Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona Michała

niech mi ktos powie co ja mam robic ...

Polecane posty

Gość żona Michała

bo jestem kompletnie zagubiona. Maz pil, wyzywal mnie nie szanowal odeszlam raz od niego, potem wrocilam. Odeszlam po raz 2..wrocilam. Po drugim powrocie obiecal, ze przestanie pic (przestal) ale wciaz jakies glupie odzywki byly, olewalam to ze wzgledu na nasze wspolne dziecko, nie chcialam psuc rodziny. 2 dni temu w czwartek mial wolne nie poszedl do pracy i oczywiscie napil sie, przyszedl do domu strasznie chcial uprawiac ze mna sex, ale ja nie mialam ochoty bo ktora kobieta ma ochote na sex z nietrzezwym facetem od ktorego zalatuje alkoholem? Napewno zadna. Probowal pare razy ale ja nie i nie. To on zaczal mowic do mnie ze juz mam innego fagasa, ze mnie to rucha 10na raz ze jestem szmata kurwa dziwka itp, nie wytrzymalam, wzielam mala i poszlam do 2pokoju spac, ale on cap za wozek i ze to jest jego dziecko (fakt, jego ale wogole sie nia nie zajmuje) mowie zostaw ja a on 'wypierdalaj szmato' i uderzyl mnie w twarz nie mocno ale fakt ze uderzyl ! Wpadlam w taka furie ze zaczelam go bic po glowie a on ? Oplul mnie!! To bylo najbardziej upokazajace co mnie spotkalo w calym swoim zyciu, powiedzialam dosc!! Potem wstal z lozka i skakal do mnie z piesciami zaczelam sie cala trzesc tak sie balam, wkoncu wzielam telefon zadzwonilam na policje, zabrali go. Na 2dzien przyszedl w poludnie trzezwy, skacowany ja bylam w trakcie pakowania sie, a na odchodne powiedzial 'Nie zdziw sie jak Ci ktos wpierdoli' kazal oddac mi pierscionek zareczynowy to mu rzucilam na twarz. Od wczoraj jestem u rodzicow, wczoraj bylam jeszcze u niego wieczorem po pare rzeczy i pytal sie co on mi takiego zrobil to mu powiedzialam, ze mnie oplul i uderzyl a on ze nie pamieta!! Dodam jeszcze ze to nie byla 1akcja jak wracal pijany i robil awantury, wyzywal mnie i skakal do mnie...Teraz moje pytanie brzmi, co ja mam robic? Wracac do niego? Pogubilam sie. Z 1strony wole zostac z rodzicami, wziac rozwod i miec go w dupie..ale z 2strony nie moge wytrzymac z moim ojcem ktoremu ciagle przeszkadza, ze robie balagan, ze dziecko marudzi, ze on nie moze posiedziec w spokoju we wlasnym domu!! Dziekuje za to ze ktos wogole przeczytal, ale chcialam opisac to dokladnie.

Gość żona Michała
podnoszee

Gość ofuv;ogh
jestem w szoku, że takie rzeczy ciągle mają miejsce, nie wracaj - nie masz do czego, masz dziecko i tylko ono jest ważne - a jak będzie takie rzeczy oglądać to prędzej czy później bardzo negatywnie wpłynie na jego rozwój, przemęcz się chwilę z rodzicami a później na pewno staniesz na nogi, i znajdziesz kogoś kto doceni to jaka jesteś i na pewno nie okaże sie skończonym chamem i prostakiem, który nadaje się tylko do kryminału :/ generalnie dziwię się Twojemu ojcu że w takiej sytuacji - dla Ciebie niezwykle ciężkiej zachowuje się jak "królewicz" - szok :/ Uwierz w siebie a wszystko będzie dobrze. 3mam kciuki!!!!

Gość masz jedno dziecko???
doskonale sobie dasz rade bez niego!!!!!dziewczyno! co to jeszcze za pytanie!!!!!!olej goscia,idz dopracy! co jakis czas wyjedz na sezon za granice! rodzice ci pomoga z dzieckiem kiedy ci nie bedzie! wyprowadzisz sie od nich! poznasz kogos normalnego! nie marnuj sobie zyciaz alkoholikiem! bedzie coraz gorzej! ja tez jestem sama z cora! daje swietnie sobie rade!

Gość kobietka policjantka
on sie nie zmieni!!!!! odejdz ,zaloz sprawe o alimenty.lepszy marudzacy ojciec niz bijacy ojciec matke swojego dziecka

Gość malinowamambakochammm
jestem w szoku, że jesteś taka dzielna i dałaś rade wytrzymać z takim psychopatą. Nie wracaj do niego, a po ciuchy radzę iść z kimś, bo co będzie jeśli znowu podniesie rękę na Ciebie? ciesz się, że masz tylko jedno dziecko z takim debilem. Nie martw się, że dziecko nie będzie mieć ojca itd, przecież zawsze możecie sie dogadać, że może go odwiedzać, a jak będzie większe to powiesz, że odeszłaś bo tatuś Cię bił i poniżał, każdy normalny to poprze. Głowa do góry i nie wracaj do niego !!!

Gość żona Michała
Tak mam jedno dziecko.Corka 6miesieczna. Moj ojciec to tego wszystkiego wogole nie rozumie, on mowi ze ja sobie bez niego nie dam rady! On chyba mysli ze ja do niego wroce!! Chyba po to zeby mnie zabil wkoncu :/

Gość żona Michała
Jeszcze dodam, ze on mi w niczym nie pomagal ,mieszkalismy w wynajetym mieszkaniu, jego wieksza polowa wyplaty szla na mieszkanie, ciagle na pozyczkach (on sobie nic z tego nie robil) lezal tylko po pracy do gory jajami, nawet nie posprzatal, talerza do kuchni mu sie nie chcialo odniesc...Ja mu jeszcze obiadki pod ryj podstawialam, bylam glupia...dzisiaj dzwonilam do niego zeby mi przyniosl pare ciuchow jeszcze to powiedzial ze wieczorem, ale wkoncu poszlam sama z dzieckiem, przeciez na niego nawet liczyc niemozna!! Slyszalam tez ze juz byl dziabniety.