje ze szczescia :classic_cool: i oczywiscie caly napalony sie godzi. Ale gdy to facet chce czegos wyprobowac- malo kiedy reagujemy entuzjastycznie :O Faceci sa kochani :) tylko, ze moze w 20% z calego ich ogolu. I jak tu trafic na takiego??? :O Nie zgadzam sie, ze sex mozna zastapic masturbacja. To tak jakby porownac zjadanie trufli, do wyrobu czekoladopodobnego :O - efekt niby ten sam, tu dostajesz slodycz i tam tez, ale to sposob tylko na jedna chwile- na dluzsza mete nie bedzie to chodzilo :D

Gość Rozczarowana 25
szczotka i pasta to jest do mycia zębów, poza tym nikt nie śpi w łazience przy szczoteczce i z pastą w łapie czekając aż ukochany się obudzi szczotkując zęby, chodzi o fakt a nie o szczotkę i pastę bo że sie myje zęby to każdy wie

Gość jajko niespodzianka
No to co za kurde problem wstać i iść umyć zęby? Może taki ,że śmierdzi ci z buzi przez 5 minut od czasu obudzenia do dojścia do łazienki? Jak ty bredzisz...

Gość qrfa..
czasem tez sie zastanawiam:O toż to inny gatunek.ciezki do zrozumienia.zupelnie nie nadaje sie do kobiecej natury. za prosty za ociosany za malo subtelny za malo domyslny wszystkim ,ktore chwilowo mysla inaczej daje slowo ,ze kiedys tak pomysla. 🖐️

Gość Swarovska1777
Jak dla mnie to bzdura, ze facet jest potrzebny do seksu - kobitka może być samowystarczalna, zapewniam was, ze żaden facet nie potrafi tak zaspokoić kobiety, jak ona sama to zrobi! Żaden facet nie jest w stanie odgadnąć potrzeb kobiety, tylko ona je zna i potrafi sobie zrobić naprawdę dobrze :) Wniosek: facet jest rzeczywiscie zbędny

Gość teee to ja tez chce
mamy spytaj :D

Gość hyrthtyju
po to zeby mial kto szafe na 4 pietro wnieść - tylko po to :)

Gość teee to ja tez chce
ty sie ciesz, ze takie idiotki facetow nie chca :D

Gość Rozczarowana 25
"No to co za kurde problem wstać i iść umyć zęby? Może taki ,że śmierdzi ci z buzi przez 5 minut od czasu obudzenia do dojścia do łazienki? Jak ty bredzisz..." gdzie ja napisałam ze to problem, powtarzam jeszcze raz że chodzi o sam fakt że po obudzeniu śmierdzi z buzi, każdy wie że można iść umyć zęby nawet po przebudzeniu czy w środku nocy, ale mnie nie chodzi o mycie zębów, czego nie rozumiesz?

Gość obyta
Żeby przyniósł z pokoju lakier do paznokci i zmywacz, jak mi lakier zlezie.