Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasssi

do dziewczyn, które mają mało ciuchów

Polecane posty

Skoro uwazacie, ze macie mało ciuchów, to ile ich jest? Interesują mnie: bluzki, sukienki, spodnie, spódnice, tuniki, buty

Gość zawsze jest za malo.....
ja mam ze 30 spodnic, tyle samo sukienek, a bluzki mozna liczyc na setki. Prawda jest taka ze chodze w moze pieciu bluzkach a sukienke mialam na sobie ostatnim razem 2 lata temu......ale jak trzeba sie gdzies ladnie ubrac to oczywiscie i tak nie mam co na siebie zalozyc.....

t-shirty: ok 20, spodnie ok 5 par, swetry ok 7, torebki ok 9... to chyba malo :/ moje kolezanki maja po 25 torebek, spodni ok 15 par, a o bluzkach to juz nie wspomne..

nie pytam oczywiscie o bluzki jakies "po domu" 20 to i tak duzo

zawsze jest za malo..... - 30 spodnic? w takim razie to nie dla ciebie topik :)

Gość Paulina0205
Dobry temat :) Mi tam nigdy nie za mało, ogólnie to chciałabym mieć wszystko :) Coś nowego mi strasznie humor poprawia:)) Mam mało miejsca w szafie, więc co kupie to te najstarsze wyrzucam albo odkładam gdzieś na strych.

wszystkie maja pelne szafy? Ja po dzisiejszych porzadkach nie mam co na siebie wlozyc, wywalilam 3 wory ciuchow w ktorych i tak nie chodzilam, ale przeraza mnie ta pustka w szafie. Bardzo ciezko jest mi sobie cos kupic, nic mi sie nie podoba :O

Gość Paulina0205
Skoro wyrzuciłaś tyle rzeczy, że świeci u Ciebie pustkami to musisz zaopatrzyć się w nowe :) Czemu nic Ci się nie podoba? Jest wiele fajnych rzeczy, ja zazwyczaj kupuje to co noszą kobiety :)

Gość Paulina0205
Wiesz najlepiej robić zakupy przez allegro :) Oj ja tam zawsze coś znajdę :P jak nie wiesz co kupić to poprostu wejdź na odzież damską i zaznacz te najcześciej kupowane - wtedy będziesz wiedziała co kupują i co jest fajne :) powinno się i też Tobie spodobać

Gość fgfdgfasewrwer
2 tuniki, 4 topy , 5 t-shirtow, 3 pary spodni jeansow, 3 pary lnianych, 2 pary trampek, 1 koturny, 2 obcasy, 1 klapki, 3 torebki

Gość ja nie mam co na siebie włożyć
ale ciuchów mam dużo, po prostu mi się nie podobają.... chodzę w 3 parach spodni, może w 10 bluzkach... 1 spódnicy, 2 szortach.... a w garderobie półki się uginają....

No wlasnie ja nie moge sie na nic zdecydowac. Na allegro czasem kupowalam, ale denerwuje mnie to, ze nie moge dotknac materialu, z ktorego rzecz jest uszyta. A te ubrania wywalilam, bo i tak w nich nie chodzilam :( Musze sie wziac za siebie, ostatnio pol dnia chodzilam po galerii i kupilam 1 zwykla czarna bokserke :O nic ale to nic mi sie nie podobalo, a jesli juz, to material byl beznadziejny.

Gość Paulina0205
Różnie bywa, poprostu nie lubisz kupić byle czegoś :) a chodzić w czymś trzeba...

Gość ja nie mam co na siebie włożyć
ja nie mam sumienia wywalić...w końcu kupę kasy kosztowały, planuję na allegro wystawić, żeby choćby pare groszy odzyskać...ale ciągle brak czasu....

Gość żona waszmości
butów mam tylko dużo. reszta symbolicznie w porównaniu do was.

a ja sie wkurzylam i wywalilam, tzn wystawilam pod smietnik, czesc juz kiedys dalam szwagierce. Wiekszosc byla juz dawno niemodna, bo ja ostatnio rzadko sobie cos kupuje, z racji tego ze nic mi sie nie podoba. Pare lat temu potrafilam cala wyplate rozwalic na ciuchy, ktore zalozylam max 2-3 razy a potem zalegaly w szafie albo po 1 praniu moglam sobie co najwyzej podloge zmyc. Teraz najczesciej chodze w legginsach i tunice albo dlugim t-shircie, mam tez az dwie sukienki, w ktorych chodze.

ja mam tak: -5par spodni -3 pary leginsów -2bluzki z długim rękawem -4sweterki -6koszulek -2bluzy -2spudniczki -1ogrodniczka materiałowa -1 kamizelka jeansowa -5par butów Więc jak widać,naprawdę mam mało ciuchów:/

Gość Paulina0205
Są różne zobecznia :) Ja np wole mieć ze 2-3 pary butów i więcej ubrań, bo w końcu ubrania się częsciej zmienia... i na to ludzie zwracają większą uwagę...

Gość paniusia-dotiuszka
aaaaaaaaaaaaaaaasssi ja ciebie rozumiem. Jak wyruszam na zakupy, zazwyczaj wracam z niczym. Jak jest sprawa jakaś pilna to włażę do pierwszego sklepu z brzegu i kupuje "aby było" ;/ Obecna moda jest beznadziejna, albo jakieś szmaty które wyglądają jak sprane, albo napisy, naklejki cekiny itp Ja lubie klasyczne ubrania, kobiece a klasyczne a tego nigdzie nie maaaaa :o

Gość zawsze jest za malo.....
ja za to wcale nie mam butow. chodze ciagle w tych samych. Nie cierpie zimy i ciuchow zimowych i kupowanie botow na zime to jest dla mnie prawdziwy koszmar. Zadne mi sie nie podobaja i zwykle kupuje cos co jest wstretne ale przynajmniej cieple i nieposlizgowe.

Gość Paulina0205
Paulinkaaa.! - nie masz mało. Mi się wydaje, że to tak jak każda kobieta dbająca o siebie powinna mieć :)

Gość żona waszmości
w doopie mam na co kto zwraca uwagę. ja zwracam uwagę na buty kuszące z wystaw.

paniusia-dotiuszka - dokladnie :D Ja tez nie lubie cekinow, ponadto blyszczacych napisow, wielkiego logo, wycieranych dzinsow, spodni z krokiem w kolanach, obcislych elastycznych bluzeczek... Paulinka masz w sam raz, jesli wszystko jest przy tym dobrej jakosci i dopasowane do siebie, to zyc nie umierac.

a torebek mam az 5 :P z butami tez mam problem, bo musza byc na plaskim (chory kregoslup), bez zadnych cekinkow i blyszczacego logo, przy tym wygodne i pasowac do wszystkiego..wiem, wymagajaca jestem.

Gość Paulina0205
Myśle, że więcej to już przesada, i tak naprawdę jeżeli ktoś ma 100 bluzek to jestem pewna, że większości naprawdę nie nosi, nie da się poprostu, idzie się zagubić a co z praniem, prasowaniem... bez sensu. Z modą naprawdę nie raz przeginają, czasem coś jest naprawdę takie, że patrzeć na to nie idzie a co do kosztów nie wspomne.

Dziękuję że tak sądzicie:)Moje koleżanki chwalą się ile to one ciuchów nie mają a tak na dobrą sprawę to ciągle noszą to samo...i po co te przechwałki...

Gość Paulina0205
Torebek dużo mi się wydaje. Jak często je zmieniasz? Przekładasz wszystko z torebki do torebki? Ja tam mam dwie, pasujące do butów, ale droższe i dobre gatunkowo, i jak przechodzę z jednej na drugą to zdarza mi się czegoś nie przełożyć np. głupich chusteczek :))

takie rzeczy jak portfel, klucze, telefon przekladam, ale takich rzeczy jak chusteczki, guma do żucia, jakies drobne, dlugopis to juz nie, bo przeważnie w każdej torebce to już mam :P Moje torebki byly przewaznie kupowane w sieciowkach za 80 -120 zl, ale na szczescie nic sie z nimi nie dzieje, mialam kiedys nawet ochote na skorzana, ale poniewaz lubie nosic torebki zamiennie, to troche bez sensu wydawac tyle kasy. Co innego z butami. Ogólnie lubie duze torebki, kiedys 2 dni nosilam karton mleka i dziwilam sie, ze torebka troche ciezka :P

Gość nie mam zbyt wiele
Ja mam: - 3 pary dzinsow dlugich - 2 pary dzinsow 3/4 - 5 par leginsow - 5 bluzek z krotkim rekawem - 2 bluzki z dlugim rekawem - 5 tunik - 4 dlugie swetry - 1 bluze zapinana na zamek - 1 dres - 3 koszule z krotkim rekawem - 2 koszule z dlugim rekawem - 1 sukienke "na galowo" - 1 sukienke na lato - 1 plaszczyk krotki prochowiec na wiosne/jesien - 1 dluga kurtke zimowa - 1 krotka kurtke zimowa - 3 pary butow na zime (kozaki krotkie, kozaki dlugie i trapery) - 1 pare adidasow - 1 baleriny - 2 pary polbutow