Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufrhbrhfkbehk

Co wy o tym myślicie??

Polecane posty

Gość ufrhbrhfkbehk

Mam taką sytuację, że każdy facet którego poznaję próbuje zaciągnąć mnie do łóżka. 3 facetów z którymi miałam okazję się spotkać usiłowali to zrobić już na pierwszym spotkaniu. Była propozycja pójścia na wino, drugi proponował seks w samochodzie. Nie zgodziłam się. I jeden i drugi dążyli do kolejnego spotkania, ale dawali mi do zrozumienia, że chodzi o seks. Z trzecim przespałam się na pierwszym spotkaniu (czego żałuję), bo później mnie olał. Ostatnio spotykam się z facetem, który na pierwszym spotkaniu nic...na drugim już były sygnały świadczące, że do czegoś dąży, a na trzecim już ewidentnie próbował mnie zaciągnąć do łóżka. Dodam, że mam 27 lat. Jestem trochę załamana i takie zachowania odbieram jako brak szacunku do mnie i brak zainteresowania moją osobą. Czuję się jak gratisowa prostytutka. Nie jestem wyzywająca..nie noszę mini, szpilek. Nie ma też dla mnie tematów tabu, ale zawsze zachowuję kulturę i moje wyzwolenie nie idzie w parze z rozwiązłością seksualną. Raz popełniłam błąd..i bardzo tego żałowałam, ale seks z drugim człowiekiem oznacza dla mnie coś więcej niż zaspokajanie potrzeb fizjologicznych. Dlaczego tak się dzieje, że oni zawsze postępują podobnie. Moje koleżanki nie mają takich sytuacji, tylko ja. Zastanawiam się co jest tego przyczyną ???

Gość Firmowo.
ja zawsze rucham na 1 randce

Gość ufrhbrhfkbehk
Poza tym nie zadaję się z jakimiś burakami, tylko z ludźmi inteligentnymi...

Gość gfgggg
wspolczuje ci ;) ja tez mam prawie 27 lat, chlopaka mlodszego o 5 lat i on mnie bardzo szanuje i nie chce tego robic, wiec czekamy, moze nawet do slubu? jest super, taka romantyczna milosc :)

Gość ufrhbrhfkbehk
:) tylko, że ja raczej nie jestem typem czekającym do ślubu. Nie jestem pewna, czy ślub w ogóle wchodziłby w rachubę. Wystarczyłoby, żeby dali mi do zrozumienia, że chcą mnie lepiej poznać, są zainteresowani pogłębianiem znajomości i pragną stworzyć ze mną związek. Wtedy mieliby wszystko, bo w łóżku nie mam zahamowań.

Gość gfgggg
czyli jestes typową puszczalską. mam nadzieje ze trafisz na kogos wartego siebie ;)

Gość ufrhbrhfkbehk
Nie jestem typową puszczalską! Po prostu lubię seks, ale chcę to robić z jednym, stałym partnerem. Potrzebuję też bliskości, uczucia. Bardzo emocjonalnie podchodzę do tych spraw.

Gość ufrhbrhfkbehk
Wiem, że w tym chorym kraju kobieta, która ma temperament, swoje potrzeby jest od razu uważana za puszczalską...Nie pojmuję tej zaściankowości.

pewnie jesteś ładna i dodatkowo wysyłasz sygnały świadczące o tym, ze seks wchodzi w grę albo wybierasz ten sam typ lowelasów, którym sie wydaje , ze mogą wszystko

Gość ufrhbrhfkbehk
Ciężko mi ocenić, czy jestem ładna. No, ale skoro mnie podrywają, chcą się ze mną całować, dotykać mnie to chyba coś tam ich we mnie pociąga. Sygnały może wysyłam, ale robię to nieświadomie.