Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Princessska bloommm

Kobietki-też kupujecie jakieś nowe ciuszki przed 1wszym spotkaniem?:)

Polecane posty

Gość Princessska bloommm

przed 1 randką?:) Bo ja tak mam :) gdy jestem umówiona, lecę po coś nowego,.wtedy czuję się pewna siebie i wystrojona w nowy ciuch:)

Gość fjnjkkmkoi
ależ wy koorwa macie problemy :o ja pierdole :D

Gość ddfdffdffg
ja kupuje przed kazdym spotkaniem z moim chlopakiem, a spotykamy sie dosc rzadko niestety

Gość Princessska bloommm
przed kazdym spotkaniem tez czujesz potrzebe wygladac bosko w nowym ciuchu za kazdym razem?:)) myslalam ze tylko ja tak mam

Gość ddfdffdffg
oczywiscie ze tak, chce byc najladniejsza dla mojego chlopaka. a poza tym nie oszukujmy sie: konkurencja nie spi ;) trzeba dbac o siebie :P

to ciekawe - żeby tak każda kobieta miała tyle zapału co wy , dla jednej randki - a czasami jak się kobiety widzi na ulicach to aż ....litości woła...

Gość Azja Tuchajbejowicz
Wać Panno przyodziej kierpce i lnianą halke a każdy kozak padnie na kolana!

Gość ddfdffdffg
no bo troche glupio by bylo jak idziemy z chlopakiem a nagle idzie jaaks laska lepiej wyglądająca ode mnie ;)

Gość sassssssssssssssssss
możecie isc np chodnikiem a przed wami laska w mini, opalona, na szpilkach, bo prostu kipicą sexem....... to wielu facetów okresliło,by że ona wygląda lepiej :p ja w sumie nie lubie idąc facetem jak takie panny przed nami idą, chociaz w sumie to sie nie zdarza (jak ide sama, to czesciej :p) tak, tez wole coś mieć nowego:)

Randkowanie co prawda juz za mna ale tez tak mialam... lubie tez kupic ladna nowa bielizne i np. sukienke przed "randka" z mezem, zeby mial niespodzianke ;)

wes wes uwazaj ze facet tez nowe perfumki i koszule kupuej nie przesadzajmy kobity zal ze od razu nowe cisuzki

Gość ddfdffdffg
dla mojego chlopaka ja jestem najpiekniejsza, ciagle to powtarza, a poza tym moj chlopak nie znosi opalonych lasek :O mi nie pozwala sie opalac bo uwaza ze naturalna jasna skora jest najpiekniejsza. poza tym ja tez zakladam mini i szpilki i mam dlugie jasne wlosy do pasa, wiec nie musze sie niczego obawiac.