Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

uważam że mam nie równo

Polecane posty

Gość teee to ja tez chce
owszem

bo masz wspaniałego kochającego męża, bo ładnie układa Ci się życie, bo jakiś motyw o nowym domku był :) poza tym jesteś atrakcyjna, mądra trochę wyrachowana i masz wspaniały gust jeśli chodzi o modę i chwalisz się swoim bogactwem przed nędznikami z kafe TY JESTEŚ WYGRANA ! :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasssi
Dzeny ladna jestes, ale paszke masz troche spocona na tym zdjeciu

Gość fdsfds
a to zdjecie mogło być do góry nogami

ja mam 30 lat ale jestem wyniszczona przez nieudane związki, chorobę psychiczna którą miałam w młodości i mojego brata geja :( no cóż ale staram się żyć :D

Kingusia_124 no to nie ciekawie miałaś ,brat gej to chyba nie problem ja jestem tolerancyjna a faceci to łajdaki niestety... musisz nabrać dystansu do życia i ludzi ,bedzie ci łatwiej.

Gość A K I M A
Kingusia Ty masz coś z beretem????? Ty Jenni kiedyś byłaś stuknięta .teraz jest Ok. nawet Cię lubię

wiesz co dawniej byłam taka jak ty radosna, towarzyska miałam wspaniałego chłopaka który umarł, dopiero później wszystko źle się potoczyło w mojej stopce są zdjęcia z lat 90tych bo lubię powspominać jaka kiedyś byłam :( ale mam kochających rodziców i siostry, ale mam pracę, mam wierne koleżanki, mam moją słodką Łódź więc jakoś sobie radzę :) dobrze to dobranoc Jenny kolorowych snów :)

Kingusia_124 współczuję... ale wiesz co musisz mieć nadzieję ,że przyjdzie ten czas kiedy będziesz jeszcze szczęśliwa ,życze ci tego i to jest pewne to tylko kwestia czasu...:)dobranoc śpij spokojnie... dziękuję pozostałym za miłe słowa nie spodziewałam się tego po was...

Gość fan jenny
nie obrażajcie jenny!!! to bardzo miła dziewczyna!!!