Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia1551

Skok na bungee !!

Polecane posty

Chciałabym w te wakacje skoczyć na bungee, ale nie wiem czy jest to bezpieczne... Skakał już ktoś z was forumowicze? Lina jest tak przywiązana, że jak pociągnie to nic się ze stawami nie stanie? Nóg nie powyrywa? ;D Ja już w sumie zjeżdzałam na linie z 33m mostu także myślę, że skoczyć też tam radę, ale chciałabym znać opinie innych o takich skokach :) I ile taki skok kosztuje?

Gość ja skakłem ze spadochronem
myslę że to lepsze niż bungee ,może spróbuj

Gość ja skakłem ze spadochronem
straszno i śmieszno , oddałem trzy skoki z AN-2 taki podstawowy kurs spadochronowy ,polecam koszty nie sa duże a zabawa super.

Gość Zeox
Ja skakałem z wysokości 70 m.Wrażenia są naprawdę wyjątkowe,zwłaszcza gdy ma się lęk wysokości:D Nie,nic się nie wyrywa,ponieważ lina jest bardzo elastyczna i tłumi szarpnięcia.Mnie osobiście tylko bolała trochę skóra na nogach od ciasnych mocowań ale tak musi być,żeby się nie wyślizgnąć.Cena to zwykle koło 100 zł.Lepiej uważać gdy jest zbyt tanio bo lina kosztuje niemało,a trzeba ją okresowo wymieniać i za to się m.in płaci;) Emocje niezapomniane,polecam każdemu.

Gość Lillllllllllllaaaaa
Skakałam z 90 metrów, było super, nie wahałam się nawet sekundy :) Jedyną pozostałością po skoku była podwyższona adreanalina i lekko zaczerwienione oczy. Nic nie bolało, szarpnięć nie było. Teraz szykuję się do skoku ze spadochronu. Skakający ze spadochronem co to jest AN-2? Nie słyszałam o tym

Gość Lillllllllllllaaaaa
O kurna dopiero teraz widzę jaki to stary temat:)