Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosobazlasu

witajcie po krótkiej przerwie

Polecane posty

Gość smutnaosobazlasu

Zaczynam nowy wątek... czemu nie? Jak wam się podobał ten zakończony DZIŚ o 03.50? Mam nadzieję, że był SUPER i tyle. Co jeszcze? Nie wiem. Ale jedno wiem - skąd miałam opinię ALKOHOLICZKI od razu na wejście za granicą. Skąd miałam opinię najgorszego zera wiecie. Bo jeden BARDZO WAŻNY i JAKŻE PRZYSTOJNY adopt polski napisał na karteczce, że wiesza się przez język angielski. To miał być Szekspir wiecie i tyle mnie to obchodzi bo powiesił się przez swoją wychowawczynię - zwykłą szmatę bezdzietną i tyle. Tak się jej jednak BAŁ - takiej szmaciary jakiejś ze związków zawodowoych, że ŚMIERCI się nie bał a jej się bał. Niech mu więc ona pomoże. Nie wiem czy ta szmata MORALNA wielce jest adoptowana wiecie. Chyba nie. Do dziś ta ROPUCHA - ŚMIESZKA się ze mnie śmieje bo kibicuje Agnieszce Śmieszce - przez nią się uczeń powiesił i jej kapska wiecie i jeszcze na mnie. Ale ja... mam swoje dzieci - nie wyszłam przez KURWISKO za mąż, bez pieniędzy jestem,opinie mam ostatniej degenratki, nic. taka CHUICA to jest. Chuj w dupie ma co sobota i taki koniec. A co? Wszystko za kasę. Kamelia to jest i NIE KATOLICZKA. Na pewno. Niczego nie rozumiem. Wiecie - moja klasa to jest ta z pierwszej szkoły - tam zostałam nauczycielką roku 2000 i nie dostałam z tego ANI GROSZA. Ciekawe czemu. A to KURWISKO ŚMIERDZĄCE I SCHUJAŁE wiecie - ratuje CHUJEM W DUPIE cała tę szkołę bo do dziś ich nie rozwalili i sie ze mnie wszyscy w Niemczech śmieją - tyle miałam racji. No polonistka Z CHUJEM W ZADZIE ich ratuje. Nie ma co. Ona nawet Mickiewicza nie ma. Ja im miałam ją w krzakach gdzieś sprać na kwaśne jabłko albo auto jej podpalić i koniec. Bo też dyrekcja i koniec. Na szczęście CHUICA do pieca i koniec. A co - koleżanka wice po cichu i też Zielony Świątek. Przez to mi tak ciężko. Ta chuica tu niedaleko zgwałcona przez uczniów też. Ale wiecie - te ciule z dupy wiedzieli, że w innej średniej jest pogwałcona i JEJ IM BYŁO SZKODA. Ja to miałam wiedzieć - wszyscy by byli upierdoleni w pierwszej klasie. Wiecie jakie oni mają matury? ZEROWE. Na papierze. Oni są po gimnazjum i koniec. Przez nich poszło 13 osób z klasy równoległej i przez dyrektorkę tam - nazwiska Jakubowska i ta chuica z polskiego ze związków zawodowoych i tyle. Bo się zmawiają w Niemczech ze Śmieszką na mnie. Czy ja mam śmieszkę zabić? No to idę na policję na Śmieszkę w Niemczech i na całe ogrodnictwo , ze pracy przez nich nie umiem znaleźć i mi nic nie zrobią. Chujem w dupie polonistki KURWY szkoła uratowana a ja mam taką opinię. Bombę niech im tam podłożą - bo czy mnie ta szkoła w ogóle obchodzi sie dowiem - wrócić chcę a tylko ich pomaiwam. Jeszcze za mało. No wiecie - chuj w dupie baby z polaka co znaczy. Szzkoły KORFANTEGO na Śląsku się ruszyć nie da. A MOJE ŻYCIE WY CIULE JEBANE W CHUJE - ta moja klasa. Żeby mi taka klasa została w polskiej szkole to uciąć im te kutasy jak dzieci nie mają, dupy wypalić bo wszystko pedały oczy też i zalać spirytusem - ale RYJE bezzebne SZKARADNE zostawić - PO OPŁATEK. Niech mają i tyle wam napiszę. Ja im tam tym moczymordom skurwiałym :( Matury - to mieli Jakubowską zgwałcić jak im było szkoda pizdy z Polaka. Takie mają matury Boga za moje życie. CHUJA W DUPIE mają a nie matury, a za kolegę też nieżywego, ale ŚWIECZKI MU NIE ZAPALĘ niech go klasa ratuje I JEGO wychowawczyni. No wiecie rok a 3 lata a przegrałam WYŁACZNIE przez związki zawodowe. A gdzie jest chuj w dupie Jakubowska - PANI DYREKTOR to była i tyle. Co TO MA WSZYSTKO DO CHOLERY BYĆ? Ja nie mam doktoratu - ta pizda z polaka sama sobie miała go robić wiecie - z polskiego, ja zdrowia nie mam przez doktorat, ona co - tylko pisac by musiała, ona i jej ambicje, a w sobotę CHUJ W DUPIE na kasę. O co jej chodziło to nikt nie zrozumie. Ona była w innej średniej pogwałcona ZA MĘŻA a póżniej robiła to samo - i przez taką nie mam doktoratu, i na mnie jeszcze uczelnia. Czyli to 2 raz było a wsadza jej do dupy bo dzieci nie chciała bo wyszła na kasę i nie powiedziała że po gwałcie zbiorowoym - to była MATEMATYCZKA a nie polonistka - na zbity pysk ją, a ta Jakubowska po czym? Po macie mi powiedzą. No tego to nie wiem - ale szkoła ratowana chujem w dupie i z czego się w tych Niemcach śmieją. Przez to tam nie poszli mi powiedzą. A jakim prawem te kutasy sznupią mi w ogóle po Polsce. To mi mieli tu powiedzieć, że to na pracę stałą. Ja miałam 2 procesy w sądzie pracy i mnie ma jakaś IDIOTKA MORALNA interesować wiecie. Po co? Kucharka moralna to jeszcze. Jakaś nie wiem - Włoszka z Rzymu. Po co mi ona? Czy ja wyglądam jak Ilona? Ilona wygląda lepiej na zdjęciu. A po co im zdjęcia im powiem wiecie TWARZY ludzkiej. Im kutasa w dupie należy wysłać - oni tam mają twarze i niech się na swój wygląd popatrzą. Bo ja mam za samóbjstwo idioty opinię. A jak się nazywała ta polonistka to sobie przypomnę bo czemu jakubowska do sądu nie przyszła. Bo co jej ja mogę zrobić jak tak polonistka też Zielony Świątek. Bo w Niemczech czemu nie do protestantów. A do kogo? Do jakichś ciulic jak katoliczki? To samo i tyle :( No to 2 podrzuty to by musiały być, ale ja jestem katoliczką i koniec, a polonistka bez Mickiewicza miała mnie obchodzić tyle co zeszłoroczny śnieg i ta klasa też. Bo pózniej kurwa dyrektorska 13 uczniów straciła i nic. A ja głupia latałam za ocenami - przez to W OGÓLE niec chciałam na ich BRZYDKIE RYJE patrzeć - takie brzydaki. A tacy przystojni poszli. A oni , że mnie szpiegowali na necie jak pisałam a sobie tam anglik ćwiczyłam. To mieli mnie nie dać dyrekcji - to i tak jest ICH WINA wszystko, że mnie nie szanowali I MNIE CHCIELI bo ja ich nie chciałam. A jak nie - to miała być kartka w dyrekcji że zmiana wychowawcy bo NA WYCIECZKI nie jeżdziłam wiecie to mi te CHUJE JEBANE moja klasa 5 lat świnią żebym urlopu nie miała - tyle te CIULIKI BRZYDKIE , ŻADNE jak noc potrafią. Jak mają dzieci to niech sie zgłoszą, a kumpla niech se oni ratują bo wiecie co on był? RYBA. To niech se dalej jest. Tyle kłopotów przez niewyrachane w odbyt gówno. To go miał ojciec w dupę ruchnąc i by był normalny. Bo dosłownie tego mu brakowało. Co ten sie do mnie dostawiał w tej średniej? Jedynie , że mu dziennikiem w łeb nie przypierdoliłam - w ogóle manier , wyczucia i ja się modlić mam za niego. Jak nie będę mieć za kogo i tyle. Albo świeczkę mu postawić. Bo dzieci nie chciał mieć i sie zabił. Temu. I to wszyscy wiedzieli. Ale ja chciałam normalnie żyć i tyle. I znowu mam pierwszą klasę moją , a nie takie szmaty jak tamci. A też byli biedni i honorowi i dyrekcji nie chcieli - a ci - koleżanki im gwałcił i takiego dyrektora chcieli. To ta Jakubowska też po gwałcie zbiorowym jak Śmieszka - i to takiepizdy głupie, niedorobione w łeb się trzymają razem i tyle. Żenada równa. I własni uczniowie jeszcze mi świnią , żebym urlopu nie miała - tak pracowałam. Zeby za rok ich osrać i mieć urlop. No6 lat mi zajęło osrywanie ich - widocznie to lubią. Bo miałam ich osrać, ktoś by inny ich wziął i tyle było warte moje latanie za nimi, że BABA Z POLSKIEGO była gorsza niż ŚMIERĆ - taka polonistka że baba na traktorze więcej polotu ma nieraz. Ja w ogóle nic nie rozumiałam z tej klasy, szkoły - dla mnie to był jakiś obłęd - zarobić , do domu i koniec - doktorat skończyć i sie wynieśc. Ciekawe ile ona ma olimpiad ta baba. Czy ona w ogóle uczyć będzie mogła? Na pewno nie i za mnie do piekła i koniec. Żeby nauczycielkę Z TAKĄ PASJĄ związki zawodowoe ratowały. No bez przesady. A olimpiady? Konkursy? Uczniowie. Ja przez to poszłam. Ona myśli że ja jej ustapię. Jak będzie miała 1 dziecko, a 3 to na 100% - bo zależy co wychowa. Jak taką kanalię jak ona to do widzenia. Bo trzymała z córką dyrektora i przegrałam. Z babaą, którą w kroczu sie drapała. Az tak źle sie nie zachowywałam NIGDY, zeby się PO KROCZU drapać. Córka dyrektora w tej szkole PO KROCZU SIE DRAPAŁA - taka to była szkoła. I przez toposzłam na wszystkich do sądu bo to bez sensu :(

Gość Frank Einstein
Wybaczy pani, nieprzeczytałem całości. Albercik schował mi okulary. Urwis z niego.

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie teraz będzie, ze tej szkoły nie rozwalą bo ONA COŚ ZNACZY - tak bo ja tam pracowałam. Wszystkie szkoły GDZIE PRACOWAŁAM coś znaczą ZE MNIE i tyle. Jedna z siostry coś znaczy adopcyjnej i koniec. Ale wystarczy tam podjechać i zrobić małe pstryk ZAPALNICZKĄ i po nich. Nic nie znaczą - do zamknięcia. I tyle. Bo ja BYŁAM W SZKOLE pracując. No to błąd. Na plaży miałam być i nie po mnie tam, a tak po mnie. I wiecie nie zrobię im małego pstryk choć powinni być zamknięci bo nie mam pieniędzy. JEDYNY POWÓD - nie mam na bilet po prostu do tej szkoły. Ta polonistka nie miała prawa nawet MARZYĆ o wylizaniu mi NÓG a co dopiero mi podskakiwać tam, ale taki promotor i życie ŻE TAKA SZMATA Z CHUJEM W DUPIE BEZ DZIECI GÓRĄ. I widzicie - troche wiary mam więcej i kim ona tam jest? Wypalam jej oczy i jak ten zbokol stary z książek. NIC. Ona ma chyba samobójstwo zbiorowe na sumieniu. Jak ja. I dlatego może być - pierwszy gwałt w podstawówce, pózniej uczniowie w średniej za oceny. Powinna się zabić - nic. Bo się pierwsi powiesili bo nie mieli racji. Myśleli, że adopt, nie. Normalna. I co teraz? PRZEZ KOGO ON SIE POWIESIŁ? I wiecie, żeby się baby z polskiego bać bardziej niż śmierci to trzeba być chorym umysłowo to miał sie leczyć i koniec. A ja o szkole nie chcę słyszeć bo wypalam każdego NAUKOWCA papierosem jak te polonistkę tam, a tamtą dyrektorkę, dyrektora i te wice PEDAGOG tez. Ja chciałam normalnie żyć DO WIDZENIA. A opinia Polaków MI PO CHUJA W DUPIE wiecie -bo taką mają polskie mężatki opinię u mnie. CHUJA W DUPIE są warte i tyle. I koniec :(

Gość smutnaosobazlasu
Tam nikt nie ma rodowodu w tej szkole DO DZIŚ to co oni warci. JEDNA FARSA jak na początku, ale dziś bym ich zniszczyła, żeby mi nie szkodzili I WTEDY bym zrobiła karierę na uczelni a tak nie i bym sie w Anglii liczyła i w Niemczech i tak miało być, a oni mnie do auta i żebym się poddała. NIE i koniec. Wolę nie być żadnym ekologiem niż takim zerem z auta wiecie i to starego wraka. A dla Boga i tak jestem najlepszym ekologiem wszechczasów - ode mnie zawsze morza będą i wiecie się śmieją - na razie nawet piasku nie mam ale morza ode mnie będą. No - i wyspy. A po co są plaże - oni nawet tego nie rozumieją - po co są plaże. I tyle. Ale kogo to obchodzi i tyle.

Gość smutnaosobazlasu
I widzicie całej szkole wypaliłam oczy żeby im NIEmca w książkach nie było żal i ...PO NICH. Nie istnieją. Pierwszej dyrze też - gdzie kasa na angielski. Bo ja miałam mieć 3 lata filologii angielskiej i nie po mnie, a tak po mnie wiecie, ale po co mi angielski bez Szekspira to nie wiem. Ale trzymała się mnie i do dziś trzyma tylko DOM WINDSOR. Ciekawe czemu. Jednak Szekspira też mam - dla matki bo po co mi on. I dla moich dzieci. Żeby nikt nie mówił, że nie mam co robić. Mam - zajmuję się swoich 10 dzieci. Zeby nie było, że po kościołach latam i wiarę zmieniam. Nie chcę mi sie. Prawda i tak jest u katolików. Olej dla chorych - to cenię. Bo to sobie wyobrażałam już nie raz, że mnie jakiś dobry ksiądz olejem smaruje. A jak np. głowa boli? Może zamiast tabletki olej święty i nie boli tak. Jakiś święcony olej? Człowiek tyle je tych tabletek i koniec. I co te stare baby wiecie w tym Niemcu widzą - i ja nie, a Ilona tak. No wiecie - ja sie nie dam to TYLKO samobójstwo psychola i taka opinia i miesiąc nocek - a zdrowie. Ja nie wyglądam inaczej, a moje zachowanie? Adekwatne do opni, ale za co ta opinia - no dajcie spokój. Przecież samobójstwa przez gówna a nie ludzi nie popełnię. Coś warci KAŻDY rodowód dziś ode mnie za tego ucznia - ANI JEDEN - szmaty, gówna z dupy kościelne. Niech se do dupsk ten opłatek wsadzą, a najbardziej ten ministrant. 6 lat życia do kitu - ten ministrant też bez dzieci chyba. Do piekła wszyscy bo się z Rosjanki śmieją, ze tylko 2 dzieci przy moim bracie a 3 powinno być. A ich dzieci? A ich żony? Do piekła jak nie żonaci bo prawo chyba jest, że wszyscy za jednego i mieli się po nim powiesić NIE i WTEDY po mnie a oni sobie pojechali po mnie za JEDNEGO i tyle racji mieli. NIC. ZERO. I koniec :( I się mogą wieszać i ci w liceum jeszcze mnie obchodzili a oni nic. Nie potrzebuję zwierząt a od biedronek by szli jak siostry za opłatek i tyle. Ten jeden jest potępiony już - się smaży aż skiwierczy. Ja całą rodzinę musiałam przez niego ratować, bez grosza zostałam - ja się dam szmaciarzowi. Nigdy więcej. Duchy musiał wywoływać, póżniej poszedł gwałcić - to jest Polska - a ja mam na to rzymski rodowód. Ale mam na to też rodowód i nie po mnie. On miał laski wyrywać - z tą mordą mi powiedzą. To miał zarabiać na operację plastyczną. Ja też mi powiedzą. Ja nie miałam jego problemów w życiu. Ja chodziłam do Goethego i żeby polonistki bardziej niż śmierci bać to trzeba być bez piątej klepy - wybaczcie :(

Gość smutnaosobazlasu
Moim zdaniem ten Niemiec to już jest pedał od niedawna i koniec. Tyle go Ilona obchodzi bo pedała żadna kobieta nie obchodzi ani dzieci i tyle z pedała jest i koniec. Dlatego nie należy stać o pedałów, a nie dlatego , że coś tam. BO NIE PŁACĄ i CO NAJWYŻEJ chuj w dupie na ogranie pedalstwa, a dzieci nie ma. Jak szukać męża najlepiej? Dobrego ojca dla dzieci - do dziś tak twierdzą. Bo wtedy przynajmniej wiem, że NIE PEDAŁ. Dzieci chciał bo dobry ojciec, a inaczej? Zrobił se dziecko żeby nie wyszło, że pedał, nie? No to co za ojciec. A jednak trzeba postawić na dzieci. Tak uważam. I znowu mam klasę 10 latków, a nie starych śmierdzących capów samobójczych i nawet za mną płakali jak odchodziłam i ONI są moi a reszta nie i tyle. Do 10 lat to można się przejąć, a dalej to już skutki picia wódki - dajcie spokój. To wstyd mieć ucznia, który bardziej niż smierci bał się baby z polaka i sie zabił zwalając to NA MNIE. To mnie się miał bać bo ja jestem gorsza niż śmierć, a nie pogwałcona 2 razy 12 baba z Polaka i tyle :( Po prostu nie miał racji i po nim. Ja go ratować nie będę za to puste konto. Bo tylko kasa - a co za uczniowie. Same zera, degenarty, głupy - nawet kartki nie umieli zanieść do dyrekcji, że mnie nie chca. Bo wiecie - czemu ja tej kartki nie zaniosłam - nie pasowało mi bo stała praca. Jedyny powód - oni mieli zanieść i nie po mnie. Że np. 60km dojeżdżam - nie jest to powód? Ale jak oni mogli tak napisać jak sami dojeżdżali I PO CO ONI DOJEŻDŻALI? Nie mieli na miejscu niczego? Tak samo im powiem w dzień sądu ostatecznego - bo zdjęcia z nimi nie mam i mnie potępili. A oceny? A przejście do drugiej klasy. Pół klasy powinno siedzieć i pieprzą, że nie przyjechałam bo xle na zdjęciu bym wyszła. Nie przyjechałam bo 60 km na zdjęcie nie będę jeżdzić bo nie jestem kobietą że co sobotę dam sobie do dupy wsadzać i tyle na ogranie pedalstwa czy coś tam. No to nie przyjechałam bo pani z polskiego by przyszła a ja nie. No to niech se ją zeżrą. Dosłownie. Tyle im zostaje. To nie jest moja klasa i proszę moje nazwisko z netu zmazać. Bo śmieszka ma prawo do mojego nazwiska Z TEGO wychowawstwa bo samobójstwo. Ta śmieszka sama miała ze sobą po USA skończyć. Jak będzie rok uczyła w szkole to ma prawo do mojego nazwiska ZA TO WyCHOWAWSTWO, że przeszli dzięki wychowawczyni. I PO CO? I wiecie - normalne grono i mi powiedzą - dawno ich pieprz, a ja nowa , jeszcze z kłopotami i by było na mnie. A kto wie czy ja tej negatywnej oceny pracy przez nich nie miałam, żeby ich wylać PÓKI CZAS. I to tak pasowało - taka zawziętość na mnie. I gdzie jest ta dyrektorka? W koncu dyrektorka mam prawo do nazwisko. Całe jej życie to Zielony Świątek - od września tej klasy PO MOICH kłopotach miałam nie mieć i ten samobójca to jest najlepszy dowód na to i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie i to tak by by wyglądało - 12 wylać z tej mojej klasy -klasy połączyć - 2 malutki po 20 osób. 13 osób i zero reakcji. No wiecie co... a matura? A zawód? Pogłupieli wszyscy? I poszłam. Ja nic z tego nie rozumiałam. Ja poszłam wiecie godzin szukać gdzie indziej wtedy i KTOŚ BY MNIE MUSIAŁ poprzeć ZA TO i nie po mnie. Bo poszło 13 uczniów, ja tego nie rozumiałam i dlatego robiłam swoje. I NIKT SIE TYM NIE PRZEJĄŁ. Jeszcze wiosną był wypadek śmiertelny - też zero reakcji. No ja się zaczęłam bać no to mi pasowało też se dzień wolny zrobić i koniec. No nie pasowało mi sie poddać. Bo ja nie jestem jakaś wstrętna - po prostu nie i tyle. tego mi nikt nie wyjaśnił - było 30 osób, jest 17. I MIAŁAM SAMA ODEJŚĆ za tych uczniów - papier dac i odejść I TAK BY SIE TO SKOŃCZYŁO, ale MAKABRYCZNY promotor i taki koniec. Gdzie to sobie pozwole uczyć dalej w średniej gdzie pół klasy poszło - w życiu :( Papiery i papa jak coś znajdę - tak sie ucznia szanuje i do widzenia. No wiecie nauczyciel uczy ucznia nie dyrekcję i tyle :( No a Agnieszką Śmieszką nie jestem i tyle. Jej mogą wsadzać do dupy, ja mam to gdzieś :(

Gość smutnaosobazlasu
Tylko wiecie zostawiłabym papiery za uczniów I JUż jestem na uczelni, a mój promotor ZERO ucznia i po mnie. też bym się nie obroniła bo ja tylko obrona, obrona i tyle. A tak wiecie teraz całkiem dobrze wyglądam - nauczyelka roku 2000 nieżle, nie? I do dziś to jest prawda o mnie. Tylko się zaburzyłam przez Agnieszkę Śmieszkę ropuchę. I wiecie ograć Smieszkę to ropuchę z siebie zrobić. Mnie starczy tyle. Niemiec też lekko ja ogra, a jak nie powiem bo to po mnie, a tak mnie pieprzy i nawet za MOJE JEGO GRZECHÓW WYZNANIE. Bo wszyscy w Polsce że jak jej się spuści na twarz albo wsadzi do ryja to przeze mnie. Nic podobnego. jest zbyt kulturalny. Już ją spławił. Nigdy nim nie wygra. Jest tylko jeden sposób jak z nim wygrać ale ja nie miałam z nim szans. To potrafi tylko SATANISTKA z mojego domku teraz o ILE by jej ufał. Powinien i tak by go ograła, ale musiałaby znać dobrze niemiecki, zna? I tyle w sumie wiecie. Co wiecej to nie wiem. Tak ograła kolegę właściciela domku - znaczy nie ograła, ale w razie co musi się w biurze przyznawać, ze domek chciał sprzedać chyba, że wszyscy to wiedzą CO CO - baby z biura - to TAJEMNICA. Nie mam go na zdjęciu ale jego rower mi starczy i otwarte drzwi. No i jeszcze jedną rzecz musze ograć i ZAŚ NIE PO MNIE w tej Holandii, a tak po mnie i to na amen już, a Niemców nie chcę na oczy widzieć. Wypaliłam im oczy. W Holandii aż tak źle nie ma. Niemcy są gorsi. Co sądzić o tej wypłacie na stołówce w połowie dnia? Od rana nad tym myślę. TEGO SOBIE JEDYNIE nie przemyślałam bo Z TEGO miałam stać o grupę - nie było z czego z tego. Ale wiecie - nikt tego nie skrytykował bo powinien do pracy forsę przynieść i wtedy nie po mnie a tak po mnie bo co on myślał jak na tej stołówce kasę wydawał a w pracy nie było kantyny? Przecież też była i raz był obiad w nocy. No i tyle :( Ale na stołówce. Hmmm za to sie miałam wziąć, resztę olać i tyle. No ale nocki , wszystko bez sensu... :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie gdzie jej w USA włożyli - do dupy. Przez to trzyma z polonistką, dzieci nie chce i tyle. Normalnie by chciała, a tak nie chce i tyle. Dlatego się nie powiesiła. Ona w tych książkach zginie od Afrykanów ZA MNIE bo tak pasuje bo tam nie płacą i NIKT NIE ROZUMIE CZEMu - jak w SNO - taka firma nad morzem polska. Ja nie mam kasy za 3 dni - wtedy praca się nie liczy, a dalej? I tyle :( Bo domek mi powiedział, że mogę BEZ PRACY siedzieć ile chcę - za domek nie potrącają. TAK MÓWILI. No to 50 euro powinnam w środę mieć na koncie - nie. TO CO PIEPRZYLI??? Bo pózniej będzie że grupy nie słucham wiecie. Ależ słucham. I jeszcze mam telefonie że SNO dzowniło w czwartek do mnie i MIAŁAM PO PROSTU ODDZWONIĆ do Holandii że mnie już nie ma. PLANNING dzwonił ...ciekawe czy z kibla. One pracę mają od Holendrów wiecie - same nic nie robią - tak siedzą w tym biurze. Bo czemu ich gdzie indziej nie chcą dać - wymiana. Bo one są tępe gorzej niż dekle i tyle. Wszystko faceci za nich robią i jedyne po co je potrzebują to ten penis w dupie na ogranie Holenderki takiej do góry. A mnie nawet po to i tak jest wszędzie. Nie wierzę w to. Na pewno sami szukają pracy i tyle. I tak to wygląda... a jak niby, nie? :(

Gość smutnaosobazlasu
I wiecie niech się zadna Polka tymi Polkami w SNO nie łudzi - to wszystko są dziewczyny rodowodowych homoseksualistów, matkobójców - po prostu taki rodowód jak w szkole mojego młodszego braciszka. Takich historii jest PEŁNO. Oni nie chcieli wiecie. Oni mają rodowody i myślą sobie jak myślą i koniec. A wiecie u mojego młodszego młodszego braciszka? Też JUŻ miały rodowody i też tylko swoja dupa - tam jest to samo, ale aż takich rzeczy nie było. I TAKĄ mają mieć opinię Tak szukają pracy wiecie - co im Holendrzy wymyślą. Tam powinna być 1-2 osoby. Nie pasuje? pasuje JAK ULAŁ. 100 osób w biurze. I wszystkie na taką starszą Holenderkę bo seks analny miała docenić. Ona im się da. Ale ich tam wszyscy znają i kochają - ten własciciel też święty nie jest. Może i z tych ich rodowodów nie ma morza on. Bo pływa bo nie ma morza - chyba to wiedzieli - bo tak stoją o te rodowody - do tyłu, przodu i chcą się ożenić ALE W USA - z Amerykankami wiecie. Oj - ja to wszystko w USA powiem o rodowodowych Holendrach. Oj jakie zerska. Ja chcę podatek i koniec. No i ten pierwszy właściciel firmy rodowód na nich najwyższy niemiecki - ale zerska i to powinien być kumpel tego własciciela już z tej pierwszej firmy i tak sie będa porozumiewać bo oberwałam ZNOWU ZA OGRODNICTWO no to pomidory starczyły jeszcze raz? Ile to - i że będzie na nich to powinnam podatek dostać. I zobaczcie to jest sprawiedliwe - ten pierwszy własciciel ma najwyższy rodowód niemiecki - temu podróznikowi piwo styknie i jeden drugiemu rady nie da, a ten szmaciarz niemiecki też może do nich do nich dołączyć. A mój brat? Jak chce - nie chce - woli księdza. I dobrze robi. teraz już robi dobrze, ma starego ojca , pewnie chorego - zostaje mu POGOTOWIE i ksiądz i tyle. I niech go olejem namaści ten ksiądz i to starczy. Bo to wiem. Ma go posmarować przed śmiercią w razie i nie po nim - co on wyprawiał to mnie nawet nie obchodzi, matka go nie chciała tak urządzić tym rodowodem no ale wyszło jak wyszło, a skąd on ma tę swoją filozofię - ja wiem skąd.Ale to nie wiem czy napiszę - ja mu to wytłumaczę, ale morze ma, niech se z blondyną nad morze jedzie - holenderskie albo niemieckie. Byle jakie mu ode mnie pasuje. I tyle - nawet dzień , dwa jak to dobrze robi po plaży se połazić , powdychać trochę i tyle. A nie musi np. bo nie pali, a oni wszyscy palą i tyle. I z księdzem żeby grób miał bo jak się popiorą wszyscy to łysi zostaną - ksiądz też. Także grób i oleje - OLAĆ GO OLEjEM i tyle. Ja wiem - chrzest, bierzmowanie, Najsw. Sakrament - i tak to nic nie da - będzie skwierczał, ale z olejem nie przepadnie, a tak przepadnie i koniec. I jak on ma być normalny przy takim ojcu, ale to Niemiec większy od Goethego i morze ma i rodowód i teraz... coś nie pasuje. No to wiecie ... co? Ja wiem co. Wiem, że starczy olej i żeby żałował wszystkiego co zrobił. Czyżby germniastki bał sie bardziej od śmierci? Albo chodził i gwałcił i stąd dzieci nie miał. Kto wie? Może też z Polski wiedział o gwałtach - pasuje w sumie i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
Mojemu bratu starczy jak będzie wolał blondyne od ruski i nie po nim, a tak? Nie wiem. Córka dentystka - w USA by mogła być. Tam wszystko jest do góry nogami. Zależy ile ma lat ta córka. Ta blondyna jeździ konno i wszystko przez nią - kiedy pasuje jej morze i surfing na przykład. Nie. Konie - też wszystko źle - pewnie ogrywa niemoralność. NIe wiem - powinna trzymac z tym moim bratem. też nie. No to bez zmian. Najważniejsza Rosjanka - nie zdzierżę tego i koniec. Wystarczy mi że ja jestem z Rosji. A nie jestem? Jestem i koniec :(

Gość smutnaosobazlasu
Czyli wiecie - blondyna ma rodzinę w USA i tyle starczy. Po pasuje do niej morze i surfing to pewnie ma wakacje w USA, w Niemczech konie i wszystko gra. Takie życie. To miało być moje zycie. Bez tego surfingu chyba raczej ale np. tenis - to miałam trochę umieć grać w tenisa i tyle. Ale byle co tam może być zamiast tego - badmington - lubię grać. też może być. Ja jestem lądowa i tyle. Ale teraz to bez znaczenia już i koniec. I tak nie miałabym jej życia bo z Polski, ale np. po średniej ogrodniczej taka praca w takim ogrodnictwie i też mi nikt rady by nie dał, ale normalny rodowód. A ja? Rzymski - no ale to nie tak nadany. To ojciec Rzymianin by musiał być - z USA trzymać. I wtedy bym sie dobrze miała na zachodzie. Bo czemu nie zachód? Bo ojciec Polska albo USA i koniec. Żeby od gejów pieniędzy Niemiec z rodowodem nie dostał? To co on wart? Bo córka Rzymianka to kasy nie ma. No to wiecie - jak on się miał ożenić, żyć z takim PTASIM MÓŻDŻKIEM? Wybaczcie :( To jedynie NIEMIECKIM księdzem mógł być, a poszedł bo sie geić nie chciał. To miał być mądrzejszy i koniec. Bo same geje a on gwałciciel na dzieci. I wiecie ja się mu nigdy nie dam - ja go nie znam. Rzymski rodowód w Polsce - a co ja miałam tu żreć? Idiota i koniec. Bajki braci Grimm i mógłby być. Wiecie jaką on mi książkę posłał? Bo kobiety w ciąży 9 miesięcy odwiedzić nie mógł. A ona czekała bo co dalej z dzieckiem? To nie Anglik przecież. Jak ona załowała tego zakonu moja matka i ja przez to urodziłam sie z WRODZONĄ depresją. Cały czas chodziła i płakała - wszystko przez ten durny zakon. Co dalej? I z pracy sie zwolniła - same błędy. Jej już nikt nie rozumiał wtedy :(

Gość smutnaosobazlasu
Ja wiecie nie rozumiem po co ta blondyna tam siedzi. Ona musiała kogoś kropnąć. Nie wiem. Z taką rodziną ogrodnictwo. I wszyscy ją potępili wiecie. Za nisko. I pełno tak tam poleciało - takie rodziny i ogrodnictwo, a to - adopt. I tak sie zaczęło, a koniec? W PIEKLE dosłownie. I przez to takie ogromne jest i tak dalej. Zaczęły go walić rodzinami - po co one tam poleciały? Już musiały być lesby a dalej na niego, że się nie chciał poddawać - poniosło je i tyle. Ja tak uważam. Od rodzin na kilometr były - wszystko wiedział i na nie. I przegrały. On też z ojcem przegrał , a czym to nie napiszę bo by zwariował a tak to mu nawet dobrze, ale ... nie tak to miało być, no ale... ja też jestem sama w życiu. A on przegrał w sumie tylko z Bogiem. Kiedyś mu powiem jak on z tym ojcem przegrał. Stąd go zniosło żle wiecie. Ale on tego nie wie. Nie wiem - ja się tam przez lesby nigdy nie wrócę, ale ma rodowód juz dobry i nie po nim. Patron się do niego przyzna, ja nie - on mnie 8 marca wyrzucił, kłopotów mi narobił - ja sie nie muszę do niego przyznawać. On do mnie też - bez gorsza, co ja sobie nie myślę. No i też tak może być, ale niech odejdzie ode mnie bo go wypalę. Ja jestem Greczynka - wypalę mu oczy i to co ma między nogami i po nim. Patron się do niego nie przyzna. Za zwierzę wie i ma i nie po nim. Ale - rozłączyliśmy się i tyle. Tylko zwierzę a ja dobrze stoję o dzikie zwierzęta i nie po mnie. i tyle :( Coś nie za bardzo mi powie jak mnie tak trzmiel użarł bo szalony powiem - co on na ziemi robił. Ja go wzięłam za psychicznie chorego i zadeptałam i wiecie oni na mnie, że ochrona przyrody, a trzmiela durna podeptała - co oczy w dupie i tyle :( I wiecie - podeptałam i koniec, noga mi spuchła, bolało mnie strasznie, bałam się i tyle. W dupie wszystko mieli i tyle. I ja sie tam mam wrócić. 2 zdechłe znalazłam. A on? Ojcem się przejmuje, a go chcieli zabić i tam się liczyć czy rządzić i Arab to kłamca jeszcze kłamali Polkom, że całość jest angielska - to jest z Holandii na pewno, ja widziałam teraz takie podobne coś. I wiecie - co one o tym wiedzą? Głupie wariatki. Miały się holenderskiego uczyć, z Holandią trzymać, tam znaleźć stałą pracę i TAK tego brata MIAŁY PRAWO zniszczyć za brak stałej pracy bo laski były na pewno rodowodowe , rodziny w USA - co one tam mają do powiedzenia, ale z rodzinami źle żyły, ale czemu. BO LESBIJKI no i tylko to pasuje bo każdej dam radę. Rzymskie rodowody miały, nie potrzebowały rodziny i on je wyrzucił. Ile ja miał racji? Od kogo one były, że się tak skończyło. Rzymskie rodowody. Moje i tyle. A jedna była inna i ta została a one won za rodzinę i miały rodowody i nie po nich. I wiecie teraz chyba o dom jest, że nie ma willi wielkiej - po co mu - a on ma taki rodowód, że nie musi mieć willi i chyba to wiedzą, że rzymianki i przez to nie buduje jak ksiadz bo to samo. Aaa to nie takie proste. I tyle. On jest na nich niedzwiedz z jaskini. Oni go nie rozumieją. On ma zły zawód do tego ojca, on jest zbyt wysoko - jedynie mógł być lekarzem. bez pracy mi powie - za pijaństwo i tyle. Bo czemu mnie nie chciał - bo bez pracy za pijaństwo ona jest - piła w szkole i ją wyrzucili? I zaraz Araby na mnie. taką Żaklina mi opinię zrobiła. Koniec - dla mnie wszystkie do zniszczenia, wyrzucena, takie śmieci nie będą mi rządzić - człowieka zabiła żeby dzieci nie mieć i mi rządzić będzie? Zniszczyć i koniec. Wypalone ma oczy już i koniec za mój ostatni domek. One by mi dały zarobić jakby to wiedziały - nie dały. Araby tam rządzą. Niech sie z tym każdy liczy one tam w ogóle nie rządzą -pieprzą od rzeczy - na niczym się nie znają i tyle. A Araby wszystkie są OK dla mnie, ale ten jeden PRZEZ NIĄ jest chory umysłowo i mnie ściga - ile jeszcze? Może już odpuści - też mu oczy petem już wypalam i do piekła za moje bezrobocie. Wszystkim którzy tam palili oczy tam wypalam i po nich - do piekła za mnie bo zależę już od grupy a powinnam od Hoelndrów. Jestem pomówiona nie umiałam się bronić - to miała być MOJA CODZIENNA praca w Niemczech i nikomu sie nie dam. Albo pomidory. Dalej jest głupota i to JEST OD BOGA a nie od cip jakichs wyuzdanych z ogrodnictwa. Żeby mi nikt nie mówił, że dzięki nim mi płacą - wszystkie płoną i koniec. Poszło jedynie o pożar, a ta harówka? One się nie męczą. To niech nie śpią bo jest prawo żeby je wypalić i tak sie to skończy - przykro mi. Za mnie. Bo do dziś tam miałam być za harbaty i Ilonę. Nie należało ze mną zaczynać i koniec. Ja też mam rodzinę w USA i koniec. Nie dziś ale będę mieć. Ja mam najwyższy rodowód na USA - nigdy mi nie dadzą rady, a ja lwy na nie napuszczę tyle mnie obchodzą - a najlepiej diabły żeby je z księdzem do piekła żywcem porwały tyle mnie mój brat obchodził, a one nawet tyle :( One i ich morderstwa albo dzieci Z CHUJEM W DUPIE - z przerwą na ogranie peta :( Nawet i 10 :(

Gość proszek..ale owca nie jest
normalna,wiec...nie napisze w jednym zdaniu.Mnie przerażają dwie rzeczy -nie widac oznak leczenia/poprawy oraz agresji w opisach owcy..

Gość smutnaosobazlasu
A ta Ruska wiecie jeśli ma córke niewydaną za lekarza z 1 dzieckiem - jeśli nie jest babcia to też do piekła za mojego brata bo stanelam po stronie rodziny jej tylko dlatego że nie jestem mężatką i tyle. I dzieci NIE URODZIŁAm. Jedyny powód. POza tym to nie wiem ...tak mnie dali tak pracowałam. Nie miałam się gdzie przenieść. Wypalam jej oczy petem już bo nigdy nie wrócę i niech sobie robi co chce. gdybym nie zauważyła co robi i nie rozumiała to po mnie już , z głodu w Polsce moge zdechnąć - taka jest ale wielce moralna. Tylko patrzy jakby się z matką 3 dzieci lesbić, a czemu nie ma 3 dzieci? Wielka matka wiecie. I 2 dzieci. A córka oby miała dzieci bo po niej - wielka dentystka - wszystko pod nos. Nie zawiszczę jej - po prostu w Polsce od dziecka jestem nikim i się przyzwyczaiłam, a że Polska jest GÓWNEM Z DUPY to nie widzi tego to państwo. Bo morze ważniejsze ode mnie wiecie. Nie ma niczego ważniejszego od Śląska w Polsce i sobie to zapamiętajcie. Teraz tylko Sląsk coś znaczy i należy szanować Ślązaków bo po reszcie. Zniszczony Ślązak to reszta bez żarcia. Taka prawda :( Zwłaszcza w holandii. W niemczech powiedzą - nie w Holandii. W Niemczech tak źle PRZEZ SZKOŁY nie będzie jak w holandii. I to SNO jest zniszczone SAMO PRZEZ SIEBIE bo Ślązaczki nie szanowały. To tylko papier - nie - Śląsk ma znaczenie i nic poza tym :( Wszyscy powylatują - ta Holenderka też bo miała się domyślić, ze poszło o narodowości bo ci rodowodowi chyba pożarli się z szefem i on wyjechał. On chyba chciał od nich rodowód, nie wiedział od kogo... i przez to starcił USA a oni mają z rodowodu bo Holenderka nie rozumie - jak oni USA mają TYLE PALĄC. Mają z rodowodu i wszystko bez sensu. A właściciel się obraził i wyjechał i MORZE PRZEZ NICH STRACIŁ bo mają USA i tego se nie przemyślał wiecie i tyle. Jakoś tak to by mi pasowało i tyle. :(

Gość smutnaosobazlasu
IUmwiecie NIGDY wiuęcej tego ogrodnictwa i NISZCZĘ JE DO KOŃCA MOICH DNI za uciekinierkę z podstawówki i szkołe w Chorzowie też do końca dni az ich zamkną albo podpalą -= cała Polska bez znaczenia - JAKIE JA TU ŻYCIUE MIAŁAM z mordercą i kurwą kościelną. Nigdy się nie dam. A młodszy brat - IDIOTA, ZERO, ZŁODZIEJ. Jeszcze mu ustąp. Dla siebie ja jestem męczennicą, która 15 lat temu podcięła sobie żyły i nie żyje i koniec. I pierwsza się zabiłam - przed siostrami. Jak Rzymianka. Podcinając żyły. I tak skończę, ale jest tylko jeden powód żeby tak ze sobą skończyć i gdyubym go umiała wymyślić mając 20 lat to 15 lat spokojnie sobie gniję, żeby nikt nie mówił, że stoje o starość swoją. Nie - wystarczy jedno słowo i zyletką się tnę i koniec na zawsze. Nie dbam o życie. Ale życie tak szanuję, ze lesby i gówna z dupy mi go nie odbiorą. Mogę zginąc szlachetnie a nie w jakimś ciulatym ogrodnictwie z jebanymi w łeb ruskami i Arabami i ciotami polskimi. Wybaczcie. Oraz durnym bratem. Wolę sama ze sobą skończyć w Holandii - bo tak sie to skończy jeśli nie wyjadę do USA. Samobójstwem tam. Tyle mnie młodszy brat obchodzi żeby nie było, że chcę za niego za mąż wyjść PO CICHU. Nie ja popełnię samobójstwo, żeby udowodnić, że mam go w dupie dalej jak widzę. Tylko od Boga jest, ze mam o niego stać, takie mam życie straszne z rodziną satanistów w Polsce i niech każdy NA KILOMETR ode mnie zwala - zwłaszcza normalny. Taki szatan ze mnie i ŚWINIA ostatnia. I KANALIA. JAK z nich tam - rok i znowu z powrotem. Ja powinnam już do USA sie zbierać - tam pracy szukać. Znowu do tego kału. Wybaczcie :(

Gość smutnaosobazlasu
Zeby nie było, że młodszy przeze mnie się nie ożenił - rozchodzimy się - tylko o to chodziło, żeby tego nie zrobił. A ja sie zabiję jak będe chciała bo mam prawo i tyle. Bo nikt się mną nie przejmuje, jestem bez środków do życia. I chujem gwałcącym zbiorowo z Chorzowa CIULATEGo każdy sie przejął, a doktorantką bez tytułu nikt. ten ciulik nawet podpisał się nie umiał, samobójstwo na mnie zwalił i TO JEST DOBRZE, a ja? A taki sam młody umarł 4 lata przed nim i co z nim? A jaki był ten a tamten - tamten miał przynajmniej klasę a to GÓWNO z dupy ostatnie ,a le wszyscy na mnie. Bo na cmentarz się nie wybieram do niego - i na mnie - nasrtać , najszczać I NAPIERDZIEĆ mu na grób. Oraz NARZYGAĆ bo co chciał ten idiota bez angielskiego robić. przez niego sie nikt nie uczył. Jedyne co mogę to zdemolować mu cały jego grób i tyle mnie obchodzi on i cała ta pojebana klasa i szkoła. Nawet kartki nie umieli zanieść dyrekcji że mnie nie chcą bo nie i już. Takie głupy, a teraz mają te kartkę i nawet nie wiedzą debilke co z nia robić, żebym musiała się poddawac w Holandii. Ale ja wiem i już im ich pomysł ogrywam. Zwykłe imbecyle to były i koniec. Jedynie świra nie dostać z nimi i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
Niech sie smaży na wiecznośc idiota - bo on nie chciał mieć dzieci to sie powiesi. No to jego problem - ja takich ratować nie będę nigdy i koniec. I jest potępiony na wieczność, a reszta tej klasy niech sie wiesza BO ŻADNEMU nie pomogę nie przyznam się bo nie mam doktoratu. jedyny powód , a nie mam dzieci i koniec. I niech sie wieszają bo do piekła za mnie - mają rok czasu. przykro mi :( I tak sie nie potępią, a stac o nich nie będę bo mogłam iśc do podstawówki I TAK MIAŁAM zrobić ale pasowało średnia. I niech sie w koncu NA TEJ TRAGEDII nauczyciele w polsce nauczą że dzieci małe nie mają wzwodu, a 15 latki tak i to jest róznica między podstawówką i średnią oraz WZROST I SIŁA. Oni nawet takich rzeczy nie rozumieją. I tyle :( Jak KONOWAŁY ostatnie - bo ja mam ich ratować. NIECH IDĄ DO PIEKŁA ZA ZIELONE ŚWIĄTKI. Mieli polonistkę zabić - to i tak są mordercy w połowie. I tak nie po nich, a tak po nich. Co te chuje sobie nie wyobrażają? Potwory. :(

Gość smutnaosobazlasu
pasowało średnia bo matke mam nauczycielke - na razie nie w USA, ale wkrótce w USA. 3 samobójców bo przez szkoły jej do USA nie wyjechali i tyle. Co mogli robić? nie wiem. Coś by musieli wymyślić. Mieli sobie ograć ogrodnictwo i tyle. Po prostu NA PLAŻY tam mieli być i ...NIE PO NICH po samobójstwie, a tak po nich i tyle. A dużo racji mieli tam i tyle. I po co sie tym przejmowali - nie ich bez sensu. I tak matkę wciągali, żeby nie po nich. A ona? I tyle :( A ona mnie i tak dalej... ale TO JEST MOJA RODZINA a nie adopcyjna - oni też mają swoje i koniec. I niczego więcej nie ma. A na razie tu ta i kasa i koniec. I niech nikt się do mnie nie odzywa już nawet w tej Holandii bo do ryja NAJSZCZAM każdemu za życie w Polsce i ojca mordercę i gwałciciela. Tyle mnie Polska obchodzi. państwo bez ŻADNEGO ZNACZENIA. Historycznie Śląsk coś znaczy i koniec. najszczam i nasram do ryja i tyle mnie obchodzi cokolwiek oprócz biura i koniec :( A to co napisałam o SNO to dlatego, że tam ludzie są bez pracy i nikt nie rozumie czemu - bo Polki mają chuje w dupie co przerwa. I to jest cała ich praca. Zapalić peta w kiblu i majtki ściągnąć. Tyle znaczą. Bo coś znaczą. Z morderstwa tej głownej nauczycielki rodowodowej. Sam rodowód nie od gwiazdy ale w sumie gwiazda rodowodowa. No tego nie rozumiem do końca jak ta gwiazda i skąd. Za narodowość i tyle. Dlatego to biuro holenderskie nie umie sie jej pozbyć bo jakby miała rodowód, ale nie. GWIAZDA i koniec juz. Nic poza tym. taka nauczycielka i ona ją zabiła. No ale z tym rodowodem ta nauczycielka miała być gwiazdą. I uczyła ja jeżdzić autem NAUCZYCIELKA i ją ona zabiła i DLATEGO nikt nie jeździ tam autem w tej firmie, żeby nic nie było na mnie bo nie i już. Bo wiem jak rozmawiałam z kierowcami i jak było i oni mnie też rozumieją i tyle. Każde słowo ja pamiętam i oni tez. I bład był ICH że 2 raz mnie wzięli, ale tak rozumiem tych kierowców i papierosy. I teraz będzie że z nich sie smiałam - GÓWNO PRAWDA. Wszystko mówiłam szczerze. No mandat ten jeden miał. To sam się zgasił, że tak napiszę. Bo w sumie od petów jest policja - są radary i tyle :( Ja od petów? A on mi powie, że spokojnie jedzie paląc. No to nie powienien - ale on nie jest kierowcą powie tylko dorywczym i co mam zrobić? A prawo jazdy każdy może mieć. Bo ZAWÓD kierowca to nie jest jego pierwszy zawód i tyle. I co mam zrobić? I temu nie pasuje tam jeżdzić autami. Bo oni mówią NIE PASUJE - sami kierowcy. Bo czemu ja nie mam kłopotów z policją na drodze - mandat na mandacie powinien być bo widać. No wiecie co... no nie pasowało mi jeździć autem. Bo nie miałam mandatu w Polsce. Czemu ona nie ma mandatu w Polsce? I tyle. tak pasowało. I tak chodziłam pieszo bo bałam sie ale sama nie wiedziałam czemu. Oni chyba chcieli drogówkę wykończyć. Wiecie co - wypadek to są ułamki sekund, a wydział zabójstw? I w dupie ich mieć w tej Holandii to mało wiecie :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie co - ja mam już po prostu DOSYĆ KŁAMSTW. Jem swoje własne gówna i popijam własny mocz i TYLE mnie cokolwiek obchodzi. Ogram sobie to opłatkiem i mam wszystko w dupie. Zapije winem. Ale TEMU nie opłaca się do mnie odzywać bo i tak nic nie powiem i tyle. Kasa i do widzenia. AMEN. Nie potrzebuję Polskiego i koniec. Bo wszyscy sie smieją, że po polsku piszę - nie potrzebuję. To kończe i koniec. I DLATEGO ja nie miałam szans na stała pracę za samobójstwo ucznia PRZEZ ANGIELSKI i jak mam o niego stać - Boże - jeszcze więcej ognia i tyle. I to adoptowany i koniec :( Ja sie nim przejmę , a reszta ROK CZASU na powieszenie się - tyle racji mieli ZERO - bo ja mam od Boga doktorat uznany PRZEZ NICH i tyle. A oni do piekła jak sie nie zabiją wszyscy zwłaszcza ministrant bo sie przez niego z mojego brata śmieją że dziecko księdza a nawet nie ministrant i że dzieci nie ma. Rok na powieszenie się bo gwałcili wszyscy - ministrant też ma się powiesić. Inaczej do piekła. 15 lat sobie rzadzą 28 latką. Wyobrażacie to sobie? I to po przejściach. To jest potępienie wieczne - wybaczcie :(

Gość proszek..ale owca nie jest
maasakra jesli Ty owca tego nie wklejasz,wcześniej napiszawszy to nieźle nadupcasz w tą klawiature..ja bym ttak chciała a nieumiem :)

Gość smutnaosobazlasu
I wiecie w sumie najbardziej on sie przez nich zabił bo nim gardzieli bo adopt, a on załował że gwałcił - tamci nie. Przez babę z polaka bo podła, oni sie mieli powiesić i zwariował. A ja mam na sumieniu (???) zbiorowoe samobójstwo PRZEZ PASZPORT - on był z USA wiecie. Wierzcie lub nie - on był z USA. Nie chciał wyjechać do Niemiec - tyle mu zostawało, chciał iśc na studia, nie zda anglika. Wszystko mu się przemieszało i TEMU sie kropnął. Ale to nie jest moje dziecko. Mnie starczy 10 i koniec. Niech se go w domu zeżrą. jego wystarczyło potrząsnąć. W sumie - filolog angielski, ale to ode mnie i tyle. Od Szekspira. Bo co on będzie robił kiedyś. uczył angielskiego - wierzcie lub nie. I to był Amerykanin. Przez angielski padł. Przeze mnie. Bo miał wszystkim powiedzieć - uczymy się bo można sie uczyć to nie - nie uczymy się. to wszystko przez niego i słusznie się kropnął. I co chwilę do dyrekcji. Ma całą wieczność na filologię angielską i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie on się miał uczyć, do liceum iść - po technikum elektroniczym anglista. a reszty w ogóle nie komentuje tej klasy. Co dalej? Wszyscy wyjazd i mnie tez opętało. I koniec. Szekspira ma ode mnie - byle co może , ma 2 Amerykanów ode mnie niech zwala. takie zersko. Jak ja bym nim potrząsła, ale dyrektorka i tyle :( Zielony Świątek po jego stronie - niech se go zeżre - to jej jest samobójca i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie pocieszam sie tylko teraz że i Agnieszka Śmieszka i te lesby w piekle skończą. Zero racji. No chciałabym do ogrodnictwa wiecie, ale jakie szanse z takimi wariatkami. Z jedną. Żakliną. Ale wiecie - to jest po to, żeby morderstwa ogrywać i w sumie trzeba nie trzeba tych dzieci w tym ogrodnictwie - 2 morderstwa ma może być. A szkoła ogrodnicza po co jest? Wiecie - trochę to takie nie za bardzo przekonujące mnie. Ja bym wolała szkoła i róbta co chceta. Po szkole był to chyba go uczyli, a jak nie to miał nie być. A tu morderstwa. Ale wiem , ze tak może być i tyle. No a reszta? No Arabowie ale to zera, kłamcy - przynajmniej PRZEZ NICH nie dostanę wypłaty, a nasi z nimi trzymają. Dla naszych internet i życie to znak równości. bez przesady. No a bez tytułu do USA czy gdzies też bez sensu. Po prostu miałam promotora że wiedział co robił - nasrał mi dokumentnie - zero bez klasy, znaczenia, cała ta okolica taka - tylko kasa. Co jeszcze? To jest bank chodzący i wszystko to akceptowałam, tylko tytuł. Kiedy zwąchał że coś znaczę i mi podziękował, ale z pracy wyrzucać samobójstwem to potępienie wieczne i to jest chodzący potępieniec. Jedynie że nie pali bo przyznał rację kierowcom olali bo nie miałam prawka, a skąd miałam wiedzieć, że to firma kierowców jest. Dwa razy byłam tak, że w ogole nie trzeba było prawda - czym jeżdzić. Bez sensu i tyle :( Dlatego do miasta bym chciała jechać i taki problem z głowy. A rowerem nie pasowałoby mi jeździć? Czemu znowu nie? Czemu autem? Wciekli się. Kierowcą i tak nie będę - nie chce. No do sklepu jak dalej. I tyle :( Dlaczego tak wszysc na mnie - a ta pizda Jania? Wydana jedynie. No to chuj w dupie i gra wszystko o co jej poszło? Rok mnie zadręcza jakaś kompletna kurwa wiecznie rozkraczona. Katechetka. Wszystko przez nią. Choć przez matkę samobójczyni wszystko. Też katechetki. Teraz znowu 2 dzieci katechetek. I tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie ja nie rozumiem jak mozecie o nią stać - jedno dziecko gdzies w areszcie, drugie KATECHETKA do dziś nie ochrzciła. No 2 porody dobrze że uznałam bo po mnie i teraz wszyscy by chcieli żebym wróciła do tego ogrodnictwa. NEVER. Właśnie na tym polega Rzym - popełnię samobójstwo a nie wrócę bo tak lubię swoją własną krew wiecie i TYLE MIELI racji i nie tylko krew. Ale po to jest rzymski rodowód, żeby sobie podciąć żyły i dlatego nigdy go nie oddam. I tylko żeby mnie w domu na policję zgłosili i grób i kwiatki na grobie i nie po mnie, a tak to nie wiem bo człowiek nie powinien się zabijać, ale co ma czasem robić wiecie. Co czasem robić przez pijanych - bo teraz jestem pomawiana Z KALET I KOSZECINA że miałam uczniów pijanych bo wszyscy na nich że powinnam jeździć bo w sumie żadnej opini, przeciętna i tyle. Ale nigdy nie będę jeżdzić przez KOSZĘCIN I KALETY - tylu kierowców tam będzie. A jadąc do Holandii i Niemiec też niech sobie zmienią adres bo wszystkich wyrucą stąd albo bez kasy za mnie. I tyle :( A ta pani kasia - chyba muzułmanka to jest. Ona jest córką katechetki, ale to jest muzułmanka dla siebie - o Koran ona stoi wiecie. Żeby nie było że ja stoję o Koran bo ja stoję o Biblię. Ja jestem Biblistka po matce. i tyle :( To jest biblistka i tyle. Od Boga - bo lubiła ksiązki, a Biblię jej Bóg powie i tam se ma poszukać coś na doktorat jak chce a nie z Karola Linneusza i nawet wie co i jak będzie szukała, żeby jej wszystko pasowało. Pracę magisterską poprawi, a dalej pójdzie sobie w rośliny bo ogrodniczka z tego doktoratu, a ja nie musze robić nic ja mam 10 dzieci to jest co robić i tyle :( Bo była zakonnica - co zrobi z tym opłatkiem? No pójdzie dalej i WTEDY W ROŚLINY albo od razu - zależy co ze studiami. Liczy się praca magisterska - ona chciała sobie po prostu zmienić temat i napisać innego coś - nie mogła. O tym Linneuszu - no to dalej wg Opłatka, ale coraz dalej od Niemiec i tyle od mojej matki. A ja nawet po niemiecku płynnie i w dupę mnie wszyscy ugryźcie a najbardziej ksiądz z Vluyn :( Dyrektor jakubowską wypalam tyle mnie obchodzi. Tu 2 zera w szkole też. Ale skończyłam. 6 lat Auschwitza i co dalej? Miska ryżu na drogę :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie jaka ja bym byłam normalna i fajna gdyby nie ten rzymski rodowód. Ale rzymski rodowód i ... nie po mnie. NIGDY NIKOMU nie muszę się poddawać. Nawet Bogu. Taka jestem. Oddalam go i nie oddałam. Na pewno sie go nie bałam. Ale ja mam tak straszne życie przez ten rodowód. Ale jednak Rzym i wiecie - wszystkie drogi prowadzą do Rzymu i jak będę chciała to tym kierowcą BĘDĘ na tym zachodzie. Bo mam rzymski rodowód wiecie. Ale czy to warto? Mapy sie mnie trzymają z Rzymu. Kto ma Rzym ma mapy. Jak ja lubię Rzym. Raz tam byłam i to mi ratuje życie. W roku 2000 w cięzkiej depresji. Do rodowodu mam to uznane - pojechałam , rzymianką jestem z tego wyjazdu bo mam nerona z tego i pierwszych chrześcijan a tak Pan Bóg na oczy mnie by nie chciał widzieć, że zmarnowałam rzymski rodowód mu bo nie pojechałam wtedy do Rzymu. A tak mam STĄD Nerona i nie jestem do ogrania w Rzymie. Żadna Rzymianka mi rady nie da bo mam Nerona. Skąd? No z tego wyjazdu - taki dół miałam w życiu, a jednak pojechałam. I tam sie coś stało i to ma znaczenie wiecie. Tak ogrywam mojego brata i tyle. tego starszego. Młodszego nigd się nie pozbędę. To było STRASZNE. Omal tam nie umarłam ale czemu nie napiszę bo po mnie, a tak nie po mnie i moim rodowodzie i tyle. Bo wolę rodowód od brata bo takie mam zycie, a co przede mną? A nie leje się od zawsze? Tylko I przykazanie mnie zrujnowało tu gdzie jestem i tyle. CZARY I WYWOŁYWANIE DUCHÓW - to rujnuje rzymski rodowód bo ja powinnam zrobić karierę a nie. Czemu? Temu :( I tu mam naświnione i tyle i nigdy nie przebaczę bo Rzymianie zabijali a nie przebaczali, o tych ludzi nigdy stać nie będę - kiedyś tu nic nie będzie - tajfun tu przejdzie - Bóg to wszystko zniszczy i tylko pola zostaną - ANI ŹDZBŁA drzewa. I tyle. Tak się skończy cały ŚLĄSK, ale na razie węgiel drzewny tu był... niech im będzie w lesie... :(