Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasssi

do dziewczyn, które mają mało ciuchów

Polecane posty

Gość vbghfghfh
Spodnie - ok. 10 par Bluzki - ok. 100 Sweterki - ok. 10 Kardigany - ok. 5 Szpilki - ok. 10 Inne buty - ok. 20 Sukienki - ok. 10 Spódniczki - ok. 10 Legginsy, rajstopy, pończochy - nie mam pojęcia... pomiędzy 50 a 60 może Krótkie spodenki - ok. 10 Dres - 2 komplety :P Bluzy rozpinane (do biegania, etc.) - 5 Bielizna: Komplety - ok. 10 Majtki - ze 100 Staniki - z 10 może Tyle mi zostało po ostatnich porządkach i też nie mam się w co ubierać :p.

Gość sweet dream in my head
Bidulko, 100 bluzek to prawie jakbyś nago musiała chodzić :D

Gość misiacaszafowica
Zaraz policzę bluzki w szafie, z ciekawości ile ich mam, pewnie za dużo :D

Gość haidiandi
przy was moja szafa to szafeczka:/ 4 pary jeansów 3 bluzeczki zapinane na krótki rękawek 2 na długi 2 zwykłe na długi 4 zwykłe na krótki 1 tunika 2 zapinane sweterki 2 zwykłe sweterki 1 golf 1obcasy 1 pełne buty 1 adidasy 1 baleriny

Gość 34233423444444443
Ja mam jedne gacie, na serio.... Jeden stanik... spodni jedne do domu rozwleczone a poza to z 3 pary. bluzek może z 5 podobnie t-shirty dwie pary butow, nie mam nawet kapci uzywam klapek na basen w domu sukienek nie nosze spódnic tez...

Gość 34233423444444443
vbghfghfh- przeciez to było do osób co maja MAŁO ciuchów... :( Na co ci w ogóle tyle tego?

Gość vbghfghfh
Uwierz, że w porównaniu do innych dziewczyn ode mnie z pracy, to mam bardzo mało ciuchów. A potrzebuję ich tyle, bo moja praca tego wymaga w pewien sposób.

Gość urocza czarownicaa
no dobra , ajak czesto robicie jeszcze zakupy???

Gość iluzjon
nie rozumiem dlaczego kobiety podkreślają, że najważniejsze jest ilość kaleson w szafie i dlaczego liczba kaleson jest dziesięć razy większa w posiadaniu od ilości sukienek ?

Gość vbghfghfh
6stego każdego miesiąca :D. Zostawiam wtedy pół wypłaty około...

Gość vbghfghfh
iluzjon - rozumiem, że mówiąc o kalesonach masz na myśli te nieszczęsne legginsy? Ja mam ich z 5 par, a to w tego powodu, że są najwygodniejsze i idealnie nadają się do sprzątania, chodzenia po domu, wyjścia do sklepu osiedlowego, etc.

Gość o la la la la la la
czytam i oczom nie wierze, dziewczyny malo tzn 2 bluzki na krotki rekaw 1 na ramiaczka 2 pary spodni dlugich ciemne i jasne 2 bluzki na dlugi rekaw a reszta to domowka buty 1 balerinki i 1 japonki kurcze co macie wyrzucac to mi wyslijcie...

Gość 34233423444444443
jak zwykle każdy pisze bez sensu byle się pochwalic... Jakby to było coś do chwalenia się wydawanie pół wypłaty na lumpy... OMG