Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Co tam, trole?

Polecane posty

Proszeczek Wiesz mogę Ci pomóc wycierać naczynia, zrobić pranie :P albo ponacierać Ci nogi, plecki olejkiem do opalania jak będziesz na balkonie leżeć, a mąż będzie w pracy... dzieci w szkole..... :D

och :D suweczko, ale ty tą nózką tą granice zacierasz :P tak stanowczo z uporem.... hmmmm, ładna ta nóżka :classic_cool: pokaż drugą :P

Widzę, że tu, no te, trójkąciki czy randki w ciemno szykują się na mym temacie :D

Kinky [nieśmiało wyciągam drugą... A co mi tam! Pewnie i stanowczo!] Hihi :P

Szczęście, że ogoliłam! Bo co to by było, gdybyś się zakrztusił :classic_cool: Mało romantyczne to to nie było, Aj noł :P

mam nadzieje że ogoliłeś też jeszcze coś :P bo mój języczek ciągle zmierza w górę, i w górę.... w górę :O te nogi nie mają konca :classic_cool:

Heh. Ty mi się tam nigdzie nie zbliżaj, no wiesz...! Bo się zarumienię i na co ci będzie spędzać czas z takim burakiem ;)

" ogoliłaś" Hah, dziękuję za sprostowanie :D No chyba, że sobie tam marzysz, że ja co innego chowam... :D :D

Ale ja lubie buraczki :P są słodziutkie ;) może podswiadomie marzy mi sie.... żebys miała coś innego ? :P Nie , na pewno nie. Teraz jest git :classic_cool: Niegrzeczna jesteś, jak sie o tym dowie twój chłopak... :D

Chłopak? :P To tak chcesz mnie podpytywać... :D Nieźle ci idzie... :P Ale czy ja wiem, czy na pierwszej randce wypada tyle o sobie mówić. W takim razie słodkie ze mnie warzywo, jeśli lubisz buraczki. ;) Ma niewinność porazi cię w oczy :classic_cool:

zyje jak widac :P ale nie mam czasu z wami pisac :( chyba dupa ze mnie a nie troll kurde! :D

Lady Love, lepiej, żeby troll, bo jak nie, to ci się dostanie!

Lady kinky lubi dupy :classic_cool: :D Suweczko, niewinność jest urocza :) będe bardzo subtelny wobec Ciebie :P nie bój żaby :D A czy na pierwszej randece wypada sie całować ? :classic_cool:

ok :d nadal jestem trollem :D aj jak to pieknie brzmi, a wy co tutaj za tematy macie hee? randkowanie? czy ja dobrze widze? :D:D no ladnie :D

Kinky, no zależy gdzie :D I nie ma czegoś takiego, że nie trafiłeś z całusem, bo odległość między głową a pupą jest duża, a...drugi raz nie dam sobie wmówić! :P

Lady Love, zapraszamy do czworokąta ;) Ty, ja, Perwoll, no i jeden facet ;)

Perwoll, ale to mój topik :P A niech siądzie. Kinky ją lubi :D

Jenni, ja Perwoll lubię. Więc "wproszona", ale zaproszona ;)

Pomarańczowy, a pięknie nam tu jebłe..ś :P Co cię sprowadza na mój skromny topik? My tu czworokąt urządzamy albo pięciokąt, to już zależy, czy Jenny pójdzie karmić dziecko, czy też nie :classic_cool: