Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alcia245

pierwszy raz

Polecane posty

Mam 17 lat już niedługo kończe 18 i jestem jeszcze dziewicą... Na dodatek nie widziałam jeszcze faceta całkiem nago. Moi doświadczeni znajomi mówią abym pierwszy raz przeżyła z kimś mniej dla mnie bliskim... np z kolegą czy kumplem... chciałabym już to zrobić nie boje sie samego stosunku ale boje sie że spanikuje jak zobacze nagiego faceta... Co radzicie?

Gość swoją drogą....
poczekaj, aż będziesz gotowa. Skoro się boisz zobaczyć gołego faceta, znaczy, że jeszcze nie czas, abyś mogła go zobaczyć:p

no fakt i poczekaj jeszcze w dodatku na kogoś naprawdę bliskiego

"mówią abym pierwszy raz przeżyła z kimś mniej dla mnie bliskim... np z kolegą czy kumplem..." Taak, doprawdy to bliskie osoby. ale skoro ci to tak bardzo przeszkadza to może być to ktokolwiek, przecie chodzi o to żeby się nie wyróżniać.

Gość zgaga20
nie sluchaj sie swoich kolezanek. najlepiej to wlasnie zrobic z kims bliski. bedziesz miala chlopaka, to wtedy bedziesz sie zastanawiac czy jestes juz na to glowa. jesli powodem wspolzycia jest ciekawosc, i "wszystkie kolezanki juz to zrobily" to lepiej zaczekaj jeszcze

Gość Etiene
Poczekaj na kogoś kogo naprawdę pokochasz . To wszystko przychodzi z czasem . Jeśli zrobisz to za szybko i z nie właściwą osobą to będziesz żałować :P