Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Keri Bradszczoch

Co to za wysyp wróżek na kafe?

Polecane posty

Gość IMO13831
No bo, POKAŻ CYCKI!

Gość IMO13831
Keri Bradszczoch "Imo mozesz mnie tzmoknąć." Ze mną trzeba chodzić. :classic_cool:

Musisz się znów więcej udzielać i na chwilę wstawić swoje zdjęcie w stopce - powinno pomóc :classic_cool::P No i Husky by się przydała :classic_cool:

W sumie tak, poza tym w tej czy innej postaci możesz wylądować na demotywatorach. No ale cóż, sława nie przychodzi za darmo :classic_cool: Jak tam sesja?

Nie wiem, zastanawiam się ciagle nad tym. Na pewno nie zostaje tutaj, tylko uderzam do stolicy. :P Rzygam już tym miastem. 😭 Z jednej strony przydałoby się zacząć coś ambitniejszego, ale kurva jakoś nie umiem się uczyć już i by mnie wyjebali na zbity pysk po pierwszej sesji. :O

Nie wiem, zastanawiam się ciagle nad tym. Na pewno nie zostaje tutaj, tylko uderzam do stolicy. :P Rzygam już tym miastem. 😭 Z jednej strony przydałoby się zacząć coś ambitniejszego, ale kurva jakoś nie umiem się uczyć już i by mnie wyjebali na zbity pysk po pierwszej sesji. :O

Jak tak cierpisz w tym Białym to stolyca to chyba rzeczywiście dobry pomysł :P Na pewno więcej możliwości. Może nawet przydarzy Ci się coś zupełnie nieoczekiwanego, co odmieni Twoje życie :classic_cool: A jeśli chodzi o naukę to może po prostu musisz dychnąć trochę, wakacje se zrobić, zmienić klimat, co?

No Ty tu jesteś gwiazdą, c'nie? A ja tylko zbieram wiadomo co :classic_cool: Weźmy np.... że jeździsz do Edynburga. To mi sie podoba :classic_cool: A ja? Jeżdżę z wózkiem po okolicznych miasteczkach und wsiach :classic_cool: Także tego... Nic nowego :P Serio. W zasadzie to się nawet pogrążam, bo jakoś mija właśnie rok, odkąd się tu przyssałem :O:classic_cool:

No chyba że tak... Będąc na kafe nauczyłem się, że życie to nie yebayka :classic_cool: Czyli wracałaś/wracasz tu jak do oazy :P