Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariaMagdalenaa

Kaczynski Chrystusem?

Polecane posty

Gość MariaMagdalenaa

Los prezesa jest podobny do losu Chrystusa. Już tylko krok, by wprost stał się on Chrystusem - pisze na swoim blogu w Onet.pl poseł Jan Filip Libicki Czy oni nie sa pierdolnieci? Nie tylko Kaczynskiego powinni zbadac, ale wszystkich z PiSu...

Gość Dwugłowa Biedronka
wiecej powiem, w wieku 66 lat, może być nawet podwójnym Chrystusem, co -nieco , podtatusiałym.

to jakis głupi facet tak napisał, Kaczński trochę przeszedł w zyciu, można mu tylko współczuć straty brata i to wszystko na ten temat...a po co ktoś dorabia jakieś dziwne ideologie dla tego człowieka, to ja nie wiem...Chrystus nie zajmował sie wogle polityką i dlatego wielu Żydów nie uważało go za Mesjasza, bo oni czekali, jak ktos ich wyrwie spod władzy Rzymian...wogle co tu pisać, głupota tego, co to wymyślił i tyle

Gość Frank Einstein
Albercik powiedział mi iż w związku z układaniem list wyborczych ilość kapiącej wazeliny rośnie wykładniczo. Nazwał to ogólną teorią wyborczą.

Gość Dwugłowa Biedronka
a on przeszedł w życiu? Jakiś dziwny podejrzany facet, dostaje spazmów i musi brać prochy po śmierci brata???? Może jako bliżniak, ma jakieś tam związki z bratem, i jak tak mu to przeszkadza w polityce, to mógł zostać kominiarzem, a nie człowiekiem polityki. Pokazał , że jest słaby psychicznie, a Polacy zagłosowali na niego z litości. Żałosna persona i cyniczna ponad wszelkie wyobrażenia.