Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Co tam, trole?

Polecane posty

Perwoll ;) [tuli przyjacielsko] Sorka, mam dziecięce zapędy :P

LAdy zmienisz zdanie jak zobaczysz mój sprzęt :D łuuuuuuuuuu :classic_cool: Suweczka, mogę dać Ci buzi kilka razy :P nie koniecznie w usta ;)

Kinky, to ja poproszę kilka. A czemuż to nie w usta? Wstydzisz się? :D Wolisz chować głowę w "pasek"? :P Pomarańczowo, oj nie wiem, nie wiem, słyszałam, że one to z wf-u kiepskie były :P

ee tam sprzeciol to ja mam swoj :D i to jaki:P:P wiecej mi nie trzeba :P no i koniec mojego czasu:P ide na imprezke :D do popisania ;) chyba dopiero w poniedzialek milej nocy i jutrzejszego dzionka trolle :D

Jenni, mam na imię Jenni, może to coś zmieni, .. pewnie nieeeeeeeeeee, nie-e :D Lady Love, Dzię- ku - je - my!

Suweczko masz paseczek :D tam gdzie mam zamiar dać Ci buzi w francuskim stylu :classic_cool: Seksiiii :D Wolę dac Ci buziaka gdzieś indziej.... co będzie dla ciebie bardziej przyjemne niż w usta :classic_cool:

Jenni, dobranoc :) buzi dla ciebie 😘 Hmm, jakieś zwierzęce masz zapędy, Kinky, muszę ci przyznać. Nie żeby mi to jakoś szczególnie przeszkadzało :P ale moja niewinność nie pozawala mi na naukę francuskiego :classic_cool:

Jestem świetnym nauczycielem :classic_cool: znajdę sposób żeby Cie szybko i delikatnie nauczyć :P tylko musze znać pewne dane.... wiesz dla lepszego zaplanowania nauki ;) Ile masz wzrostu :P jaki masz kolor włosów i jak długie są ? :classic_cool: musze wiedzieć, by dobrać odpowiedni program :classic_cool:

Hehe, oj ty, oj ty. Ale tak cichutko ci wyszepczę, oki? A później ty mi podasz to samo, co? :P Muszę cię rozczarować. Nie jestem blondynką. 165, brązowe, długie, jakby to tak ładnie ująć, 3/4 długości kości ręki, co do zgięcia ramienia jest :P Jeśli masz dłuższe włosy, strzelam focha w zazdrości! Twoja kolej.

Nawet przez sekunde nie pomyślałem żeś blondynka :) Lubie długie włosy :P moja kolej, 178, brązowe, tak 1 cm w górę od głowy odrastają :D A oczka jakiego masz koloru ? :P

Hehe. To teraz cię rozczaruję. Nie są ani niebieskie, ani błękitne, ani szafirowe :D Ciemnobrązowe. Mmm, 178 :) I like it :) Jak powiesz, że masz taki kolor oczu jak mój, to uznam cię za brata :P

To piękne. Moje wymarzone :) No nieźle z tą nauką francuskiego stylu. Jak zaraz mnie zapytasz o rozmiar majtek, to zacznę się martwić :P

Gość żona waszmości
o matko! aż się wzruszyłam. chlip. ale nie przeszkadzam już.;)

ooo ja jebie :classic_cool: chciałam napisać,że zajebiście bo sieem najebałam :O ale już mnie nie ma :classic_cool: 🖐️

Żona waszmości, a przeszkodź. Kinky chętny na trójkącik :P Ale dacie mi wzgląd na jego piękne oczka, co? :)

Ciebie wole bez majtek :classic_cool: Oj, suweczko musze uciekać. Idę spać, w pokoju obok...bede.... sam.... zwykle sypiam nago....jest ciepło dziś :P więc będe lezał odkryty..... :classic_cool: Lepiej nie wchodź bo możesz coś zobaczyć.... :D

Kinky, oki, to obiecuję, że nie wejdę. Dziękuję, że chronisz moje oczka :P Trzymaj się ;)

Gość żona waszmości
i chooy strzelił trójkącik. samiec uciekł.:o :D

Gość żona waszmości
pomysł był twój, więc sprecyzuj. to jak mamy radzić sobie same? ja sama i ty sama? :classic_cool:

Nie no, ja idę grzecznie spać, a ty na pewno kogoś jeszcze wyhaczysz. 🌻 Dobranoc, waszmość.

Nie no, ja idę grzecznie spać, ale ty może kogoś wyhaczysz. 🌻 DObranoc, waszmość. ;)