Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freeeed

czy sa jeszcze normalni wolni faceci w okolicy 30stki??

Polecane posty

Gość freeeed

wlasnie rzucil mnie facet :( mam 28 lat i czuje ze juz do konca zycia zostane sama. bez szans na rodzine, dziecko. 6 lat bylismy razem :( mam szanse poznac jeszcze kogos? :(

Gość gerber@@@ja
ja mam 32 i to samo ,jestem w zwiazku bez zobowiazan.nie zycze takiego nikomu...!!!!!!!! tez mysle ze jyz nie znaje nikogo

Gość freeeed
czuje sie zle, plakac mi sie chce. brakuje mi go, ale wiem ze juz nie wroci do mnie i jedyne o czym teraz mysle ze to koniec. ze juz nikt mnie nie pokocha, ze nie zaloze rodziny, ze nie bede miec dziecka :( bo wszysycy mowia ze wolnych facetow brak :(

Gość gerber@@@ja
a skad wiesze nie wroci.moze jeszcze...

Gość fdffgfgfgfg
teraz to tylko z odzysku

Gość zbulwersowany82
masz szansę. Na rynku jest sporo wolnych partii, gorzej z naszą ekspozycją. Ale pracujemy nad tym ;)

Gość freeeed
nie wroci. znam go. jak mowi ze to koniec to koniec. zreszta juz pozabieral pare rzeczy z naszego mieszkania i pomieszkuje juz u kumpla :( siedze w domu, jem lody i wyje :( 6 lat razem. myslalam ze zalozymy rodzine. jestem bardzo rodzinna wiec ta wizja mnie dobila ze zostane sama. bo gdzie teraz znalezc wolnego normalnego faceta kolo 30stki? :( straznie sie czuje :(

Gość gerber@@@ja
a dlaczego sie rozstaliscie.

Gość hgfghfh
jak ostatnio umuwiłam się z facetem w wieku 30 lat to bardziej go interesowała moja dupa niż osoba.. poszukaj gościa przed 40stką - zadbanego i przystojnego ..

Gość hgfghfh
umówiłam :O

ja też mam 28 lat i też jestem sama. ale nie wiem, jakoś do po niedawnym rozstaniu mi minął i jestem szczesliwa jak już dawno nie. seksu mi tylko i przytulania będzie brakowało ;)

Gość wewew
nie mam wygineli razem z dinozaurami

poszukaj gościa przed 40stką - zadbanego i przystojnego .. "właśnie" - szukaj nadzianego dziada ...jak nie masz co liczyć na miłość to licz jak inne , na kaskę i seks...:P :D

Ja też poszukuję takiego faceta...ale z każdym dniem mam coraz mniejsze nadzieję...szczerze Ci wpółczuję i życzę powodzenia.

Gość rusałka 666
ja mam 32 i tez sama ...heheh jak sie rozgladam to tylko jacys dziwni panowie mi sie trafiaja ...to juz chyba lepiej samej :)

Gość fjnjkkmkoi
nie ma co sie oszukiwac stare doopy juz jestescie :classic_cool: :D

do tej pory panie pewnie szukały księcia z bajki , a teraz czas zaczyna żarzyć tyłki...:D

Gość ddfdffdffg
ja tam juz bym sobie nikogo nie szukala jakby mnie chlopak zostawil :)

Gość dla mnie sprawa jest prosta
poczekaj, na każdego przyjdzie ta pora.;) na ciebie też. nie no, gdzieś jeszcze jacyś są. to nie koniec świata. za rok czy dwa nawet nie będziesz pamiętała jak ci dzisiaj było źle.

Gość fjnjkkmkoi
do tej pory panie pewnie szukały księcia z bajki ," i teraz z każdym rokiem beda inne wymagania jedne beda mowily: moze byc biedny, brzydki, aby tylko kochal i szanowal :D drugie : nie musi mnie kochac, aby tylko kase mial, a ja juz mu sie odplace :D

Gość gerber@@@ja
ja postanowialm e mnoze poszukam kogos na jakims portalu no i coz bylo ich 3 ( w kazdym z nich inna krew) jeden po prosty przestal sie odzywac,drugi wcisnal mi kit ze dowiedzial sie ze dziecko nie jest jego.i po 2 spotkaniach tez zamilkl.chociaz do dzis nie wiem czy to bylo klamstwo czy nie,a 3 pisze z nim prawie rok tzn bardzije on ze mna bo ja aczej tylko odpisuje .niby przebakuje cos o spotakniu ale na tym koniec.

Gość rusałka 666
heheheh no jak wszyscy faceci sa tacy mili jak tutaj to lepiej moze zostane sama hahahha ....

Gość Timida_
Wolnych w tym wieku jest pewnie mało, ja też jestem sama bo po rozstaniu z chłopakiem po prostu nie trafiłam na nikogo takiego. Może trzeba się rozejrzeć za panem kilka lat młodszym ;)?

heheheh no jak wszyscy faceci sa tacy mili jak tutaj to lepiej moze zostane sama hahahha cukier można używać tylko w małych ilościach - inaczej mdli...:P

Gość zbulwersowany82
Dziewczyny po rozstaniach - apeluje, nie siedzcie w domach! Ja wiem ze nie jest latwo, ale jednak... najlepszym lekarstwem na zapomnienie jest ktoś nowy. Dajcie sobie i innym szansę... zatem do dziela i... do zoabczenia dzis wieczorem w klubie :) 🖐️