Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za-ła-ma-na

facet uzależniony od mamusi

Polecane posty

Gość za-ła-ma-na

moj maz jest uzalezniony od swojej matki, toksycznie z nia zwiazany. Zrobi wszystko, co powie mamusia. To zniszczy nasze życie. Teraz analizuje przeszlosc... czy tak nie bylo, czy moze ja tego nie widzialam/ nie chcialam widziec. Mam dosc tej chorej sytuacji... nie chce mi sie nawet pisac o szczegolach... Wiem, ze jak sie nic nie zmieni, nasze malzenstwo tego nie przetrwa. mamy dziecko..

Gość I tak otooooooooooooooooooooo
nie wiem co gorsze.. mamusia czy rodzenstwo:)?

Gość Donata00
za bardzo się przejmujesz moim zdaniem powinniście się daleko od niej przeprowadzić

Gość za-ła-ma-na
zapewniam sie to nie sa sytuacje w ktorych mozna sie nie przejmowac. Prezprowadzka... tak to rozwiazanie. Ale do jasnej cholery mam sprzedac wymarzony dom bo mamusia????

Gość Donata00
a w czym ci przeszkadza może powinnaś z nią porozmawiać że się źle czujesz w takiej sytuacji

Gość za-ła-ma-na
rozmawialam wiele razy-bezskutecznie . ten typ nie przyjmuje zadnych argumentow. wszystkiego sie wyprze. knuje tylko intrygi, zlosliwosci. przyjelam teraz taktyke ignorancji.. olewam ją, ale to nic nie daje.załamka

Gość wiem o czym mówisz
bo mam takiego brata, on i matka doprowadzają mnie do szału, tego nie da się zmienić, chcesz to żyj z nim ale ja bym odeszła i tak prędzej czy później to zrobisz

Gość za-ła-ma-na
najgorsze, ze jestem tej mysli coraz blizsza... ze predzej czy pozniej wszystko sie rozleci. teraz tylko klotnie

Gość za-ła-ma-na
tak sie niby mówi , ze nie z matka biore slub, ale to nie jest tak do konca

Gość wiem o czym mówisz
najgorsze byłoby to gdybyś łudziła się że on się zmieni, jego nie zmienisz bo i jego matkę byś musiała to cały układ, który trwa od dzieciństwa, ja bym takiego męża nie chciała, po prostu go zostaw po co masz marnować swoje życie?