Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczciwy alimenciarz

odwiedzam swego synka

Polecane posty

Gość uczciwy alimenciarz

9 letniego , p0lace 650 zl a co widze ? syn chodzi w tanim ciuchu i jakis taki blady i wychudzony odzywiany chyba najtaniej z marketow.

Gość cvdfvbftgrbrba
noooo, bo za 650zł to ubranka z Zary i jedzenie z Almy, prawda?:D:D:D Kawiorek, krewetki i świeże sandacze:P

Gość halo halo do tej wyzej
cvdfvbftgrbrba 650 to dużo na dziecko ZWŁASZCZA, że drugie tyle daje matka (powinna ale większość tych suk liczy tylko na tatuśka) więc wychodzi 1300zl na samo dziecko a za tyle spokojnie mogłaby ładnie ubrać dziecko i wyżywić.

Gość atsragaa
sranie w banie. a co z reszta, rachunki ,mieszkanie itg .widac ze mieszkasz u mamusi i cała pemsje 1400zł wydajesz ma ciuchy buraku

Gość halo halo do tej wyzej
a co mają go obchodzić rachunki swojej ex? Już widzę jak małe dziecko zużyje wody i prądu za 600zl :o Widać, że odzywają sie tu rozwódki, które tylko liczą na kaskę od ex męża żeby sobie nowe buty kupic :o

Gość ja nie jestem rozwódką
mam mężą idziecko tez 9 lat i powiem ci ze tu nie chodzi o prad i wode. dzieci domagają się coraz to nowszych gadzetów a szkoła, wycieczka jednodniowa kosztuje 350, a zeszyty długopisy ,durne jakies karteczki słodycze, picie, lody. napiszesz ze zeszytów codziennie się nie kupuje ale uwierz nazbiera się. lepiej że dziecko ma dach i godziwe warunki a chodzi w tanich ciuchach niż miałoby nike a mieszkało w spelunie bo widze ze tak tez się zdaaża

Gość też sama wychowuję dziecko
tez sama wychowuję 15 latkę!! i ojciec mojej córki daje marne 600 na dorosłą niemalże kobietę, tyle tylko, że mam w d.. jego kasę sama pracuję co prawda kokosów nie zarabiam, ale ... mloda chodzi w butach z Ryłko i w firmowych ciuchach i robię to dla córki i sprawia mi przyjemnośc patrzenie na to jak moje jedynie dziecko jest zadbane!! Mam wywalone na byłego męża i jego kasę też, bo to co daje przy jego zarobkach i przy świadomości na jakim poziomie żyje jego córka to jest raczej nie wiele- nie wiele daje na dziecko.

Gość cvdfvbftgrbrba
Zakupy w lepszym sklepie to 50-100zł jednorazowo. Lepsze ubrania to 100-200zł. do tego dochodzą rozrywki (głupie kino 20zł z dojazdem i jedzeniem), zabawki, gadżety, przybory szkolne (sama wyprawka z podręcznikami to min. 500zł. Sorry, ale nie da się tego wszystkiego opłacić mając 1300zł na dziecko jak się nie kupuje tańszych ubrań i jedzenia w markecie. A i przy dziecku zużycie wody jest dużo większe niż przy dorosłym (ktoś tu chyba dzieci nie ma), bo dziecko się częściej brudzi, więc trzeba częściej prać. Poza tym dorosły weźmie szybki prysznic, a dziecko trzeba kąpać w wannie.

Gość jak to jest ze spowiedzia...
zaraz zaraz, 650 to duzo jak na jedno dziecko wiec nie przesadzajmy.