Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawli

moje zycie jest do dupy-przyjazn sie wali, milosci brak

Polecane posty

Gość lawli

mam dola:(

Gość takajednakobieta
czemu przyjaźń się wali? nie smuć się.

Gość lawli
bo sie wali moja przyjaciolka ma mnie w dupie:(

Gość lawli
co za koszmarny rok Boze;( najpierw moja choroba, potem to... w miedzyczasie kolejny kurrrrwa nieudany zwiazek.. jak tu cieszyc sie zyciem?!

Gość dr Kidler
chlop zdradzil ?

Gość lawli
nie zdradzil, ale mentalnie mozna powiedziec tak.. pisal z byla narzeczona (ktora zreszta miala juz innego chlopaka), do tego umawial sie z "kolezankami" za moimi plecami. kto wie a moze i normalna zdrada byla. Siedze i rycze jak to pisza kafeterianki;)

Gość lawli
dzieki ogolnie za szeroki odzew.. :O jestem tak zajebista popularna i lubiana, co widac nawet tutaj :(

Gość dr Kidler
sprytny. a te "koleżanki" to na pewno "koleżanki" ? :)

Gość lawli
nie wiem, Kidler po co o to pytasz, to juz rozdzial zamkniety pare miesiecy temu, nie plakalam jakos przesadnie po tym, dostal w rylo i sie skonczylo, ze tak rymujac to opisze..:( ale sam fakt, ze musialam trafic na takiego idiote;(((((((

Gość madrakamilka
Nie martw sie juto bedzie lepszy dzien:)

Gość lawli
poza tym z ta przyjaciolka tez chujnia:( Jesoooooooooooooooo;((((((((((((((((

Gość lawli
nie nie bedzie bo jutro beda te same problemy co dzisiaj, nic sie nie zmienia jakos:( choc bardzo bym chciala ale zlo przyciaga zlo, i to sie nie konczy. a skad mam brac nadzieje na lepsze jutro skoro dzis jest tak bardzo chujowe

Gość lawli
:((( zapytam po kafeteryjnemu-ma ktos podobnie??? wiecie co najsmieszniejsze jest to ze znam to powiedzenie ze kazdy z nas ma takie zycie na jakies sobie zasluzyl, he. ciekawe czym sobie zasluzylam na takie jakie mam

Gość dr Kidler
nieumiejętnością doboru

Gość taaa, ja mam podobnie....
w moim zyciu wieje nuda ostatnio. Tak naprawde to pierwszy raz w zyciu poczulam ze jestem naprawde sama. Moj zwiazek sie rozlecial, razem z facetem odeszlo kilku naszych wspolnych znajomych. Przyjaciolki maja swoje zycie, zwiazki, dzieci, nie maja czasu na spotkania towarzyskie. Zawiodlam sie na przyjacielu, ktory okazal sie nigdy nim nie byc. I to wszystko stalo sie w przeciagu ostatnich kilku miesiecy.

Gość lawli
no.. moj niby przyjaciel tez jedyne co potrafi to wysylac krzywe minki na gg.. mysli ze tym mi pomoze czy co? ogolnie ma wyjebane na mnie, liczy sie juz tylko on i jego klopoty. nie zostalam calkiem sama, ale dzis mam dola bo nie umiem sie pogodzic ze strata pewnych osob. nieumiejetnoscia doboru ludzi.. no moze i tak, ale nie kazdy man apisane na czole: jestem chujem, olej mnie na dzien dobry;/

Gość lawli
kazdy lubi pisac frazesami, ale kto mi powie: to jak dobierac sobie facetow, skoro kazdy na poczatku jest mily do rany przyloz to po 1. po drugie - do pani ktora ma podobnie... mozemy sobie rece podac:( tak w sumie u mnie tez wieje nuda. a ludzie sie okazuja chujowi. pomoc uzyskuje ze stron z ktorych bym sie nie spodziewala

Gość jasamLdz
Moje życie też nie za ciekawe. rozstałem się z kobietą (uff na reszcie) i było zajebiście ale teraz jestem sam. prawdziwi kumple daleko a ludzie wokół mnie to jakieś dziwne pokemony. fuck

Gość taaa, ja mam podobnie....
ja nie mam pretensji do znajiomych, o to ze nia maja czasu dla mnie. kiedy sama bylam w zwiazku, to nawet zadzwonic mi sie czasem do znajomych nie chcialo i ciagle bylam zajeta swoimi sprawami, wiec to akurat rozumiem. Sa osoby w moim zyciu. ktore zachowaly sie chujowo wobec mnie, i ich towarzystwa mi nie brakuje, bo wylazlo buractwo i byle jak najdalej od takich, ale fakt pozostaje faktem, ze troche trudno sie przestawic z intensywnego zycia w towarzystwie innych, na zycie sam na sam ze soba.

Gość lawli
jasamLdz >> przykro mi, ale odczuwam lekka radosc, ze nie jestem sama ze sowimi odczuciami;) taaa, ja mam podobnie....>> mnie najbardziej boli, zen ie olewalam znajomych jak z kims bylam, bywalo ze troche znikalam ale w gruncie rzeczy dbalam o te kontakty:( taka fajna chcialabym i chuj to wszystko